Ergonomiska virknålar

Man tror det kanske inte, men virknålens utformning och handtag gör en jätteskillnad för användarens virk-upplevelse. Det är viktigt att hitta den virknål som passar bäst till sättet man arbetar på, så att man inte får onödiga smärtor av sitt arbete. Inte nog med att smärtan är obehaglig, den kan också bli så pass allvarlig så den bara kan avhjälpas med läkarvård.

Bra till vardagen

Vi på Hobbii har därför satt en ära i att ha ett bra urval av ergonomiska virknålar, för att passa varje användares hand, grepp och arbetsmetod. Ett felaktigt grepp om virknålen kan på ett negativt sätt påverka din underarm, armbåge, skuldra och nacke. Därför kan virkare känna smärta hela vägen upp till huvudet som härstammar från deras handarbete. Här kan en ergonomiskt korrekt virknål göra en jätteskillnad då den hjälper till att skapa ett mera avslappnat grepp om virknålen. En ergonomisk virknål kan vara en riktigt bra idé, speciellt om man har svaga handleder och händer, då greppet kring denna är väsentligt bättre än på vanliga virknålar. Ergonomiska virknålar har oftast ett större handtag, det gör att man som användare inte behöver hålla så hårt om virknålen. Det ger i sin tur en skön avslappnad känsla i fingrar och handled då handen inte anstränger sig på samma sätt, som man ibland gör med en vanlig virknål med ett smalare handtag. Även det faktum, att flera av de ergonomiska virknålarna har ett mjukare handtag gör virk-upplevelsen mer bekväm.  Ett mjukare och bredare handtag kan ge dig många fler härliga virk-timmar – helt utan smärtor.

Ergonomiska virknålar för varje tillfälle

Se till att du väljer rätt virknål för dig och ditt projekt. Vi har ergonomiskt korrekta virknålar från 0,5 mm upp till 15 mm, så det finns en virknål för alla tänkbara projekt – oavsett om du vill virka delikata flakonger i sytråd, fina amigurumi i bomullsgarn eller härliga förvaringskorgar i Ribbon. Beställ en ergonomisk virknål tillsammans med ditt nästa projekt och känn själv den stora skillnaden på din kropp.  

Vi levererar ergonomiska virknålar av hög kvalitet, snabbt och säkert.

Vi vill vara en webbshop som bara har nöjda och glada kunder. Vi har därför ett stort fokus på att behålla en kort leveranstid så att våra kunder snabbt får sina beställda varor. Vi är stolta över att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor om våra virknålar eller andra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webbshop.

Önskar du att kontakta Hobbii.se?

Då kan du ringa oss på  08-52503888 eller via vår mail: kundservice@hobbii.se. Vår Kundservice har öppet alla vardagar mellan kl. 10 och kl.16. Är du osäker på vilka virknålar du ska använda, eller vilket garn som du kan använda till virkning? Då besvarar vår kundtjänst gärna dina frågor och vägleder dig genom ditt köp.


Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn