Hjertegarn

Hjertegarn är en av pionjärerna inom garnbranschen i Danmark. Deras familjeverksamhet startades i 1926 och deras filosofi är att de säljer garn till rimliga priser, så alla kan vara med. De säger själva att: "Stickning är en hobby och ett sätt att finna ro och tid för reflektion, som kan passa in i en stressig vardag, då det endast kräver ett par stickor, ett mönster och garn." Och vi är fullständigt eniga här hos Hobbii.

Hjertegarns många bra egenskaper

På Hobbii.se erbjuder vi två slags Hjertegarn. Här hittar du både Lima Ull, av 100 % ull och garnet Arezzo Lin, som är en blandning mellan lin, bomull och bambu. Lima Ull är ett mycket populärt Hjertegarn eftersom det inte kliar på huden, som många andra garn med ull kan göra. Garnet är därför idealiskt för både barn och vuxna. Hjertegarnet Arezzo Lin är mycket speciellt, eftersom en tredjedel av garnet består av bambu. Det gör garnet lätt att arbeta med och samtidigt ger det en mycket mjuk stickning.

Både Lima Ull och Arezzo Lin finns i många olika färger på Hobbii.se. Det finns därför goda möjligheter att hitta ett Hjertegarn i den färg du önskar. Båda garntyperna har stora användningsområden. Det är nästan bara fantasin som sätter gränser. Du kan hitta gratis inspiration i våra stick- och virkmönster här på sidan, eller du kan investera i en av våra kataloger eller böcker, som är fulla av ny inspiration.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Hjertegarn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Hjertegarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Hjertegarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Hjertegarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Hjertegarn

Suvi

Jag köpte 1101 som såg ut som en karamellblandning på bilden. När jag fick det i handen kunde jag inte släppa det utan virkade genast två tofflor på fri hand. Väldigt lättarbetat och mysigt. Nu återstår bara tovningen! Det här kommer jag garanterat köpa mer av!

Björn

Det här är ett favoritgarn för mig! Mjukt, inte alls stickigt mot huden. Jag virkar mössor i detta garn, ska ge mig på en tröja också har jag tänkt. Regnbågsgarnet är väldigt vackert!

Berit Nilsson

Bra garn skönt att sticka med. Har gjort tovade tofflor och väntar till syskon och barnbarn. De älskar dessa tofflor. Kliar inte vilket är bra då barnen är så känsliga för detta.

Karin

Riktigt fint garn,väldigt mjukt och varmt. Har stickat både mössa och vantar i detta garn. Älskar att det finns så många färger. Kommer garanterat köpa igen!

Katrin

Lättstickat och mycket "förlåtande" garn, mycket jämnt resultat med lite ansträngning :). Varmt och bra till herrtröja som ska användas på älgjakten.

Kristina Magnusson

Ett helt underbart ullgarn som direkt blev en favorit. Jag har använt det till lovvikavantar till barn då det är betydligt mjukare än originalet. Kanon! 👍

birgitta fällman

Ull är nummer ett för mig - här har jag hittat ett härligt garn som kommer att användas flitigt till vantar mössor och halsdukar.

Marit n

Fantastiskt härligt garn, som jag har använt till en stor varm tröja. rekommenderar Natur ull till alla ull entusiaster :)

Inger

Mycket skönt garn, lättstickat, har stickat 2 par vantar i Lovikkamodell Ett nystan räckte till ett par i damstorlek.

Marie-Louise Lindholm

Underbarthärligt, mjukt, varmt, lättstickat garn! Det här garnet kommer jag absolut att köpa fler gånger!

Natur Ull - Hjertegarn

Bulky100% Ull

85 kr

Lima Ull - Hjertegarn

Medium100% mjuk ull

45 kr

New Arezzo - Hjertegarn

Fine47% Bambu, 33% Linne, 20% Bomull

45 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn