Det är så viktigt att man har rätt verktyg att jobba med! Vilka stickor man fördrar är ju helt upp till var och en, därför hittar du här ett brett urval av stickor från jumperstickor till utbytbara rundstickor i trä, klassiska rundstickor, strumpstickor. Ja till och med set med fina utbytbara stickor. Altt du behöver hittar du här.

Du hittar de bästa stickorna på hobbii.se

Hobbii.se erbjuder stickor för alla slags stickningar. Vi har ett stort urval av stickor i olika storlekar för alla smaker. Du kan alltid gå in på vår webbutik och titta på vårt stora och kvalitetsmedvetna utbud av stickor. Stickar du redan eller drömmer du om att lära dig sticka? Vi har stickorna för dig!

Vi har allt för ditt stickprojekt

Stickning är en gammal tradition som är minst lika fin idag. På hobbii.se hittar du allt du behöver för att komma igång. Vi har bland annat:

  • Stickor som håller för många timmar stickning
  • Stickor i många olika former och färger
  • Stickor för kvalitetsmedvetna användare
  • Stickor till de lägsta priserna
  • Garn i bomull, akryl och ull
  • Garn i olika tjocklek
  • Kataloger och böcker med stickmönster

Med så många olika sorters stickor, så kan det vara svårt att välja de rätta. Läs därför gärna vår guide till val av stickor här.

Snabb leverans och full returrätt

På Hobbii.se erbjuder vi snabba leveranser på varorna. Vi skickar alltid varorna så fort beställningen tas emot. Du kan därför räkna med att få hem dina stickor och andra varor inom 3-5 vardagar från att ordern tas emot. Vi vill ge våra kunder de bästa villkoren, och de innebär att vi erbjuder full returrätt på oanvända varor. Du kan alltid returnera dina varor om du ångrar ditt köp.

Beställ dina stickor idag

Du kan se hela vårt utbud av stickor här på sidan och här kan du också läsa beskrivningarna av de olika stickorna. Genomför ditt köp idag så kan du vara redo att börja sticka om ett par dagar. I webbutiken hittar du även ett stort urval av garn. Tveka inte att ta kontakt med vår kundservice, genom att ringa 08-525 03888 eller mejla [email protected], om du vill ha hjälp och råd. 

Detta säger våra kunder om Stickor

Elisabeth Edh

Var i valet och kvalet vilka rundstickor jag skulle välja, hade aldrig stickat med utbytbara ändstickor över huvud taget, än mindre med kvadratiska stickor. Efter många om och men beslutade jag mig för att chansa på KnitPro Cubics Deluxe set, delvis för att jag tyckte dom var så snygga. När jag fick hem dom kunde jag knappt sluta känna på dom, eftersom dom var så varma och lena. Härliga stickor att sticka länge med, som jag redan fått komplettera med ytterligare en kabel, eftersom jag har flera projekt på gång. :) Kabeln kunde gärna få vara lite smidigare, men maskorna glider lätt över skarven mellan kabel och ändsticka om man dragit ihop dem ordentligt. Jag är helnöjd med mina KnitPro Cubics och skulle gärna komplettera med strumpstickor av samma modell om det inte skulle bli så dyrt.

Kerstin Larsson

Jag är mycket nöjd med stickorna köpte 1,7 mm då jag stickar fingervantar till vintern och behöver mycket fina stickor till fingrarna . Det blir mycket bra. Jag hade letat och ringt runt till ett flertal affärer som påstod att de går inte att skaffa pga de kommer att gå sönder. Det är lögn Ni hade ju och hållbarheten är god

Laila Henriksson

Hej Jag har stickat med dessa stickor i åratal nu finns inget bättre än dessa stickor eftersom jag inte tål att sticka med metall. Vilken strålande uppfinning ! Har inte ångrat detta köp var dyra då när jag köpte dem men vilken bra investering när man stickar mycket. passa på nu när de är så billiga.

Margaretha Amrén

Vilka fina stickor. Garnet glider jättebra,spetsiga vilket jag gillar, lätta och sköna att hålla i. Litet litet minus är att jag fick en skada på toppen på en av mina stickor så den blev svårstickad med. Men det har bara hänt på ett par av 16 stickor.Så jag ger full poäng ändå.

Bodil

Supernöjd! Sköna stickor som även är vackra att se på. Väskan att förvara dem i är ett plus om man som jag är ute och reser med husvagn en hel del. Då är chansen stor att man har med sig "rätt" stickor om man hittar ett vacker garn man inte kan vara utan under resans gång. :)

Lena Jonsson

Garnet glider lätt över stickorna. Jag föredrar att sticka med plaststickor just för att maskorna inte fastnar och jag är en som stickar hårt. Det är svårt att få tag i bra plaststickor i Sverige, speciellt i mindre storlek. Så dessa passade mig jättebra.

Tina Tallnäs

Jag tycker dessa stickor är helt underbara att sticka med. De är lätta och garnet glider så lätt. Jag ger dessa stickor full poäng och rekommenderar verkligen dessa stickor. Spetsen på stickorna är bra. De är helt enkelt underbara att sicka med.

Anna-Karin

Nu kan jag sticka igen! När man har ont i händer och axlar är dessa stickor fantastiska. Den fyrkantiga formen och lättheten på stickorna gör att man kan sticka. Det är så roligt. Kan varmt rekommendera dessa.

Ulla

Härliga stickor, mjuka och praktiska. Dyrt men samtidigt så behöver man aldrig leta storlek och rätt kabellängd igen. Klart värt det. Toppen med måttet - hjälpt mig städa upp äldre stickor utan märkning.

Malin

Älskar dem! Jättesköna och lätta att arbeta med. Fördrar att arbetet ligger i knät istället för att det väger tungt på en sida. Gillar även förpackningen, lättare att hålla ordning på stickorna.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn