På Hobbii.se hittar du det bästa urvalet av virknålar. Vi har ett kvalitetsmedvetet utbud av virknålar för alla smaker och önskemål. Du kan alltid gå in på vår webbutik för att ta del av alla våra snygga och effektiva virknålar. Beställ dina virknålar i dag så att du komma igång med virkningen inom några få dagar!

Stort urval av virknålar

Virkning är en traditionell och trevlig sysselsättning, det håller vi på Hobbii.se med om. Därför kan du hitta allt du behöver för att komma igång och virka här på Hobbii.se. Här hittar du:

  • Virknålar som håller för många timmars virkning
  • Virknålar med många olika former och färger
  • Virknålar av högsta kvalitet
  • Virknålar till det lägsta priset
  • Garn i olika material och färger
  • Virkmönster för barn och vuxna

Vi levererar virknålar i hög kvalitet – snabbt och säkert

Vi vill vara en webbutik med glada och nöjda kunder. Därför fokuserar vi på att hålla korta leveranstider och se till att våra kunder snabbt får varorna de har beställt. Det är viktigt för oss att alltid hålla hög standard på vår kundservice och att du alltid kan ringa om du har frågor om våra virknålar eller andra produkter. Vi ger dig alltid full returrätt på varorna som beställs i vår webbutik.

Vill du kontakta Hobbii.se?

Det kan du göra på telefon 08-525 03888 eller genom att mejla till [email protected] Vår kundservice har öppet alla vardagar mellan kl. 10 och 16. Om du är osäker på vilken virknål eller vilket garn du ska använda när du virkar besvarar vår kundservice gärna dina frågor och hjälper dig med ditt köp. 

Detta säger våra kunder om Virknålar

Åsa

Har setet i rosa, det är så vackert och jag blir glad av det. Det finns faktiskt plats för en hel del fler virknålar om det är den vanliga smala sorten. Fodralet är rejält och hållbart, haft det flera år och tar med i väskan.

sandy borg

Beställde dessa till min mamma till mors dag. Hon blev sjukt nöjd och det blev även jag för nu behöver min mamma inte få ont i fingrarna av sina gamla tunna virknålar.

Agnes

Det blir spännande att lära sig Knooting,, Virknålarna ser jättefina ut. Nu gäller det bara att öva :)

Britt-Inger Larsson

Bra virknålar som gör arbetet till en stor glädje. Fint fodral.

Bella

Älskar dessa virknålar, kommer nog aldrig byta till något annat. Har i 6 storlekar av dessa. Önskar det fanns i mindre storlekar också. Mycket prisvärd och skön att virka med.

Eva Lindahl

Helt underbar virknål, så lätt att arbeta med. Nu kommer jag att efterhand byta ut mina virknålar till dessa

Anna Grete Granquist

Jag har virkat sedan jag var barn och testat de flesta virknålar på marknaden billiga och dyra. Fick dessa rekommenderat i en garnaffär och köpte två stycken. Blev helt vild när jag testade dem, så när jag såg detta erbjudande med nio storlekar slog jag till. Bra pris för världens bästa virknålar, vill aldrig mer virka med något annat. Min väninna fick de två jag hade köpt i garnaffären, eftersom jag nu hade dubletter, og hon är lika tokig i dem som jag 😊

Åsa Lennmark

Jättesköna i början. Men virkar man mycket så börjar "gummit" lösas upp i infästningen av metallnålen. Jag har använt superlim för att förstärka, då håller dom. Annars är dom de mest skonsamma virknålar jag provat. Tummen håller då man inte behöver hålla hårt i nålen. Man kan hålla lätt utan att tappa greppet. Rekommenderas trots att dom måste fixas till för att hålla.

Milla

De bästa virknålarna som finns, i alla fall för mig. Jag håller virknålen i gaffelgrepp. Mycket bra form och material. Garnet glider otroligt lätt och man virkar snabbt och jämnt utan att bli uttröttad i handen. Jag har ledbesvär och får lätt ont av upprepade rörelser. Praktiskt med färgkodningen. Ska nu skaffa det andra sättet med små storlekar.

Malin

Fantastiska virknålar som är väldigt sköna att hålla i. Hittills ingen kramp i fingrarna eller andra besvär som jag brukar få från vanliga virknålar. Känns även som om det är lättare att virka med dem jämfört med de vanliga. Så för att summera sköna och användarvänliga. Rekommenderas starkt!

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn