Strumpstickor

Här hos oss kan du hitta många olika sorters strumpstickor från många olika märken som KnitPro, Drops, Järbo, Hobbii och Prym – det finns något för allas smak. Vi har valt att erbjuda så stort ett urval, då vi vet att alla har olika behov och favoriter, och därför ska det finnas något för alla.

Bra till vardags:

Vem älskar inte att skämma bort sig själv eller sina närmsta med ett par hemmagjorda sockar? Till de kalla vintermånader, som vi ju har en del av här i Skandinavien, finns det inget bättre än att dra på sig ett par hemmagjorda sockar i allvärldens härliga färger. Det krävs inte heller det helt stora för att kunna göra ett par hemmagjorda sockar; ett härligt sockgarn och ett par bra strumpstickor. Båda kan såklart fås här hos oss.
 
Strumpstickor är korta stickor som du oftast använder 3, 4 eller 5 av åt gången, då det behövs flera stickor när du ska sticka i en liten omkrets, för att kunna fördela maskorna på ett sätt så det blir lätt att sticka runt. Det kan därför kräva lite övning – men övning ger ju färdighet.
 
De strumpstickor du hittar här hos oss är alla av bra kvalitet. Här finns det utan tvekan något för allas smak. De ergonomiska strumpstickorna från Prym till exempel, är perfekta för dig som plågas av smärtor när du stickar. Dessa strumpstickor ligger väldigt bra i handen och är behagliga att hålla i.

Strumpstickornas många fördelar:

En av de många fördelarna med strumpstickor är att de är flexibla att jobba med. Strumpstickor använder man oftast till projekt med liten diameter som till sockar eller ärmar, och du är därför helt rätt på det om du vill påbörja dina egna hemmagjorda sockar.

Beställ Strumpstickor online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Strumpstickor och andet garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vår strumpstickor eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Populärt i denna kategorin

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn