Virknålar

På Hobbii.se hittar du det bästa urvalet av virknålar. Vi har ett kvalitetsmedvetet utbud av virknålar för alla smaker och önskemål. Du kan alltid gå in på vår webbutik för att ta del av alla våra snygga och effektiva virknålar. Beställ dina virknålar i dag så att du komma igång med virkningen inom några få dagar!

Stort urval av virknålar

Virkning är en traditionell och trevlig sysselsättning, det håller vi på Hobbii.se med om. Därför kan du hitta allt du behöver för att komma igång och virka här på Hobbii.se. Här hittar du:

  • Virknålar som håller för många timmars virkning
  • Virknålar med många olika former och färger
  • Virknålar av högsta kvalitet
  • Virknålar till det lägsta priset
  • Garn i olika material och färger
  • Virkmönster för barn och vuxna

Vi levererar virknålar i hög kvalitet – snabbt och säkert

Vi vill vara en webbutik med glada och nöjda kunder. Därför fokuserar vi på att hålla korta leveranstider och se till att våra kunder snabbt får varorna de har beställt. Det är viktigt för oss att alltid hålla hög standard på vår kundservice och att du alltid kan ringa om du har frågor om våra virknålar eller andra produkter. Vi ger dig alltid full returrätt på varorna som beställs i vår webbutik.

Vill du kontakta Hobbii.se?

Det kan du göra på telefon 08-525 03888 eller genom att mejla till kundservice@hobbii.se. Vår kundservice har öppet alla vardagar mellan kl. 9 och 17. Om du är osäker på vilken virknål eller vilket garn du ska använda när du virkar besvarar vår kundservice gärna dina frågor och hjälper dig med ditt köp. 

Detta säger våra kunder om Virknålar

Barbro

Bästa virknålarna jag använt! Bekväma att virka med, bra spets och bra grepp.

Annelie

Så avslappnade att virka med, rekommenderar varmt dessa virknålar!

Lotta

Kunde aldrig tro att det skulle vara sådan skillnad på olika ergonomiska virknålar . Denna är en fröjd att virka med och länge....😊

Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.

Mariette

Högkvalitativa virknålar som finns i riktigt små storlekar. Hållbara. De minsta storlekarna använder jag för att göra dreadlocks!

Astrid Jonsson

Härlig att virka med. Jag vill nu byta ut ALLA mina virknålar.

Linnéa W

Detta är en av mina favoritsorter bland virknålar! Än så länge har jag bara tre stycken i storlekar som jag använder ofta men jag kommer utöka antalet framöver.

Anki Lindberg

Bästa virknålarna, ever! Känslan i skaftet, finishen på kroken ja, allt är bäst! Kan virka precis så länge jag vill utan att få ont. Så nöjd!

Monica

Absolut de bästa virknålarna .

Åse

BÄSTA virknålarna! Har provat en del. Dessa är absolut bästa!

Populärt i denna kategorin

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn