Virknålar

På Hobbii.se hittar du det bästa urvalet av virknålar. Vi har ett kvalitetsmedvetet utbud av virknålar för alla smaker och önskemål. Du kan alltid gå in på vår webbutik för att ta del av alla våra snygga och effektiva virknålar. Beställ dina virknålar i dag så att du komma igång med virkningen inom några få dagar!

Stort urval av virknålar

Virkning är en traditionell och trevlig sysselsättning, det håller vi på Hobbii.se med om. Därför kan du hitta allt du behöver för att komma igång och virka här på Hobbii.se. Här hittar du:

  • Virknålar som håller för många timmars virkning
  • Virknålar med många olika former och färger
  • Virknålar av högsta kvalitet
  • Virknålar till det lägsta priset
  • Garn i olika material och färger
  • Virkmönster för barn och vuxna

Vi levererar virknålar i hög kvalitet – snabbt och säkert

Vi vill vara en webbutik med glada och nöjda kunder. Därför fokuserar vi på att hålla korta leveranstider och se till att våra kunder snabbt får varorna de har beställt. Det är viktigt för oss att alltid hålla hög standard på vår kundservice och att du alltid kan ringa om du har frågor om våra virknålar eller andra produkter. Vi ger dig alltid full returrätt på varorna som beställs i vår webbutik.

Vill du kontakta Hobbii.se?

Det kan du göra på telefon 08-525 03888 eller genom att mejla till kundservice@hobbii.se. Vår kundservice har öppet alla vardagar mellan kl. 9 och 17. Om du är osäker på vilken virknål eller vilket garn du ska använda när du virkar besvarar vår kundservice gärna dina frågor och hjälper dig med ditt köp. 

Detta säger våra kunder om Virknålar

Anna Grete Granquist

Jag har virkat sedan jag var barn och testat de flesta virknålar på marknaden billiga och dyra. Fick dessa rekommenderat i en garnaffär och köpte två stycken. Blev helt vild när jag testade dem, så när jag såg detta erbjudande med nio storlekar slog jag till. Bra pris för världens bästa virknålar, vill aldrig mer virka med något annat. Min väninna fick de två jag hade köpt i garnaffären, eftersom jag nu hade dubletter, og hon är lika tokig i dem som jag 😊

Carina Boman

Har nyligen hittat fram till Hobbi.se och såg att dom hade ergonomiska virknålar. Kanonbra! Passar ypperligt till mina reumatiska händer. Halkar inte och är greppvänlig. Suveränt med olika färger och ett väldigt praktiskt fodral som man kan förvara dom i. Det tackar jag för. Hoppas jag kan vinna garn också så jag kan virka och sticka som bara den. Så länge jag orkar förstås. ;-)

Caroline Levander

Bästa virknålarna jag har använt. Ligger skönt i handen tack vare en bra form på skaftet och den mjuka ytan ger ett bra grepp utan att man behöver hålla så hårt att man får ont i fingrarna (särskilt bra om man har problem med händerna eller fingrarna). Kroken har ett bra ytmaterial som gör även minde blanka garner väldigt lättvirkade och garnet följer enkelt med på kroken.

Annette Johansson

Efter jag fick steloperera min dominerande hand (virkhanden) för många år sen, har det varit mycket svårt att försätta med min älskade hobby. Fick se som hastigast dessa virknålar i annonsen, på något sett har jag helt missat detta med ergonomiska virknålar. Testade dom o är helnöjd, äntligen utan problem kan virkstunderna våra längre än bara en kort stund. Tack😍

Milla

De bästa virknålarna som finns, i alla fall för mig. Jag håller virknålen i gaffelgrepp. Mycket bra form och material. Garnet glider otroligt lätt och man virkar snabbt och jämnt utan att bli uttröttad i handen. Jag har ledbesvär och får lätt ont av upprepade rörelser. Praktiskt med färgkodningen. Ska nu skaffa det andra sättet med små storlekar.

Annika Söderström

Dessa virknålar alltså! <3 Helt avslappnad i fingrarna och inget är ömt :) Bra grepp så man tappar inte nålen, själva nålen är också lite längre så man får plats med mer tråd än vad vissa andra ergonomiska nålar kan, tex när man virkar bollar :) Jag är så glad för dessa, men så blir man ju det av de härliga färgerna också :)

Ulrika Glingborn

Imponerad över bekvämligheten och hållbarheten på de mindre storlekarna! Det är svårt att hitta virknålar i plast som är sköna, finns i tunnare storlekar och att de dessutom lyser så jag kan virka när andra vill ha det mörkt är ju genialt! Den bästa födelsedagspresenten sedan katten jag fick när jag fyllde 10 år

Malin

Fantastiska virknålar som är väldigt sköna att hålla i. Hittills ingen kramp i fingrarna eller andra besvär som jag brukar få från vanliga virknålar. Känns även som om det är lättare att virka med dem jämfört med de vanliga. Så för att summera sköna och användarvänliga. Rekommenderas starkt!

Mirjam

Superbra virknålar. Verkligen värda sitt pris. Garnet glider mycket bra. Klarade fint av ett mycket besvärligt Noro-garn. Ingen värk i händerna hur länge jag än virkar. Jag har flera storlekar från riktigt små till den största. Rekommenderas varmt till alla som älskar att virka.

Katarina Brydzinski

Helt fantastiska virknålar ligger rätt i handen och man får ett bra och stadigt grepp. Att man blir glad av de fina färgerna är bara ett plus. Jag har som tur är inte ont i händerna men det gör ändå skillnad med dessa. Å förebyggande är bästa försvar. Nu byter jag inte

Populärt i denna kategorin

SPARA 40% 8,40 kr
Populär

Aluminium Virknål - KnitPro

Från 12,60 kr  21 kr

Populär
Populär
Populär
SPARA 20% 10 kr
Populär
SPARA 34% 40 kr
Populär
Populär
Populär
Populär
SPARA 30% 75 kr
Populär
SPARA 40% 199 kr
Populär
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn