Set med strumpstickor

Det finns väldigt många olika set med stickor på marknaden och ibland kan det vara svårt att avgöra vad man är ute efter och vad som passar bäst till de behov man har. Hos Hobbii.se har vi valt att ha ett stort urval av olika set med stickor. Det är stor skillnad på kvaliteten på de olika seten, men hos Hobbii.se kan du vara säker på att det är bra kvalitet på alla set. Söker du stickor som säljs styckvis, då ska du titta här.

Kvalitets set med stickor

Hos Hobbii.se har vi bland annat set med stickor från märken som KnitPro, Drops och Järbo. Vi har set med stickor till olika projekt, som gör det enkelt för dig att hitta just det du söker. Oavsett om du behöver rundstickor, strumpstickor eller set med utbytbara ändstickor kan du hitta det här hos oss. Vi har också ett set med stickor med ljus i, som är praktiska om du ofta stickar på ställen med dålig belysning.

Få rådgivning till ditt val

Är du osäker på vilket set som passar dig och ditt projekt bäst? Då hjälper vi gärna med råd och vägledning. Alla våra medarbetare har god kunskap om våra olika produkter och de kan berätta för dig om de olika fördelarna med olika set med stickor. Vill du t ex gärna sticka snabbt har KnitPro utvecklat stickor i blankpolerat björk som gör att maskorna glider enkelt och snabbt utan besvär. KnitPro har också flera olika set som är utvecklade för att man ska kunna sticka i längre tid utan att få ont i händerna.

Beställ ditt set med stickor online – enkelt och snabbt

Här hos oss i Hobbii.se önskar vi att vara de bästa och snabbaste med leverans av set med stickor med och annat garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter du har beställt det online. Vi sätter nämligen en ära i att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi har alltid full ångerrätt på varor som är beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du er alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra set med stickor eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa oss på nummer 08-525 03888 eller maila kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att bjuda dig välkommen som kund hos oss.
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn