Järbo garn

Järbo Garn har existerat sedan 1890-talet då ullfabrikerna grundades. Då handlade produktionen endast om framställning av garn, vävning och färgning. Det var först omkring 1960-talet som man började begränsa produktionen till att uteslutande behandla garn till möbeltyger, filtar och gardiner. Omkring 1980 beslutade man sig för att endast fokusera på garn för vanligt hantverk. Idag är företaget familjeägt av syskonparet Jan Blomberg och Kristina Yttermyr. Järbo Garn finns representerat på många ställen i världen, men deras största fokus ligger på Danmark, Tyskland, Holland, Sverige och USA, som är deras viktigaste marknader.

Järbo Garns många fördelar

Järbo Garns produkter är otroligt populära eftersom det helt enkelt är garn av riktigt bra kvalitet producerat under hållbara förutsättningar. De har gjort det till sin ambition att deras produkter ska tillverkas under förhållanden som tar hänsyn till både djur, natur och miljö. Detta innebär också att de uteslutande ingår samarbete med leverantörer som kan leva upp till ILO:s, BSCI:s och ICTI:s standarder. Med andra ord betyder det att de olika leverantörerna ska kunna framvisa certifikat på att inga djur kommer till skada, att det är ordentliga arbetsvillkor och att det inte används kemikalier eller giftiga ämnen under framställningen av produkterna.

Bra till vardags

Järbo Garn är lämpligt för vardagsbruk eftersom de har så många olika produkter som kan användas till många olika saker. De har produkter av ull, akryl och bomull vilket ger dig flera möjligheter för att virka eller sticka diverse klädesplagg till både dig själv och resten av familjen. Utöver detta har Järbo Garn också otroligt många olika mönster som man fritt kan använda sig av. Här kan du både finna mönster på kläder till män, kvinnor, barn och inte minst hunden, som har fått ett mönster på en fin liten tröja. Men det är inte bara kläder som de har mönster till. Även väskor, plånböcker, kuddar m.m. finns på menyn, så du har fullt av möjligheter att välja mellan. Något av det bästa med Järbo-garnet, utöver dess fantastiska kvalitet, är att det passar riktigt bra till det skandinaviska klimatet var temperaturen ju som oftast är låg.

Beställ Järbo Garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Järbo Garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Järbo Garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Järbo garn

B.Skoog

Ett mycket bra garn. Skönt att sticka med och bra passform på sockarna.

Heike Kalling-Sudra

Jättefint garn. Super mjuk och lätt stickad. Fint mönster i många olika färger.

Rose-marie Löfving

Det underbaraste garn jag nånsin stickat med, sockorna blir helt underbara. Kvalitet så det heter duga.

Helena Sköldebrink

Ett härligt garn till sockor åt barnbarnen. Mjuka och sköna och ett fint mönster!

Anna

Supermjukt och härligt garn som bildar ett fint mönster när man stickar. Alla jag har visat resultatet för tror att det är flera olika garner! Trodde först att det skulle vara lite krångligt att sticka med då det är väldigt elastiskt men det är hur enkelt som helst. Kommer garanterat sticka mer med detta garn!

Viktoria Sundvall

Helt underbart garn som jag stickat strumpor, ridstrumpor, ridvantar, bebiskläder och torgvantar till person med ledbesvär som detta garn värmer på helt rätt sätt för lindra smärtan i handlederna.

Susann Sköld

Underbart garn, härlig känsla och vilket resultat

Britt Georgsson

Ett mycket bra garn. Mjukt, skönt och varmt och framför allt mycket trevligt att sticka i. Har stickat sockar, fingervantar och en tröja till barnbarnet. Stickade sockar till kompisen och det första hon sa när hon tog på dem " oj, va varm jag blir om foten" Det tycker jag är ett gott betyg för detta garn.

Anna-Karin Andersson

Helt underbart garn! Sååå roligt att sticka med och resultatet blev supersköna och snygga sockor!

Elisabeth Edh

Otroligt mjukt garn att sticka med, snygga mönster som bildas på sockarna.

Populärt i denna kategorin

SPARA 50% 40 kr
Populär

Ronja - Järbo

65% akryl och 35% ull

40 kr  80 kr

SPARA 22% 22 kr
Populär

Cookie - Järbo

100% Akryl

77 kr  99 kr

SPARA 32% 23 kr
Populär

Happy Sockgarn - Järbo

40% ull superwash, 40% Akryl, 20% Polyamid

49 kr  72 kr

SPARA 50% 14 kr
Populär

Lady - Järbo

100% akryl

14 kr  28 kr

Populär

Raggi - Järbo

70% superwashbehandlat ull och 30% polyamid

89 kr

SPARA 22% 10 kr
Populär

Tropik - Järbo

50% Bambus, 25% Bomull, 25% Akryl

35 kr  45 kr

SPARA 58% 22 kr
Populär

Fuga - Järbo

50% Akryl, 50% Ull

16 kr  38 kr

Populär

Soft Cotton - Järbo

100% Bomull

35 kr

SPARA 35% 24 kr
Populär

Rio - Järbo

66% Premium Akryl, 25% Bomull, 6% Ull

45 kr  69 kr

Populär

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester

82 kr

Populär

Mio - Järbo

100% Extrafin Merinoull

65 kr

SPARA 60% 84 kr
Populär

Duo 200 gram - Järbo

100% Akryl

55 kr  139 kr

Populär

Elise - Järbo

60% Bomull, 40% Akryl.

42 kr

Mängdrabatt Populär

Llama Silk - Järbo

70% Baby Lama-ull, 30% Mullbärsilke

109 kr

SPARA 7% 14 kr
Populär

Merino Raggi - Järbo

75% Merinoull "Superwash", 25% Polyamid

185 kr  199 kr

Populär

Ylle - Järbo

100% Superwash Ull

99 kr

Populär
SPARA 46% 16 kr
Populär

Luva - Järbo

70% Akryl, 30% Ull

19 kr  35 kr

Populär
Populär

Elise 100g - Järbo

60% bomull och 40% akryl

88 kr

Populär

Tovull - Järbo

100% kardat ull

499 kr

Populär

Minimiraggi - 80581 - Järbo

75% Ull, 25% Polyamid

87 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn