Hjertegarn

Hjertegarn är en av pionjärerna inom garnbranschen i Danmark.

Deras familjeverksamhet startades i 1926 och deras filosofi är att de säljer garn till rimliga priser, så alla kan vara med. De säger själva att: "Stickning är en hobby och ett sätt att finna ro och tid för reflektion, som kan passa in i en stressig vardag, då det endast kräver ett par stickor, ett mönster och garn." Och vi är fullständigt eniga här hos Hobbii.

Köp Hjertegarn på hobbii.se

På hobbii.se erbjuder vi två slags Hjertegarn. Här hittar du både Lima Ull, av 100 % ull och garnet Arezzo Lin, som är en blandning mellan lin, bomull och bambu. Lima Ull är ett mycket populärt Hjertegarn eftersom det inte kliar på huden, som många andra garn med ull kan göra. Garnet är därför idealiskt för både barn och vuxna. Hjertegarnet Arezzo Lin är mycket speciellt, eftersom en tredjedel av garnet består av bambu. Det gör garnet lätt att arbeta med och samtidigt ger det en mycket mjuk stickning.

Hitta rätt Hjertegarn till ditt projekt

Både Lima Ull och Arezzo Lin finns i många olika färger på Hobbii.se. Det finns därför goda möjligheter att hitta ett Hjertegarn i den färg du önskar. Båda garntyperna har stora användningsområden. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Du kan hitta gratis inspiration i våra stick- och virkmönster här på sidan, eller du kan investera i en av våra kataloger eller böcker, som är fulla av ny inspiration.

Beställ ditt Hjertegarn idag

Det är enkelt att beställa Hjertegarn på Hobbii.se. Välj önskat garn och färg och genomför köpet. Vi skickar garnet, så snart vi tagit emot din beställning och du har dina varor inom 1-3 dagar. 

Populär

Arezzo Lin - Hjertegarn

29% lin, 37% bomull, 34% bambu

39 kr

Populär

Lima Ull - Hjertegarn

100% mjuk ull

33 kr

Populär
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn