Textil- och bandgarn

Textil- och bandgarn har blivit ett otroligt populärt garnmaterial för det ger dig oändliga möjligheter. Textil- och bandgarn är lätt och härligt att jobba med och det ger samtidigt ett snabbt resultat. På så sätt passar det utmärkt till dig som är nybörjare och har lust att prova på ett större projekt utan att för den skull lägga allt för mycket tid på precision i arbetet.

Textil- och bandgarnets många egenskaper

Hos oss hittar du textil- och bandgarn i både bomull och en mix av bomull, polyamid, polyester och viskos. Väljer du ett textil- och bandgarn i 100% bomull, får du ett mjukt och smidigt resultat, du får däremot ett styvare resultat, om du väljer ett textil- och bandgarn i en kombination av flera material. Textil- och bandgarn ägnar sig riktigt bra till olika inredningsprojekt som t.ex. mattor, kuddar, ytterkrukor/ytterfoder och korgar. Dessutom är det riktigt bra att använda till snygga väskor. Oavsett vilken kvalité du väljer, är det super praktiskt att alla textil- och bandgarn kan tvättas på minimum 30 grader. Det är alltså enorma fördelar med att använda textil- och bandgarn. Det ända du ska komma fram till är vilket textil- och bandgarn som passar dig bäst, och vad du har lust att göra.

Bra i vardagen

Som nämnt ovan ägnar sig textil- och bandgarn till otroligt många stick- och virkprojekt. Du kan använda det både till inredning, väskor och ipad/data fodral. Du kan också använda det till att göra läckra JÄTTE amigurumi projekt, så där finns också något för de små. Dessutom kan du göra sköna barnfiltar, det kommer att glädja många små pojkar och flickor. Textil- och bandgarn har blivit otroligt populärt i takt med att det blivit så inne att göra handarbetade saker till hemmet. Hos oss på Hobbii har vi ett stort urval av färger, materialer och tjocklekar på Textil- och bandgarn. Så du ska bara komma fram till vilket garn som passar bäst till ditt nästa projekt.

Beställ textil- och bandgarn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera textil- och bandgarn samt garn-tillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.

Kontakt Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra textil-och bandgarner med eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Textil- och bandgarn

Karoline salomonsson

Mjukt, effektfullt, prisvärt , jämntjockt bandgarn i superfina färger. Har gjort 4 st väskor (virknål 8) och två mattor (virknål 10) och har fått otroligt mkt positiv respons från nyfikna personer. Känns slitstarkt och ger en lyxigare känsla på mattor än vad trasor ger. Kul att virka ned får arbetet växer så fort! Exempel på garnåtgång: virkade en cirkelformat sittpuff på 65 cm i diameter och ca 25 cm hög. Gick åt 5 st rullar med virknål 10.

Carola Andersson

Perfekt garn för stadigare "arbeten". Virkade i förra veckan en väska och är supernöjd med resultatet. Det är första gången jag virkat med Ribbon bandgarn, och det var både jättekul och snabbjobbat. Jag är som sagt jättenöjd med resultatet, och det lär nog bli en väska till och troligtvis några korgar också. Ska ta en bild och lägga ut här så snart axelremmen kommit på plats. Kan varmt rekommendera detta bandgarn :-)

Maria Pöntinen

Fantastiskt bandgarn som är mjukt och lätt att jobba med! Och det är så roligt att se hur snabbt arbetet växer! Testade det av ren nyfikenhet för ett år sedan efter att ha sett en instruktionsvideo för en matta. Sedan dess har det blivit ytterligare ett par mattor och några korgar. Ska prova att göra en väska. Rekommenderas!

Jill Müller

Jag virkar ett katthus av Ribbon och använde mig av beskrivningen som finns gratis till korgar, gjorde om den lite. Mycket mysigt bandgarn att virka med. Underbara färger. Min katt älskar sitt katthus fast det inte är klart ännu. Så fort jag försöker virka klart hoppar han upp i mitt knä och lägger sig i huset.

Sarah

Är helt besatt i detta bandgarn! TACK TACK TACK Hobbii för att ni förgyller min Makramé hobby med fantastiska garner i perfekt kvalité. Skapat flertal kreationer med hjälp av er - ni är definitivt mina favoriter när det kommer till att beställla material: snabb leverans, god kvalite och fläckfri kundservice!🌟

Ann Gustavsson

Så härligt bandgarn att virka i. Har gjort en mandalamatta ca. 70 cm i diameter i 3 färger av detta garn och den blev sååå fin. Hade gärna visat med foto men det ser inte ut som om det går eller så är det jag som inte ser vart man kan lägga in det :-) Har köpt fler färger och ska virka fler mattor.

Lisbeth Hasselgren

Ett helt underbart skönt garn att virka med, har nu virkat två "strandväskor" med axelremmar, och de är såå läckra i färgerna lax och grönt. Betyget dras ner till 4 stjärnor då några ställen på garnet var smutsigt, och jag var tvungen att klippa o knyta.... Annars kanon!

Eva-Lena Lindström

Jätte bra garn att virka med. Virkat flera korgar i olika färger och även ett antal mattor i flertal färger. Har även fått min dotter att virka med detta garn. Hon har aldrig förut virkat. Men började virka korgar i olika storlekar med detta garn. Hon är också helt galen i detta garn.

Madeleine Hammarberg

Riktigt nöjd med garnet. Det passade väldigt bra till en brödkort (jag använde mönstret härifrån Hobbii). Jag har flera projekt jag tänkt göra nu i detta garn eftersom det var så bra, men det passar nog bäst till saker som ska vara lite hårdare, såsom mattor och kortar etc.

Anita Edin

Det är första gången jag virkat med Ribbon bandgarn, och det var både snabbjobbat och jättekul. Jag är jättenöjd med resultatet, virkat korgar i olika storlekar och nu håller jag på med en dataväska. Kommer bli fler alster. Kan varmt rekommendera detta bandgarn.

SPARA 35%

Ribbon - Hobbii

Bulky100% Bomull

62 kr  95 kr

Bungee Mini - Hobbii

Jumbo42% bomull, 58% polyester

109 kr

Ribbon Bandgarn - Mayflower

Bulky60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

95 kr
SPARA 16%

Java - World of Yarn

Bulky60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

80 kr  95 kr

Ribbon Wonderbag - Hobbii

100% Bomull

599 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn