Go Handmade

De fantastiska virkkits från Go Handmade har tagit Sverige med storm. Har du virkat några av dem än? Om inte, så kan vi bara rekommendera dig att komma igång med ditt Go Handmade äventyr idag. Go Handmade är ett nytt märke som gör böcker om virkning och stickning, virkkits och tillbehör därtill. Go Handmade har tills vidare utgett 3 böcker och många spännande virkkits.

Alla virkkits innehåller allt du behöver, så du inte själv ska ut och leta efter varken garn, tyg eller tillbehör. Mönstren är lätta att läsa och innehåller gulliga och roliga fotoillustrationer, som du kan ha hjälp av. Vi hoppas också att du kommer få många härliga kreativa timmar när du virkar dina egna modeller. Vi har själva blivit mycket förtjusta i dem, och som i ett underbart äventyr har deras ”personlighet” gett oss en massa – man kan ju inte låta bli att le och bli på gott humör när man ser deras underbara uttryck.

Använd t ex det virkade till en bra present idé – många vill gärna ta emot en personlig gåva, som givaren själv har gjort. Vi upplever idag att handgjord kvalitet igen uppskattas, också för att alla vill ha något som är unikt, och även om du inte är expert i konsten att virka, så är det som med så mycket annat, ett par skönhetsfel tillför endast mer charm. Handgjorda gåvor till vänner och familj är ett stort hit nu för tiden. Virk- kit -paketet är också en trevlig gåva i sig till den kreativa mottagaren. Så har du alltid drömt om att kunna virka gulliga djur, som bara är du, då har våra virk- kit- paket gjort det enkelt för dig att komma igång – välj dina egna favoriter bland de många fina virkade djur.

Hos Go Handmade görs saker och ting bara lite annorlunda. Som de själva skriver: "Det finns säkert de som skulle kalla oss nördar, för att vi har lagt ner ett stort arbete i att tillföra vår kollektion ”that special something”. Vi har önskat att skapa en kollektion som är unik och av en hög kvalitet och samtidigt har det också stor betydning för oss, att våra produkter kan säljas till ett fördelaktigt pris. Det är vår stora önskan, att du också kommer tycka att våra handarbetskits och böcker är något helt särskild och kan överträffa alla dina förväntningar.

SPARA 23%
Nyhet
SPARA 12%
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn