Rundstickor

Rundstickor består av två stickor som är kopplade ihop med en flexibel nylonkabel, som fås i olika längder. Denna typ av stickor är gjord för att sticka runt, men kan också användas till att sticka fram och tillbaka, och därför är det många som föredrar denna typ av stickor, då den kan användas till många olika projekt som mössor, halskanter, ärmar eller sjalar.

Bra till vardags

En ska som är bra med att använda rundstickor, enligt många, är att de är lättare att använda än strumpstickor och med Magic Loop teknik kan du till och med använda rundstickor när du ska sticka något med en liten diameter som t ex sockar. Rundstickor finns i olika längder, men de längder som oftast används är 40, 60 och 80 cm, som vi såklart har här hos oss i Hobbii.

Det är viktigt när du använder rundstickor att de är lite kortare än diametern på det projekt du håller på med. Det betyder att om du t ex stickar en mössa, ska rundstickorna vara kortare än mössans diameter, då blir det lättare att fördela maskorna.

Rundstickornas många fördelar

Rundstickor är som sagt en hel del lättare att arbeta med än strumpstickor, vilket såklart är en av de största fördelarna med rundstickor. Men det finns också en massa andra fördelar med att använda rundstickor.

Våra rundstickor finns i flera olika material som trä, aluminium och stål, där du kommer uppleva att rundstickorna i trä nästan är ljudlösa, vilket kan vara väldigt skönt både för dig själv och dina omgivningar. Därutöver är de ergonomiska rundstickorna från Prym också några av de allra bästa man kan få på marknaden. De är gjorda av stål, är lätta och flexibla vilket gör att du kan använda dem i flera timmar utan att få ont. Rundstickorna i aluminium är speciellt bra för dig som är nybörjare, då maskorna glider lätt över stickan, vilket då är en sak mindre att bekymra sig för.

Beställ rundstickor online – enkelt och snabbt

Här hos oss i Hobbii.se önskar vi att vara de bästa och snabbaste med leverans av rundstickor och annat garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter du har beställt det online. Vi sätter nämligen en ära i att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi har alltid full ångerrätt på varor som är beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du er alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra rundstickor eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa oss på nummer 08-525 03888 eller maila kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att bjuda dig välkommen som kund hos oss.

Populärt i denna kategorin

SPARA 20%

Bamboo Rundsticka - KnitPro

Från 79 kr  Från 99 kr
SPARA 19%

Basix Aluminium rundstickor - KnitPro

Från 21 kr  Från 26 kr
SPARA 16%

Cubics Rundsticka 100 - 150 cm Trä - KnitPro

Från 122 kr  Från 145 kr
SPARA 13%

Cubics Rundstickor 40 cm Trä - KnitPro

Från 100 kr  Från 115 kr
SPARA 12%

Cubics Rundstickor 80 cm Trä - KnitPro

Från 75 kr  Från 85 kr
SPARA 20%

Ergonomiska Rundstickor - Prym

Från 79 kr  Från 99 kr
SPARA 20%

Karbonz rundstickor - KnitPro

Från 111 kr  Från 139 kr
SPARA 20%

Nova Cubics Rundstickor - KnitPro

Från 55 kr  Från 69 kr
SPARA 20%

Nova Metall Rundsticka - KnitPro

Från 45 kr  Från 56 kr
SPARA 10%

Perfect Rundsticka - 60 cm - Pony

Från 94 kr  Från 105 kr
SPARA 11%

Perfect Rundsticka - 80 cm - Pony

Från 93 kr  Från 105 kr
SPARA 11%

Perfect Utbytbara Rundstickor - Kort - Pony

Från 93 kr  Från 105 kr
SPARA 20%

Lace Rundstickor - addi

Från 60 kr  Från 75 kr

Sock Wonder - addi

Från 85 kr
SPARA 20%

Rundstickor - Turbo - addi

Från 60 kr  Från 75 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn