Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%
  Möt Designern: Taylor Bento

  Få en glimt av Taylor Bentos kreativa värld i denna exklusiva Q&A. Upptäck hennes 'Carry On' kollektion, den innehåller tre gratis virkade väskmönster. Perfekt inspiration till ditt nästa virkprojekt! ✨

  Så här virkar du en temperaturfilt – ett år i färger

  Har du också set de vackra och färgrika temperaturfiltarna på sociala medier, och funderar på om detta är något för dig? I detta blogginlägg kan du läsa om allt från hur du sätter ihop färgskalan till hur du börjar på ett bra sätt.

  Möt Designern: Knitwits & Yarns

  Vi har pratat med Brendan Girak, o.k.s. Knitwits & Yarns. Låt dig inspireras av hans enkla och medvetna förhållningssätt till stickning i detta blogginlägg. 🧘 Oh, och nämnde vi att Brendan just har släppt 3 helt nya (och GRATIS) beanie mönster?

  Pompoms på ett lätt sätt: Steg-för-steg guide till hur du använder en Pompom Maker

  Gör dig redo att höja nivån på ditt hantverk med vår idiotsäkra guide till hur du använder en pompom-tillverkare. Säg hej till oändliga möjligheter med pompom kreationer!

  Guide: Lavender Pannband med dubbel mosstickning och I-Cord-kant

  Kast dig över ett projekt som inte bara är roligt (och enkelt!) att sticka, utan också är ett elegant och praktiskt vintertillbehör. Vi pratar självklart om det vackra Lavender Pannbandet! Få mönstret gratis och följ vår videoguide här ✨

  Virka Ribb: Öka på dina kunskaper med denna Steg-för-Steg Guide

  VIDEO GUIDE: Låt oss vara ärliga, att kunna Ribb Maskor i den virkade världen, är som att ha en hemlig superkraft! 🦸‍♀️I denna guide, visar vi dig hur du virkar ribbmönster som inte bara ser fantastisk ut, utan också ger dina arbeten en stretchig och tät passform.

  Möt designern: Pica Pau (Julspecial)

  Dyk ner i Pica Paus finurliga värld tillsammans med designern Yan Schenkel. Upptäck inspirationen bakom hennes söta figurer och fördjupa dig i hennes argentinska jultraditioner. ✨ Psst! Har du sett de 5 nya amigurumimönstren som är gratis att ladda ner?

  Möt designern: Katie Jones (Julspecial)

  Damma av stickorna och virknålarna och gör dig redo för att pynta i äkta Katie Jones-stil! I julens tecken har Katie designat 5 nya mönster (både stickade och virkade!) för att ge glans åt december månad. Vi pratade med Katie och i det här blogginlägget avslöjar hon sin inspiration till de 5 Candyland-mönstren och delar med sig av sina bästa tips! 🌟

  Slätstickning

  Nybörjarguide: Slätstickning (Slätst) är ett måste för alla stickälskare. Behärska detta släta stickmönster med denna steg för steg-guide. Det är väldigt enkelt, vi lovar!

  Vriden resårstickning

  Gillar du också det vackra utseendet på vriden resårstickning? Då är det här blogginlägget något för dig! Följ vår enkla steg för steg-guide och lär dig hur du gör vriden resårstickning. Detta mönster kommer att lyfta ditt nästa tröjprojekt!

  Möt Designern: kolibri by johanna (Q&A)

  Möt Johanna, stickdesignern bakom det eleganta och moderna varumärket kolibri by johanna. I denna blogg, berättar Johanna om hur det är att vara stickdesigner, hitta sin egen designprocess och sååå mycket mer. Hon pratar också om sitt samarbete med Hobbii och de nya Japandi mönstren!

  Osynliga ökningar (ökn)

  Du har nu kommit fram till det ställe i ditt mönster där du ska göra en ökning. Här visar vi dig hur du gör en osynlig ökning och undviker hål i ditt arbete.

  Magic Loop

  Magic Loop är en stickteknik som ger dig möjlighet att sticka på rundstickor oavsett hur lite maskor du har på dina stickor. Denna teknik är ett bra alternativ till strumpstickor och kan bland annat användas till ärmar och strumpor. Vi guidar dig igenom denna enkla teknik.

  Möt designern: Stine Hoelgaard

  Möt Stine Hoelgaard – designern bakom mönstren i årets Hobbii adventskalender. Stine både stickar och virkar, och hon har en helt speciell jultradition. Läs mer om Stine här!

  7 Orsaker att äntligen testa tunisisk virkning

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Tunisisk virkning är en unik virkmetod som liknar både stickning och traditionell virkning. I detta blogginlägg ger, Toni Lipsey dig och sig själv 7 orsaker varför du måste testa tekniken och de vackra maskorna!

  Hur man gör trefärgad mossvirkning

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Lär dig trefärgad mossvirkning och ta dina virkprojekt från enkla till vackra med mönsterdesignern Toni Lipsey. Dessutom får du gratismönstret till den trefärgade brickan!

  5 Tips för att välja en perfekt färgpalett

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – En av de roligaste delarna med att starta ett nytt projekt är att kombinera färger! Här ger Toni Lipsey dig 5 tips på hur du skapar en harmonisk färgpalett som fångar den känsla du är ute efter.

  Hur man virkar en “Clawfoot”-maska

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Ta fram din virknål! Det är dags att lära sig virka Clawfoot-maskan som används i On The Go-väskan. Och din lärare för idag är … Toni Lipsey!

  8 nya virkmönster från TL Yarn Crafts

  Älskar du mönster från TL Yarn Crafts, lika mycket som vi gör? Då kommer dessa 8 HELT nya mönster från Toni Lipsey få det att krypa i dina virkglada händer! Så leta fram virknålen och leta fram ditt nästa projekt … eller dina nästa 8 projekt! Vi kan inte välja!

  Möt Designern: TL Yarn Crafts (Q&A)

  Gillar du enkla virkmönster som är lätta att förstå och älskar du chic designs, då känner du säkert till TL Yarn Crafts. I detta blogginlägg avslöjar designern bakom det nya Happy Place-garnet hur hon designar sina mönster och vilka favorittekniker hon har. Få även hennes tre bästa tips!

 
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn