Megagarn

.Har du provat krafterna med megagarn? Om inte, så ska du göra dig själv en tjänst och prova det. Det finns otaliga interiörprojekt med dessa garner som ser fantastiska ut och som oftast är enkla att göra.

De många fördelarna med megagarn

De flesta projekt som kan göras med detta garn är genom armstickning eller virkning, man kan använda mega-virknålar på minst 25 mm, du kan se dem här. Detta är såklart ett annorlunda sätt att jobba på, men det ger ett fantastiskt resultat. Utöver detta så är det också en fördel med megagarn att det är av riktigt hög kvalitet, som också känns när man arbetar med det och som tydligt kan ses i det färdiga resultatet. En sista fördel som med garanti också ska nämnas är att de projekt man gör med mega-garn oftast går väldigt snabbt. De är i alla fall inte alltid så tidkrävande vilket kan vara en fördel om man inte har så mycket tålamod, när det rör sig om diverse garnprojekt.

Bra till vardags

Megagarn lämpar sig riktigt bra till många vardagsprojekt och de flesta av dem tar faktiskt inte lång tid att göra. Du kan exempelvis göra mattor, kuddar, sängöverkast eller en mysig korg till din hund eller katt. Det är i stort sett bara fantasin som sätter gränser. Så om du vågar ge dig ut i ett annorlunda projekt, så ska du garanterat prova megagarnet. Det finns i flera olika färger och storlekar, så det passar till många olika stilar.

Beställ mega garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av megagarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt megagarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Megagarn

Susanne Lindberg

Bästa garnet! Mycket lätt att sticka Med! Min favorit

Jannet

Jag blev nyfiken när jag såg garnen första gången. Ville känna att testa virka och sticka med . Jag har virkat en filt till min kära mamma I råvit och mocka.Hon älskar den!!!, och nu beställde jag och virkade en till mig själv i råvit, mocka, mörk violett och ljusblå. Jag använde förstås den stooora.. virknålen. Merino Chunky är super härlig och mjuk att jobba med. Filten blev superfin. Älskar den!!!! 😍

Helene Lindberg

Jag beställde Mega Candy men produkten är jättelik denna och eftersom jag inte hittar den riktiga produkten så recenserar jag på den som är mest lik. Jag håller på med en filt och jag älskar den redan även om jag inte är ens halvvägs klar. Mjuk som en bebisrumpa och lite till samt alstrar mycket värme till en frusen kropp 😍

Malin Stängnings

Otroligt vackert och mjukt garn, härligt att arbeta med. Enda nackdelen är att det tar slut så fort.

Lena

Perfekt garn till dom populära media filtarna 😍

Päivi Ylisirkka

Jätte bra garn ,gjorde en pläd av garnet , stickade för hand . Gick fort undan.

AnnaKerstin

Merino Chuncky är perfekt att spinna tråd av. Har provat både med slända och spinnrock. Det blir sååå fina garner. Satsar på att spinna garn i två färger till en varm tröja till mitt barnbarn.

Felicia Johansson

Fint garn med perfekt färgåtergivning

Maria Elisdotter

Tyvärr inte nöjd med kvalitén på det här garnet. Delar sig lätt och det blev mycket spill, trots förbehandling innan jag började sticka. Endast ett nystan av tre hade relativt bra kvalité.

Boddan

Är väldigt nöjd med garnet. Lätt att arbeta med och resultatet blev kanon! Krävdes bara att handsticka något hårdare än vad jag trodde jag gjorde så att det färdiga resultatet (här en filt) håller formen.

SPARA 24%

Bungee XL - Hobbii

33% Bomull, 67% Polyamid

419 kr  549 kr
SPARA 24%

Bungee - Hobbii

33% Bomull, 67% Polyamid

419 kr  549 kr
SPARA 20%

Merino Chuncky Mega 1000g - Mayflower

100% Merinoull

599 kr  749 kr
SPARA 10%

Merino Chuncky 400g - Mayflower

100% Merinoull

269 kr  299 kr
SPARA 33%

Mega virknål av björk - Mayflower

Från 249 kr  Från 374 kr
SPARA 23%

XXL Stickor - Knitting Noodles

Tall

499 kr  649 kr
SPARA 33%

XXL Virknål - Knitting Noodles

Tall

299 kr  449 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn