Megagarn

.Har du provat krafterna med megagarn? Om inte, så ska du göra dig själv en tjänst och prova det. Det finns otaliga interiörprojekt med dessa garner som ser fantastiska ut och som oftast är enkla att göra.

De många fördelarna med megagarn

De flesta projekt som kan göras med detta garn är genom armstickning eller virkning, man kan använda mega-virknålar på minst 25 mm, du kan se dem här. Detta är såklart ett annorlunda sätt att jobba på, men det ger ett fantastiskt resultat. Utöver detta så är det också en fördel med megagarn att det är av riktigt hög kvalitet, som också känns när man arbetar med det och som tydligt kan ses i det färdiga resultatet. En sista fördel som med garanti också ska nämnas är att de projekt man gör med mega-garn oftast går väldigt snabbt. De är i alla fall inte alltid så tidkrävande vilket kan vara en fördel om man inte har så mycket tålamod, när det rör sig om diverse garnprojekt.

Bra till vardags

Megagarn lämpar sig riktigt bra till många vardagsprojekt och de flesta av dem tar faktiskt inte lång tid att göra. Du kan exempelvis göra mattor, kuddar, sängöverkast eller en mysig korg till din hund eller katt. Det är i stort sett bara fantasin som sätter gränser. Så om du vågar ge dig ut i ett annorlunda projekt, så ska du garanterat prova megagarnet. Det finns i flera olika färger och storlekar, så det passar till många olika stilar.

Beställ mega garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av megagarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt megagarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Populär

Bungee - Hobbii

33% Bomull, 67% Polyamid

549 kr

Populär

Bungee XL - Hobbii

33% Bomull, 67% Polyamid

549 kr

Populär

Merino Chuncky 400g - Mayflower

100% Merinoull

299 kr

Populär
SPARA 33% 125 kr
Populär
SPARA 33% 150 kr
Populär
SPARA 23% 150 kr
Populär
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn