Textil- och bandgarn

Textil- och bandgarn har blivit ett otroligt populärt garnmaterial för det ger dig oändliga möjligheter. Textil- och bandgarn är lätt och härligt att jobba med och det ger samtidigt ett snabbt resultat. På så sätt passar det utmärkt till dig som är nybörjare och har lust att prova på ett större projekt utan att för den skull lägga allt för mycket tid på precision i arbetet.

Textil- och bandgarnets många egenskaper

Hos oss hittar du textil- och bandgarn i både bomull och en mix av bomull, polyamid, polyester och viskos. Väljer du ett textil- och bandgarn i 100% bomull, får du ett mjukt och smidigt resultat, du får däremot ett styvare resultat, om du väljer ett textil- och bandgarn i en kombination av flera material. Textil- och bandgarn ägnar sig riktigt bra till olika inredningsprojekt som t.ex. mattor, kuddar, ytterkrukor/ytterfoder och korgar. Dessutom är det riktigt bra att använda till snygga väskor. Oavsett vilken kvalité du väljer, är det super praktiskt att alla textil- och bandgarn kan tvättas på minimum 30 grader. Det är alltså enorma fördelar med att använda textil- och bandgarn. Det ända du ska komma fram till är vilket textil- och bandgarn som passar dig bäst, och vad du har lust att göra.


Bra i vardagen

Som nämnt ovan ägnar sig textil- och bandgarn till otroligt många stick- och virkprojekt. Du kan använda det både till inredning, väskor och ipad/data fodral. Du kan också använda det till att göra läckra JÄTTE amigurumi projekt, så där finns också något för de små. Dessutom kan du göra sköna barnfiltar, det kommer att glädja många små pojkar och flickor. Textil- och bandgarn har blivit otroligt populärt i takt med att det blivit så inne att göra handarbetade saker till hemmet. Hos oss på Hobbii har vi ett stort urval av färger, materialer och tjocklekar på Textil- och bandgarn. Så du ska bara komma fram till vilket garn som passar bäst till ditt nästa projekt.

Beställ textil- och bandgarn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera textil- och bandgarn samt garn-tillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.


Kontakt Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra textil-och bandgarner med eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Textil- och bandgarn

Pernilla

Toppengarn. Så roligt att virka när det går så fort. Mycket bättre kvalitet än liknande sorter. Det är jämnt och fint hela nystanet och varierar inget i bredd som det kan göra hos andra märken.

Pia Johnelius

Perfekt garn! Virkar väskor och är supernöjd med både kvalitén och priset. Kolla gärna in mina greker på Instagram, @p_pia_vaskor

Jessica

gillat ribbon massor, och gör mycket varierat med denna produkt.. allt från väskor, hundleksaker till att virka handtag mm

Anne Trygg

Gjort en tvättkorg till dottern. Hon blev så nöjd! Lillebror har beställt en med

Kicki

Jag har virkat mattor i Ribbon. Ett fantastiskt garn/band att virka med.

Agneta Myrberg

Underbart garn! Jag stickar kuddarna i nätpatent i parti och minut

Rose Marie

Underbart garn att jobba med stickar prynads kudde

Marie Vendelius

Underbart garn att göra bl a väskor och korgar

Karoline salomonsson

Mjukt, effektfullt, prisvärt , jämntjockt bandgarn i superfina färger. Har gjort 4 st väskor (virknål 8) och två mattor (virknål 10) och har fått otroligt mkt positiv respons från nyfikna personer. Känns slitstarkt och ger en lyxigare känsla på mattor än vad trasor ger. Kul att virka ned får arbetet växer så fort! Exempel på garnåtgång: virkade en cirkelformat sittpuff på 65 cm i diameter och ca 25 cm hög. Gick åt 5 st rullar med virknål 10.

Carola Andersson

Perfekt garn för stadigare "arbeten". Virkade i förra veckan en väska och är supernöjd med resultatet. Det är första gången jag virkat med Ribbon bandgarn, och det var både jättekul och snabbjobbat. Jag är som sagt jättenöjd med resultatet, och det lär nog bli en väska till och troligtvis några korgar också. Ska ta en bild och lägga ut här så snart axelremmen kommit på plats. Kan varmt rekommendera detta bandgarn :-)

SPARA 34%

Ribbon - Hobbii

100% Bomull

65 kr  99 kr
SPARA 47%

Ribbon - ScandinaviU

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

50 kr  95 kr
SPARA 27%

Ribbon Bandgarn - Mayflower

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

65 kr  89 kr
SPARA 14%

Ribbon - Bumbo

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

68 kr  79 kr
SPARA 7%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

129 kr  139 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn