Cotton Kings

Hobbii är stolta över att vara enda distributören av Cotton Kings, och du är därför alltid säker på att få det bästa priset.

Cotton Kings garner är tillägnad dig, som älskar att arbeta med bomullsgarn. Vi är själv passionerade bomulls-älskare och vårt uppdrag är att hitta världens bästa, roligaste och mest färgrika garner till ett pris som gör att alla kan vara med. Alla kvalitéer är designade och utvecklade i Skandinavien och är producerade på fabriker med kunnig och erfaren personal i Turkiet och Indien.

Bomullsgarnets många goda egenskaper

Bomull är ett av våra mest populära garner. En av orsakerna till det är att det kan användas till i stort sätt allt – från kläder till baby, barn och vuxna till disktrasor, handdukar, grytlappar, korgar, gosedjur, filtar och kuddar. Bara fantasin sätter gränser. Samtidigt är bomullsgarn också en kvalité som är enkel att blanda med andra kvaliteter, och den ses därför ofta i en mix med ull, linne eller akryl. Dessa blandningar ger garnet ytterligare egenskaper, t.ex är akryl väldigt slitstarkt.

Bomullsgarnet från Cotton Kings finns i flera olika utgåvor. Du kan både få det i den klassiska tjockleken 8/4 och den lite tjockare 8/8. I den klassiska tjockleken finns det dessutom två printade utgåvor - Cotton 8/4 Print och Cotton 8/4 Soft Print. I dessa utgåvor är alla nystan multifärgade med vackra färgskiftningar och ger en helt ny dimension till dina garnprojekt.

I vårt sortiment från Cotton Kings hittar du också några av de otroligt populära cake garnerna, som känns igen på de stora, runda nystanen där färgskiftningarna skiftar från innerst till ytterst. Välj mellan Twirls, Twirls Deluxe och Color Bomb, som alla har ett exceptionellt vackert färgschema, där nyanserna går från ljust till mörk - eller tvärt om, allt efter hur du börjar på nystanet, inifrån eller utifrån.

Ett hav av gratis mönster

Fattas du inspiration till vad du ska göra med ditt bomullsgarn från Cotton Kings? På Hobbii.se hittar du en mängd gratis stick – och virkmönster till bomullsgarn. Där finns bl.a. mönster till baby samt till kuddar, filtar, grytlappar, korgar, kläder och även till påsk- och julpynt. Följ med här på sidan, där vi löpande lägger upp nya mönster från Hobbii’s egna designers.

Vi hoppas att du vill vara med och leka med oss i vårt unika bomulls-universum!

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Cotton Kings garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Cotton Kings garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Cotton Kings garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Cotton Kings garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Cotton Kings

Jenniefer

Cotton Kings har verkligen förtjänat sitt namn, speciellt med det här garnet. Jag verkligen älskar att virka med det, och det blir så fantastiska sjalar! Sen att det inte kostar skjortan och är lätt att använda gör det ännu bättre. Det kommer absolut bli mer av detta. Har köpt blå/lila och blå/grön innan, och den blå/gröna blev så underbar som sjal. Kan inte sluta använda den! Har nu köpt ett par stycken i svart och vitt att göra presenter av, och en rosa/brun att göra sjal av till min mamma.

veronica Sjögren

Fantastiskt bomullsgarn tog inte många dagar innan jag beställde nytt med ny färgsättning.älskar när färgerna följer efter varandra.Detta cotton Kings är verkligen en höjdare,så vackra sjalar det bliiir.trevligt att göra o ge bort som present , när man tycker att man har tillräckligt många själv ☺

Yvonne Horn

Underbart garn att jobba med virkar disktrasor i glada färger att ge bort i presenter och det kan jag säga uppskattas mycket.Dessa disktrasor är bra för vår natur och miljö då de tål att tvättas många många gånger utan att tappa färg eller form.Toppen med andraord och kan varmt rekomenderas🤗🤗🤗🤗🤗🤗

agneta

Har inte använt det senaste jag köpte , men har köpt tidigare och det är kanonbra. Jag virkar grytlappar och dom blir så häftiga av alla färger, jag virkar ju också med 2 trådar dubbelvirkar.

HeLene

Ser fram emot vad som ska bli av mina andra nio nystan. Lade ut en bild på en enkel matta där jag använt till min glädje även det blå och tegelfärgade organic cotton garnet.

Jenny

Jag älskar färgglada garn och Wonderbag är verkligen jätte fina garn att virka med, bland annat fina vår och sommar filtar.Som att virka med blommor....!!!.Mycket glädje av!!!!

Lena Nilsson

Jag virkar kattbokmärken och samlar pengar till hemlösa/utsatta katter.Nu kan jag göra en massa nya varianter med de här härliga färgerna och garnet känns bra att virka med!

Lena Nilsson

Jag virkar kattbokmärken och samlar pengar till hemlösa/utsatta katter.Nu kan jag göra en massa nya varianter med de här härliga färgerna och garnet känns bra att virka med!

Rebecca

Väldigt nöjd med det här garnet. Har börjat med amigurumi och tittar på mönster för disktrasor och handdukar att virka. Lika bra kvalité som dess enfärgade syskon.

agneta

Har inte använt garnet som jag köpte nu , men har köpt tidigare och det är jättebra. Jag virkar grytlappar och dom blir så roliga i alla färger .

SPARA 55%

Twirls - Cotton Kings

Fine100% Bomull

81 kr  179 kr
SPARA 42%

Twirls Deluxe - Cotton Kings

Fine100% Bomull

144 kr  249 kr
SPARA 40%

Cotton 8/4 Print - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

15 kr  25 kr
SPARA 35%

Cotton 8/4 Soft Print - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

15 kr  23 kr
SPARA 55%

Twirls Shadow - Cotton Kings

Fine100% Bomull

81 kr  179 kr
SPARA 41%

Cotton 8/4 Wonderbag - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

130 kr  220 kr

Cotton 8/4 - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

22 kr

Cotton 8/8 - Cotton Kings

Light100% Bomull

26 kr
SPARA 55%

Twirls Pastello - Cotton Kings

Fine100% Bomull

81 kr  179 kr
SPARA 35%

Cone 500 8/4 - Cotton Kings

Super Fine100% bomull

135 kr  209 kr
SPARA 55%

Twirls Nation - Cotton Kings

Fine100% Bomull

81 kr  179 kr
SPARA 41%

Pull Skein Wonderbag - Cotton Kings

100% bomull

135 kr  229 kr
SPARA 45%

Twirls Pastello Wonder Bag - Cotton Kings

Fine100% Bomull

379 kr  689 kr
SPARA 43%

Cone 500 8/8 - Cotton Kings

Light100% Bomull

149 kr  260 kr
SPARA 31%

Cone 500 8/4 Print - Cotton Kings

Fine100% Bomull

199 kr  289 kr

Color Bomb - Cotton Kings

Fine50% Bomull, 50% Akryl

249 kr
SPARA 19%

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

789 kr  969 kr

Cotton 8/4 Soft Print - Wonderbag 01 - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

230 kr Slutsåld

Cotton 8/4 Soft Print - Wonderbag 02 - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

230 kr Slutsåld

WonderBag - Cotton 8/4 Print (Färg 1-10) - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

259 kr Slutsåld

WonderBag - Cotton 8/4 Print (Färg 11-20) - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

259 kr Slutsåld

WonderBag - Cotton 8/4 Print (Färg 21-30) - Cotton Kings

Super Fine100% Bomull

259 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn