We Love Yarn

We Love Yarn är vårt budgetvänliga varumärke, som helt enkelt levererar garn till knivskarpa priser. Hos oss får du alltid en bra kvalitet till priser som passar alla :-)

Detta säger våra kunder om We Love Yarn

Marianne Andersson

Jag stickade en v-ringad tröja till mig själv. Mycket nöjd med färg och kvalitet!

Mona Leksell

Jätteskönt garn att jobba med. Läckra färger. Kommer säkert att köpa mer av det

Annika Segeblad

Lättarbetat garn, med fina färger. passar bra till de barnkläder som jag gör.

Gunilla Eriksson

Mjukt, lättstickat, skönt till barnens småplagg.

Anna Lindh

Ett bra garn till filt m.m.

Lena Kennfelt

Sommaren är räddad tack vare detta fantastiska garn i alla underbara färger. Mjukt,skönt följsamt. En glädje att arbeta med. Passar perfekt till sommargarderoben. Det har blivit flera fina linnen som jag bara älskar samt en tunnare sommartröja som blev så bra att det blir en till! Tack Hobbii för era kundglada priser som gör det möjligt att få köpa så billigt.

Marita Erstorp

Perfekt till plädar där det går åt mycket garn, då det har ett billigt pris. Lättvirkat och det finns i många olika färger. En nackdel kan vara att detibland är lite slarvigt skarvat. Det har dock inte ställt till det utan det går att fixa. Mycket nöjd med den snabba och trevliga servicen hos Hobbi.

Violeta Mitkovic

Älskar blått i alla nyanser, och denna vackra pastellblå använder jag mest till baby grejer, allt från kläder till virkade pingviner. Bäst att slå till på de här storpacken när de dyker upp för då blir de ännu billigare än deras redan humana pris och dessutom kommer alltid varorna snabbt

Christina Eriksson

Superbilligt kanonbra bomullsgarn i storpack. Utmärkt att kunna beställa storpack till jobbets gemenskapscafé där vi bland annat virkar disktrasor och sedan säljer till förmån för behövande. ( Jobbar i en frikyrklig organisation med stort socialt arbete. )

Lillemor Strömberg

Har beställt bomullsgarn som ligger i påsar á 10 nystan i varje påse och jag tycker att det är underbart garn att virka med. Jag har beställt i två omgångar i olika färger. Det är för att jag tycker om det garnet.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn