Minskning med fastmaskor (fm tills)

  Minskningar med fastmaskor görs genom att virka ihop två fastmaskor. Följ vår video och lär dig virka enkla minskningar.

  Minskning med stolpmaskor (st tills)

  Har du stött på ett mönster där du ska göra minskningar med stolpmaskor? Följ denna steg-för-steg guide och lär dig tekniken!

  Ökning med fastmaskor (fm öka)

  Ökningar kan kanske låta lite komplicerat, men det är det inte! Se vår video och lär dig hur du gör en enkel ökning med fastmaskor.

  Ökning med stolpmaskor (st öka)

  Se videoguiden och lär dig hur du virkar ökningar med stolpmaskor.

  Hobbii Giveaways: Vinn härliga garn-priser

  Älskar du garn och tävlingar? Här får du en överblick över våra fasta giveaways, där du kan vinna härliga garn-priser.

  Halvstolpe (hst)

  Lär dig virka halvstolpar med denna bild- och videoguide.

  Virka i bakre maskbåge (bmb)

  I vissa mönster ska man virka i bakre maskbåge. Här visar vi dig hur man hittar bakre maskbåge så du kan virka fin resår eller skapa fina övergångar i ditt virkarbete.

  Popcornmaska

  Popcornmaskor skapar ett roligt puffigt mönster och ger ditt virkprojekt en härlig textur. Här visar vi dig hur du gör.

  Picot

  Du kan enkelt piffa upp ditt nästa virkprojekt med en vacker och elegant kant med picot. Här visar vi dig hur du virkar den fina finishen.

  Djup fastmaska (Dfm)

  Kär teknik har många namn. Djup fastmaska, kallas också för lång fastmaska. Här kan du lära dig att virka den superenkla maskan!

  Dubbelstolpe (dst)

  Dubbelstolpen är som du kanske hör på namnet en utökning av den vanliga stolpen. Lär dig virka dubbelstolpar genom vår instruktionsvideo och bildbeskrivning.

  Stolpe (st)

  Stolpar finns med i massor av mönster och ger ditt arbete en bra struktur och flexibilitet. En virkteknik du absolut måste lära dig. Som tur är, är den superenkel att lära sig.

  Var med i årets färggladaste Make-Along

  #NoShadesOfGreyMAL är en Mystery Make-Along till dig som älskar färg. Det är den brittiska designern Katie Jones som står bakom den hemliga designen, som blir tillgänglig del för del.

  Träffa designern: Katie Jones

  Älskar du färger och former lika mycket som vi på Hobbii är Katie Jones en designer du måste träffa. Katie har utvecklat en unik och färgsprallig mönstervärld – och sedan är hon även designern bakom mönstren i vår #NoShadesOfGrey Make-Along. Träffa Katie i detta blogginlägg och var redo att inspireras av hennes kreative sinne.

  Fastmaska (fm)

  Kasta dig ut i att virka fastmaskor med oss! Vi guidar dig till den enkla och grundläggande virktekniken med bilder och video.

  Smygmaska (sm)

  Lär dig att virka smygmaskor med vår video- och bildguide. Den lätta tekniken är extremt användbar, och bra att känna till, när man ska avsluta.

  Luftmaska (lm)

  Luftmaskor är en av de mest grundläggande virkteknikerna. I många mönster kommer du att se att du ska börja med en kedja av luftmaskor.

  Ögla (startmaska)

  Är du redo att börja på ditt virkprojekt? Då är första steget att göra en ultralätt startmaska eller ögla.

  Alternativ till magisk ring

  Börjar du tröttna på att göra otaliga magiska ringar - och misslyckas? Då kommer vi med räddningen här. Du kan faktiskt göra ett superenkelt alternativ till den magiska ringen!

  Magisk ring (mr)

  En magisk ring är en grundläggande virkteknik som tar dina projekt till nya höjder. Känner du inte till den magiska ringen? Vi visar dig tre olika sätt på hur du ska bemästra den magiska ringen.

 
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn