Hjertegarn

Hjertegarn är en av pionjärerna inom garnbranschen i Danmark.

Deras familjeverksamhet startades i 1926 och deras filosofi är att de säljer garn till rimliga priser, så alla kan vara med. De säger själva att: "Stickning är en hobby och ett sätt att finna ro och tid för reflektion, som kan passa in i en stressig vardag, då det endast kräver ett par stickor, ett mönster och garn." Och vi är fullständigt eniga här hos Hobbii.

Köp Hjertegarn på hobbii.se

På hobbii.se erbjuder vi två slags Hjertegarn. Här hittar du både Lima Ull, av 100 % ull och garnet Arezzo Lin, som är en blandning mellan lin, bomull och bambu. Lima Ull är ett mycket populärt Hjertegarn eftersom det inte kliar på huden, som många andra garn med ull kan göra. Garnet är därför idealiskt för både barn och vuxna. Hjertegarnet Arezzo Lin är mycket speciellt, eftersom en tredjedel av garnet består av bambu. Det gör garnet lätt att arbeta med och samtidigt ger det en mycket mjuk stickning.

Hitta rätt Hjertegarn till ditt projekt

Både Lima Ull och Arezzo Lin finns i många olika färger på Hobbii.se. Det finns därför goda möjligheter att hitta ett Hjertegarn i den färg du önskar. Båda garntyperna har stora användningsområden. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Du kan hitta gratis inspiration i våra stick- och virkmönster här på sidan, eller du kan investera i en av våra kataloger eller böcker, som är fulla av ny inspiration.

Beställ ditt Hjertegarn idag

Det är enkelt att beställa Hjertegarn på Hobbii.se. Välj önskat garn och färg och genomför köpet. Vi skickar garnet, så snart vi tagit emot din beställning och du har dina varor inom 1-3 dagar. 

Detta säger våra kunder om Hjertegarn

Anna

Ett mycket bra garn att virka i, fungerar ypperligt som disktrasa

Anna

Det här är något av det bästa som finns, går att tvätta/koka i varmare än 40. Perfekt till disktrasor.

Gabriella

Härligt garn att arbeta med. Har stickat en kjol med mycket bra resultat.

Malin Alyhr

Underbart garn till disktrasor och Pads

Sofia

Perfekt garn till att sticka disktrasor av! En perfekt present att ge bort istället för en blomma. Fina färger med fin lyster. Blandningen sv det lite kärva linet tillsammans med bambu och bomull blir superbra!

Ingrid

Kanonbra garn att sticka och virka disktrasor av.

Helena

Har stickat disktrasor med stickor 3,5mm i detta garn, funkar utmärkt. Beställde färgerna grå, senapsgul och gammelrosa som alla passar bra ihop - tänker ge bort 2-pack disktrasor i julklappar!

Sofia

Perfekt garn att virka disktrasor i

Mimmi

Skurtrasor/disktrasor blir det av detta garnet. Så otroligt mjukt och skönt, och underbart att det bara är naturliga material i!

Malin

Är lite hårt att jobba med men mjukar upp sig med en tvätt. Har inte den mjuka känslan när man jobbar med garnet som man förväntar sig när man läser beskrivningen och de hyllar bambun och hur mjukt det är. Men jag är väldigt nöjd ändå!

Populär

Lima Ull - Hjertegarn

100% mjuk ull

40 kr

Populär
Populär

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% lin, 37% bomull, 34% bambu

39 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn