Utbytbara Ändstickor

De utbytbara ändstickorna är faktiskt riktigt smarta. Här kan du, precis som namnet indikerar, byta ut änstickan och kabeln, så du kan få olika tjocklekar och längder. Om du planerar fortsätta med din stickning, finns det ingen tvekan om att detta är en bra investering.

Bra till vardags

Hos oss kan du hitta både utbytbara ändstickor från märken som Drops, KnitPro och Järbo, som alla är av bra kvalitet, ligger bra i handen och kan anpassas efter alla behov. De många olika färger på bland annat KnitPros ändstickor gör att de får ett annorlunda utseende med vackra färger. De utbytbara ändstickorna fås i både korta och långa varianter, vilket gör det enkelt att tillpassa dem till det projekt du håller på med just då. De utbytbara ändstickorna passar också bra när man ska använda sig av Magic Loop tekniken, på grund av den flexibla kabeln.  

De många fördelarna med utbytbara ändstickor

Även om denna typ av stickor kallas för “rundstickor”, kan de mycket väl användas till att sticka fram och tillbaka. Vid större projekt är det faktiskt många som anser att det kan vara enklare att sticka fram och tillbaka med rundstickor framför jumperstickor, då vikten av ditt arbete lägger sig i knät istället för att du håller uppe den på dina stickor och därmed inte i lika hög grad belastar nacke och axlar. Detta gör rundstickor, både fasta och utbytbara till ett mycket mer ergonomiskt korrekt verktyg.
 
En annan stor fördel med utbytbara ändstickor är att man endast behöver byta själva stickan, därav namnet, när man ska byta till en annan storlek. Om man till exempel stickar en tröja, använder man ofta olika storlekar och längder, men om man till exempel införskaffar sig et set med utbytbara ändstickor, har man alla storlekar och längder på kabel nära till hands. Detta är super smart och underlättar stickningen mycket.
 
Bland annat KnitPros utbytbara ändstickor anses vara några av de bästa i världen, så här behöver du inte tveka på att kvaliteten är på topp. De spetsiga ändarna gör det lätt att fånga upp maskorna och man behöver därför lägga extra energi på detta. Likaså är det med de utbytbara ändstickor från Drops och Järbo, som också är toppkvalitet och mycket användarvänliga. De utbytbara ändstickorna som är av trä är några av de mest populära, då trä inte känns kallt i handen och därmed är behagligare att arbeta med.

Beställ utbytbara ändstickor online – enkelt och snabbt

Här hos oss i Hobbii.se önskar vi att vara några av de bästa och snabbaste inom leverans av utbytbara ändstickor och annat garntillbehör. Därför får du alltid dina varor inom 3-5 vardagar efter att du har beställt online. Vi sätter nämligen en ära i att hålla en hög standard. Vi ger alltid full returrätt på varor som är beställda via vår webbutik.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor till några av våra utbytbara ändstickor eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa oss på telefonnummer 08 525 03888 eller skicka ett mail till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram till att bjuda dig välkommen som kund hos oss.

Populärt i denna kategorin

Karbonz Deluxe set med ändstickor - KnitPro

Ett revolutionerande set från KnitPros Karbonz serie med ändstickor i kolfiber.

1.359 kr

Karbonz Startset - Ändstickor - KnitPro

KnitPro Karbonz Startset - Ändstickor kommer i 4 populära storlekar från 3-4.5mm.

789 kr

Rose Deluxe set - KnitPro

1.579 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn