Stickor

Det är så viktigt att man har rätt verktyg att jobba med! Vilka stickor man fördrar är ju helt upp till var och en, därför hittar du här ett brett urval av stickor från jumperstickor till utbytbara rundstickor i trä, klassiska rundstickor, strumpstickor. Ja till och med set med fina utbytbara stickor. Altt du behöver hittar du här.

Du hittar de bästa stickorna på hobbii.se

Hobbii.se erbjuder stickor för alla slags stickningar. Vi har ett stort urval av stickor i olika storlekar för alla smaker. Du kan alltid gå in på vår webbutik och titta på vårt stora och kvalitetsmedvetna utbud av stickor. Stickar du redan eller drömmer du om att lära dig sticka? Vi har stickorna för dig!

Vi har allt för ditt stickprojekt

Stickning är en gammal tradition som är minst lika fin idag. På hobbii.se hittar du allt du behöver för att komma igång. Vi har bland annat:

  • Stickor som håller för många timmar stickning
  • Stickor i många olika former och färger
  • Stickor för kvalitetsmedvetna användare
  • Stickor till de lägsta priserna
  • Garn i bomull, akryl och ull
  • Garn i olika tjocklek
  • Kataloger och böcker med stickmönster

Snabb leverans och full returrätt

På Hobbii.se erbjuder vi snabba leveranser på varorna. Vi skickar alltid varorna så fort beställningen tas emot. Du kan därför räkna med att få hem dina stickor och andra varor inom tre vardagar från att ordern tas emot. Vi vill ge våra kunder de bästa villkoren, och de innebär att vi erbjuder full returrätt på oanvända varor. Du kan alltid returnera dina varor om du ångrar ditt köp.

Beställ dina stickor idag

Du kan se hela vårt utbud av stickor här på sidan och här kan du också läsa beskrivningarna av de olika stickorna. Genomför ditt köp idag så kan du vara redo att börja sticka om ett par dagar. I webbutiken hittar du även ett stort urval av garn. Tveka inte att ta kontakt med vår kundservice, genom att ringa 08-525 03888 eller mejla kundservice@hobbii.se, om du vill ha hjälp och råd. 

Detta säger våra kunder om Stickor

Elisabeth Edh

Var i valet och kvalet vilka rundstickor jag skulle välja, hade aldrig stickat med utbytbara ändstickor över huvud taget, än mindre med kvadratiska stickor. Efter många om och men beslutade jag mig för att chansa på KnitPro Cubics Deluxe set, delvis för att jag tyckte dom var så snygga. När jag fick hem dom kunde jag knappt sluta känna på dom, eftersom dom var så varma och lena. Härliga stickor att sticka länge med, som jag redan fått komplettera med ytterligare en kabel, eftersom jag har flera projekt på gång. :) Kabeln kunde gärna få vara lite smidigare, men maskorna glider lätt över skarven mellan kabel och ändsticka om man dragit ihop dem ordentligt. Jag är helnöjd med mina KnitPro Cubics och skulle gärna komplettera med strumpstickor av samma modell om det inte skulle bli så dyrt.

Gisela Rådström

Härlig att sticka med. Känns mjuk. ingen vass udd. Maskorna glider lätt på stickan och fastnar INTE där plasttråden går över till stickan! Helt underbar att sticka med. Kommer att byta ut alla rundstickor till denna vartefter! Finns även i strumpstickor. Jag har 2,5 och 3. Kommer även där att byta ut mina gamla stickor! PROVA, du kommer inte att ångra dig! Det är även olika färger på de olika storlekarna och det gör att det är lättare att hitta rätt storlek när man skall börja med ett nytt arbete!

Ulrika Eriksson

Fantastiska stickor ! Har reumatisk värk och brukar få ont i händerna efter nån timmes stickande om dagen . Men med dessa stickor klarar jag ett par sockor om dagen ❤ garnet sitter kvar bra på stickorna, sköna för fingrarna. Den speciella toppen gör det super smidigt att sticka även med lite knepiga garner som lätt delar sig . Om man stickar hårt och har ett hårt grepp om stickorna så passar dom perfekt ! Då de mjuknar lite av hand värmen. Kommer aldrig att sticka med några andra stickor ❤

Tove Antonisen

Välorganiserat fodral; överskådligt och komplett med stickor, kablar och tillbehör. Stickar för närvarande Islands tröjor och hittar allt jag behöver i detta set. Stickor, kablar och överföringar fungerar utmärkt utan upphakningar eller tröghet. En finess är att både stickor och kablar är färgkodade vilket underlättar sorteringen. Det följer med tydlig beskrivning på detta samt montering av kablar och "stoppar". Ett set jag varmt rekommenderar! Tove

Malinee

Mina första riktiga stickor! Köpte nr 3 och garnet glider lätt över stickorna och det är lätt att fånga upp maskorna även vid mindre arbeten med tunt garn. Kan dock bli lite väl glatta ibland. Eftersom jag har extrem kontaktallergi (nickel, gummi, silikon, kemikalier, lim, viss plast m.m), så var jag tveksam ifall jag skulle kunna använda dessa utan att använda bomullshandskar, men hittills har det gått bra (peppar, peppar).

Stella

Har testat en hel del olika stickor tidigare men bestämde mig för att testa de här och köpte en, 6mm/150cm - jag är helt såld! Tippen är helt lagom spetsig/trubbig, exempelvis så delar den inte drops paris men är fortfarande nog spetsig för att kunna ta sig in och sticka ihop maskor av nämnda garn. Stickorna blir varma och behagliga att hålla i när man stickar och jag upplever att de har en låg vikt.

Helena

Fantastiska stickor som gjutna i handen. Lätta att skruva av/på och lätta även i vikt. Att de sen ligger samlat och fint i det röd/marin fodralet gör att jag är mer än nöjd. Tänker att det är lätt att packa ner i resväskan också då det tar lite plats trots att det rymmer allt jag behöver. Jag har även fäst ditt en nålkudde :)

Malin

Sköna att jobba med. Känns som om spetsen är något vassare än vanligt men det är ingen nackdel på garnet jag har stickat med. Leveransen var snabb, beställde en kväll å stickorna kom efter två dagar. Skulle få ett mail när varorna var packade vilket jag inte fick så jag blev glatt överraskad när leveransen kom.

Anna-Lena Pettersson

Köpte två rundstickor och har provat det ena och jag är helt såld :) super härliga att sticka med och lätta i handen och garnet glider lätt. Jag får lätt ont i fingrar och händer när jag stickar men det blev mycket bättre med dessa kunde sticka mycket längre än innan. Kommer definitivt köpa fler.

Sanna

Det här är bra och roliga grejer som gör att alla runt omkring intresserar sej för det du gör. Väldigt fascinerande och nästan lite magiskt när man stickar med dessa trollspön till jumperstickor. Det är mina favoritstickor även med lampan avstängd eftersom det är en skön känsla att sticka med dem.

Populärt i denna kategorin

SPARA 40% 29,60 kr
Populär
SPARA 40% 8,80 kr
Populär
SPARA 40% 35,60 kr
Populär

Bamboo Rundsticka - KnitPro

Från 53,40 kr  89 kr

Populär
Populär
SPARA 40% 44,40 kr
Populär

Karbonz rundstickor - KnitPro

Från 66,60 kr  111 kr

Populär
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn