Jumperstickor

Jumperstickorna är de stickorna som de flesta känner till och de anses som de vanliga stickorna - eller som standard stickorna. Dessa stickor används alltid i par och kan användas till att sticka fram och tillbaka. Jumperstickan har två ändor där den spetsiga ändan har till ändamål att få nya maskor på stickan, varemot den andra ändan som oftast består av en liten knopp, har det ändamål att se till att maskorna inte trillar av stickan.

Jumperstickornas många fördelar

Jumperstickor är mycket användbara till en massa olika stickningsprojekt. Jumperstickor fås i många varianter och märken. Jumperstickorna finns i flera olika material som bambu, aluminium, trä, kolfiber eller akryl, som passar till olika projekt och garntyper samt finns de i olika storlekarna. Speciellt aluminium Jumperstickor har många fördelar då de kan användas av personer som har nickelallergi i och med att de är 100% nickelfria. 


Vi har ett stort urval av jumperstickor - från 2,00 mm till 12,00 mm - samt XXL jumperstickor som kan användas till att sticka med megagarn. Fördelen med att välja Jumperstickor är att du får ett par allsidiga stickor med många möjligheter. Du kan välja mellan flera olika märken och material.

Bra till vardags

Jumperstickor är bra vardagsstickor och det finns en uppsjö av mönster där de kan användas. Du kan både göra stora projekt och mindre projekt – Jumperstickor är gjorda för det hela. Det är självklara stickor i en sticksamling. Jumperstickor är det självklara valet till projekt där det ska stickas fram och tillbaka. T ex disktrasor och handdukar.
De många olika materialen gör den perfekt till de projekt där vissa garner glider bättre på till exempel aluminium än på trä.

Beställ Jumperstickor online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Jumperstickor och andet garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vår Jumperstickor eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Populärt i denna kategorin

SPARA 20%

Bamboo Jumperstickor - KnitPro

Från 47 kr  Från 59 kr
SPARA 18%

Basix Aluminium jumperstickor - KnitPro

Från 14 kr  Från 17 kr
SPARA 20%

Basix Birch Jumperstickor - KnitPro

Från 28 kr  Från 35 kr

Cubics Jumperstickor - KnitPro

Super härliga (och fyrkantiga) jumperstickor från KnitPro gjorda i exklusivt Symfonie-trä.

Från 125 kr

Zing Jumperstickor - KnitPro

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta jumperstickor.

Från 55 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn