Stickor

Det är så viktigt att man har rätt verktyg att jobba med! Vilka stickor man fördrar är ju helt upp till var och en, därför hittar du här ett brett urval av stickor från jumperstickor till utbytbara rundstickor i trä, klassiska rundstickor, strumpstickor. Ja till och med set med fina utbytbara stickor. Altt du behöver hittar du här.

Du hittar de bästa stickorna på hobbii.se

Hobbii.se erbjuder stickor för alla slags stickningar. Vi har ett stort urval av stickor i olika storlekar för alla smaker. Du kan alltid gå in på vår webbutik och titta på vårt stora och kvalitetsmedvetna utbud av stickor. Stickar du redan eller drömmer du om att lära dig sticka? Vi har stickorna för dig!

Vi har allt för ditt stickprojekt

Stickning är en gammal tradition som är minst lika fin idag. På hobbii.se hittar du allt du behöver för att komma igång. Vi har bland annat:

  • Stickor som håller för många timmar stickning
  • Stickor i många olika former och färger
  • Stickor för kvalitetsmedvetna användare
  • Stickor till de lägsta priserna
  • Garn i bomull, akryl och ull
  • Garn i olika tjocklek
  • Kataloger och böcker med stickmönster

Snabb leverans och full returrätt

På Hobbii.se erbjuder vi snabba leveranser på varorna. Vi skickar alltid varorna så fort beställningen tas emot. Du kan därför räkna med att få hem dina stickor och andra varor inom tre vardagar från att ordern tas emot. Vi vill ge våra kunder de bästa villkoren, och de innebär att vi erbjuder full returrätt på oanvända varor. Du kan alltid returnera dina varor om du ångrar ditt köp.

Beställ dina stickor idag

Du kan se hela vårt utbud av stickor här på sidan och här kan du också läsa beskrivningarna av de olika stickorna. Genomför ditt köp idag så kan du vara redo att börja sticka om ett par dagar. I webbutiken hittar du även ett stort urval av garn. Tveka inte att ta kontakt med vår kundservice, genom att ringa 08-525 03888 eller mejla kundservice@hobbii.se, om du vill ha hjälp och råd. 

Detta säger våra kunder om Stickor

Nathalie

Valde ett par jumperstickor i stil 3,5 mm för att får en en härlig fylldnad i mina projekt. Jag är mycket nöjd med kvalitén i stickorna. Bra längd för att rymma stora stickningar :)

Cecilia

Perfekta stickor att jobba med även som nybörjare

Sanna

Helt ok! Blev förvånd över hur ”mjuka” de är, känns som att de böjs medan man stickar (vilket de inte gör). Har stl 2,00 och 2,5, och en av stickorna landade böjd i brevlådan. Gick dock att räta ut :)

Anna

Det går alltid att lita på KnitPro. Behändiga, smidiga och praktiska. En njutning att sticka med stickor och kablar från KnitPro.

Ellen

hej, har köpt dom kortaste kablar och korta ändstickor. måste säga att det blir ganska tajt med att sticka armarna på en RVO-jacka till mig. men jag hoppa att det blir bättre när jag stickar en beanie med dom. då har man ju flera maskor. annars är inget att klaga på - bara på min hund som hoppade på en av dom ändstickorna som är nu sönder. gubben lovade att fixar det - men icke. jag väntar redan i minst 3 veckor på det. :-D

Gunnel

mina favorit stickor, då jag oftast har flera stickningar på gång. Rekommenderas!

Kajsa Hylmö

Superbra! Garnet glidet fint över skarvarna och lagom på stickorna. De är lätta att hålla i och jag får inte längre ont i händerna då jag stickar med dessa mjukt 4-kantiga stickor. Nackdel, storleksmarkeringen på stickorna slits av ganska snabbt - men det finns ju stickmått!

May-Liss Fagerthun

Jag är supernöjd med dom här stickorna. Perfekt om man har nickelallergi och dessutom jättesköna att sticka med.

Petra Levin

Mycket bra, andvändbara stickor. Bra med förvaring till dom.

Emma

Knitpros fantastiska rundstickor med utbytbara kablar i olika längder är bara magiska. Bra glid, tysta, vackra och funktionella. Som med alla utbytbara stickor får man inte glömma att efterdra lite då och då så att de inte lossnar.

Populärt i denna kategorin

SPARA 50%

Karbonz rundstickor - KnitPro

Från 55,50 kr  Från 111 kr
SPARA 33%

Zing set med strumpstickor - KnitPro

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta Strumpstickor.

Från 239 kr  Från 359 kr

Cubics Strumpstickor - KnitPro

KnitPro Cubics strumpstickor i björk, har en unik fyrkantig ergonomisk form som ger komfort för handen.

Från 120 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn