Järbo Garn

Järbo Garn har existerat sedan 1890-talet då ullfabrikerna grundades. Då handlade produktionen endast om framställning av garn, vävning och färgning. Det var först omkring 1960-talet som man började begränsa produktionen till att uteslutande behandla garn till möbeltyger, filtar och gardiner. Omkring 1980 beslutade man sig för att endast fokusera på garn för vanligt hantverk. Idag är företaget familjeägt av syskonparet Jan Blomberg och Kristina Yttermyr. Järbo Garn finns representerat på många ställen i världen, men deras största fokus ligger på Danmark, Tyskland, Holland, Sverige och USA, som är deras viktigaste marknader.

Järbo Garns många fördelar

Järbo Garns produkter är otroligt populära eftersom det helt enkelt är garn av riktigt bra kvalitet producerat under hållbara förutsättningar. De har gjort det till sin ambition att deras produkter ska tillverkas under förhållanden som tar hänsyn till både djur, natur och miljö. Detta innebär också att de uteslutande ingår samarbete med leverantörer som kan leva upp till ILO:s, BSCI:s och ICTI:s standarder. Med andra ord betyder det att de olika leverantörerna ska kunna framvisa certifikat på att inga djur kommer till skada, att det är ordentliga arbetsvillkor och att det inte används kemikalier eller giftiga ämnen under framställningen av produkterna.

Bra till vardags

Järbo Garn är lämpligt för vardagsbruk eftersom de har så många olika produkter som kan användas till många olika saker. De har produkter av ull, akryl och bomull vilket ger dig flera möjligheter för att virka eller sticka diverse klädesplagg till både dig själv och resten av familjen. Utöver detta har Järbo Garn också otroligt många olika mönster som man fritt kan använda sig av. Här kan du både finna mönster på kläder till män, kvinnor, barn och inte minst hunden, som har fått ett mönster på en fin liten tröja. Men det är inte bara kläder som de har mönster till. Även väskor, plånböcker, kuddar m.m. finns på menyn, så du har fullt av möjligheter att välja mellan. Något av det bästa med Järbo-garnet, utöver dess fantastiska kvalitet, är att det passar riktigt bra till det skandinaviska klimatet var temperaturen ju som oftast är låg.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Järbo Garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ Järbo Garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Järbo Garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Järbo Garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Järbo Garn

Denise Jansson

Väldigt mjukt och trevligt garn. Virkar just nu en poncho i Sandy beach och det känns som att den kommer bli väldigt sval, luftig och skön.

Eva Olsson

Otroligt mjukt o skönt garn. Stickade bl.a en mössa men den behöver fodras. Pulsvärmare o sjal blev helt underbara.

Sofia Rödebäck Strid

Små söta nystan som är perfekta till dockkläder eller om man vill ha smala ränder på något färgglatt barnplagg

Annika Hyvärinen

Ett härligt mjukt och vackert garn i vackra färger. Fungerar utmärkt för mig som är känslig mot ull.

Christina Axen

Bara älskar det här garner, mjukt och skönt mot stora som små. Fantastiskt fina harmonierande färger

Birgitta Dahlberg

Bästa och mjukaste garn att göra tröjor och annat både till vuxna och barn

May-Liss Fagerthun

Ett fantastiskt garn att sticka med och resultatet blir mjukt och vackert

Rachel Blom

Ett underbart mjukt och behagligt garn med fantastisk lyster

Marie-Sophie

Ett otroligt mjukt och lätt garn med en vacker lyster.

Gull-Britt Norling

Ett garn, som är mjukt som silke. Lättstickat .

Populärt i denna kategorin

SPARA 28%

Cookie - Järbo

Medium100% Akryl

78 kr  109 kr

Raggi - Järbo

Medium70% Superwash Ull, 30% Polyamid

89 kr

Soft Cotton - Järbo

Light100% Bomull

35 kr

Llama Silk - Järbo

Fine 70% Baby Lama-ull, 30% Mullbärsilke 

107 kr
SPARA 50%

Lina - Järbo

Medium68% Bomull, 32% Lin

24,50 kr  49 kr
SPARA 50%

Nova - Järbo

Fine100% Bomull

17,50 kr  35 kr

Elise - Järbo

Fine60% Bomull, 40% Akryl.

42 kr

Viol 12/3 Virkgarn - Järbo

Super Fine100% Merceriserat & Gasserat Bomull

77 kr
SPARA 11%

Soft Raggi 100g - Järbo

Fine65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester Elastan

73 kr  82 kr

Eko Bomull - Järbo

Medium100% Ekologisk Egyptisk Bomull

39 kr

Miniakryl - 80500 - Järbo

Fine100% Akryl

89 kr

Minimiraggi - 80581 - Järbo

Super Fine75% Ull, 25% Polyamid

87 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn