Textil- och bandgarn

Textil- och bandgarn har blivit ett otroligt populärt garnmaterial för det ger dig oändliga möjligheter. Textil- och bandgarn är lätt och härligt att jobba med och det ger samtidigt ett snabbt resultat. På så sätt passar det utmärkt till dig som är nybörjare och har lust att prova på ett större projekt utan att för den skull lägga allt för mycket tid på precision i arbetet.

Textil- och bandgarnets många egenskaper

Hos oss hittar du textil- och bandgarn i både bomull och en mix av bomull, polyamid, polyester och viskos. Väljer du ett textil- och bandgarn i 100% bomull, får du ett mjukt och smidigt resultat, du får däremot ett styvare resultat, om du väljer ett textil- och bandgarn i en kombination av flera material. Textil- och bandgarn ägnar sig riktigt bra till olika inredningsprojekt som t.ex. mattor, kuddar, ytterkrukor/ytterfoder och korgar. Dessutom är det riktigt bra att använda till snygga väskor. Oavsett vilken kvalité du väljer, är det super praktiskt att alla textil- och bandgarn kan tvättas på minimum 30 grader. Det är alltså enorma fördelar med att använda textil- och bandgarn. Det ända du ska komma fram till är vilket textil- och bandgarn som passar dig bäst, och vad du har lust att göra.


Bra i vardagen

Som nämnt ovan ägnar sig textil- och bandgarn till otroligt många stick- och virkprojekt. Du kan använda det både till inredning, väskor och ipad/data fodral. Du kan också använda det till att göra läckra JÄTTE amigurumi projekt, så där finns också något för de små. Dessutom kan du göra sköna barnfiltar, det kommer att glädja många små pojkar och flickor. Textil- och bandgarn har blivit otroligt populärt i takt med att det blivit så inne att göra handarbetade saker till hemmet. Hos oss på Hobbii har vi ett stort urval av färger, materialer och tjocklekar på Textil- och bandgarn. Så du ska bara komma fram till vilket garn som passar bäst till ditt nästa projekt.

Beställ textil- och bandgarn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera textil- och bandgarn samt garn-tillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.


Kontakt Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra textil-och bandgarner med eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Textil- och bandgarn

Meeri Cobo Sanchez

Perfekt när man virkar korgar .

Mia Henriksson

Håller på med en väska och är perfekt material för det! Blir tjockt, stadigt men ändå mjukt

Ywonne Fors

Detta kommer jag att köpa mer av. Så härligt o mjukt. Jag har gjort små ytterkrukan till mina blommor. Så fint

Anna Westerlund

Virkar en matta, underbart garn att virka med!! Har verkligen fastnat för att virka...har aldrig gjort det förut :D

Maud

Jätte nöjd Ett härligt & roligt garn

Jeanette Fäldt

Lätt och roligt material att virka i. Många härliga färger att välja mellan..håller på med en bädd till katterna. Så fort arbetet ligger åt sidan så slåss de om att ligga på det för de tycker att det är så mjukt och skönt!

Susan Grahn

Korgar ska det bli med mina nyinköpta nystan i vitt o grått. Lättvirkat snyggt och stablt med dessa fina garner.

Eva

Av mitt inköpta garn ska det bli en badrumsmatta. Jättelätt att sticka med.

Maria Söderberg

Gick förvånansvärt bra att virka med. Virkat en stor korg och en matta av detta garn! Blir fler vid löning ;)

Pernilla Karlsson

Riktigt trevligt material att jobba med när man vill göra lite större projekt som t.ex. mattor eller korgar. Betydligt billigare än motsvarande typ av garn som finns på marknaden. Enda negativa enligt mig är att de inte kommer från återvunnet tyg.

SPARA 36% 36 kr
Populär

Ribbon - Hobbii

100% Bomull

63 kr  99 kr

SPARA 7% 10 kr
Populär

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

129 kr  139 kr

SPARA 37% 33 kr
Populär

Ribbon Bandgarn - Mayflower

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

56 kr  89 kr

Populär

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

159 kr

SPARA 14% 11 kr
Populär

Ribbon - Bumbo

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

68 kr  79 kr

SPARA 39% 85 kr
Populär

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

135 kr  220 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn