We Love Yarn

Hobbii är stolta över att vara enda distributören av We Love Yarn, och du är därför alltid säker på att få det bästa priset.

We Love Yarn är vårt budgetvänliga alternativ som levererar enklare akryl- och bomullsgarn till knivskarpa priser, så att alla kan vara med. Vår vision är inte att hitta världens bästa kvalitetsgarner, men däremot att hitta världens bästa garn till priset. Om du är med på det, och kan acceptera ett par extra knutar här och där, då är We Love Yarn garnerna perfekt för både dig och din plånbok.

Garnets många goda egenskaper

Bomull är ett av våra mest populära garner. En av orsakerna till det är att det kan användas till i stort sätt allt – från kläder till baby, barn och vuxna till disktrasor, handdukar, grytlappar, korgar, gosedjur, filtar och kuddar. Bara fantasin sätter gränser. Samtidigt är bomullsgarn också en kvalité som är enkel att blanda med andra kvaliteter, och den ses därför ofta i en mix med ull, linne eller akryl

Akrylgarn är en syntetisk produkt, som har många goda egenskaper. Först och främst är färgäktheten väldigt hög, vilket gör att risken för att färgen ska färga av sig minskar. Akryl får ofta beröm för att vara slitstarkt och enormt hållbart, även efter maskintvätt. Garnet kan tvättas om och om igen utan att det påverkar färg, form eller hållbarhet. Det är också en allergivänlig produkt och passar därför till allt från kläder till baby, barn och vuxna till filtar och kuddar till soffan.

En mängd gratis mönster

Fattas du inspiration till vad du ska göra med ditt garn från We Love Yarn? På Hobbii.se hittar du en mängd gratis stick – och virkmönster till t.ex. bomullsgarn. Där finns bl.a. mönster till baby samt till kuddar, filtar, grytlappar, korgar, kläder och även till påsk- och julpynt. Följ med här på sidan, där vi löpande lägger upp nya mönster från Hobbii’s egna designers.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive We Love Yarn garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt We Love Yarn garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av We Love Yarn garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående We Love Yarn garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om We Love Yarn

Lena Åstrand

Guldfätgade we love yarn är mjukt och lent. Men är för löst tvinnat till virkning. Cobolt nr 11 är perfekt. Även de babyblå färgerna. Kan bara beklaga guldfärgen. Vad ska jag använda för stickor till guldet?

Lena Kennfelt

Sommaren är räddad tack vare detta fantastiska garn i alla underbara färger. Mjukt,skönt följsamt. En glädje att arbeta med. Passar perfekt till sommargarderoben. Det har blivit flera fina linnen som jag bara älskar samt en tunnare sommartröja som blev så bra att det blir en till! Tack Hobbii för era kundglada priser som gör det möjligt att få köpa så billigt.

Marita Erstorp

Perfekt till plädar där det går åt mycket garn, då det har ett billigt pris. Lättvirkat och det finns i många olika färger. En nackdel kan vara att detibland är lite slarvigt skarvat. Det har dock inte ställt till det utan det går att fixa. Mycket nöjd med den snabba och trevliga servicen hos Hobbi.

Violeta Mitkovic

Älskar blått i alla nyanser, och denna vackra pastellblå använder jag mest till baby grejer, allt från kläder till virkade pingviner. Bäst att slå till på de här storpacken när de dyker upp för då blir de ännu billigare än deras redan humana pris och dessutom kommer alltid varorna snabbt

Christina Eriksson

Superbilligt kanonbra bomullsgarn i storpack. Utmärkt att kunna beställa storpack till jobbets gemenskapscafé där vi bland annat virkar disktrasor och sedan säljer till förmån för behövande. ( Jobbar i en frikyrklig organisation med stort socialt arbete. )

Lillemor Strömberg

Har beställt bomullsgarn som ligger i påsar á 10 nystan i varje påse och jag tycker att det är underbart garn att virka med. Jag har beställt i två omgångar i olika färger. Det är för att jag tycker om det garnet.

Camilla Franke

Ett underbart garn som är lätt att virka med, jag virkar mest amigurumi och det här garnet passar jätte bra till det Att det är så billigt är ju inte heller så tokigt då man kan köpa mycket för en billig peng

Gunilla Berntsson

Stickat en flickkofta i naturfärg blev väldigt fin i detta garnet skönt att sticka i . Har även köpt gammelrosa också i 10 förpackning . Bra att ha hemma lite olika färger när man hittar nåt kul att göra.

Sandra

Blev överraskad över hur bra garnet var till det låga priset. Beställde ett paket 002 vitt och ett paket 012 gammelrosa och håller på att virka somriga ponchos. Blir hur fint som helst. Lättvirkat.

Caritha Dam Larsen

Ett fantastiskt garn att sticka i. Brukar inte gilla att sticka i bomullsgarn men med detta har jag ändrat mig. Lätt och skönt att arbeta med. Blir så fina tröjor och kommer använda mer av detta!

SPARA 32%

Mega Ball 400 gram - We Love Yarn

Light100% Akryl

94 kr  139 kr
SPARA 13%

8/4 Bomull Mixpaket - 10 nystan - We Love Yarn

Fine100% Bomull

127 kr Slutsåld

8/8 Bomull Mixpaket - 10 nystan - We Love Yarn

Light100% bomull

127 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn