Cake garn

Cake garner kännetecknas av stora och runda nystan, där färg förloppet skiftar från innerst till ytterst. Hos oss hittar du cake garner i akryl, bomull, ull och kombinationer av dessa. Det finns något för envar smak, antingen du gillar naturliga material eller hellre vill ha garn som håller färgerna och i tvätt.

Cake garnets många egenskaper

Alla fördelar och egenskaper som cake garn har, gör det lätt att använda i vardagen. Det är självklart en smaksak om man vill ha syntetiskt garn eller ej, men det finns som tur är olika sorters cake garner att välja mellan. En av många bra saker med cake garner är att de skiftar färg. På så sätt slipper du att fästa trådar hela tiden, men får ändå en massa olika färger i ditt handarbete. Det betyder också att cake garner är väldigt brukar vänliga, så om du är nybörjare, är det lätt att arbeta med detta garn då du inte behöver bekymra dig om att skifta och fästa en massa garnändar. Det är därför ett perfekt val för dig, som önskar flera färgskiftningar i ditt arbete utan allt för mycket besvär.

Cake garn till sjalar och halsdukar

Det som också är bra med cake garner är att du kan både sticka och virka med dem. Det ger dig otroligt många möjligheter om du bara släpper loss din fantasi. Det ger dig också chansen att göra en mängd olika vardags projekt, så som sjalar, mössor, vantar, filtar, ponchos och fina tröjor med cake garner. På så sätt kan du säkra att du sätter lite färg på vardagen. Älskar du att arbeta med garner som snabbt och enkelt ger levande och snygga mönster, så er cake garner helt säkert något du måste prova.

Köp cake garn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera cake garner och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra cake garner eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Cake garn

Lena Nordin

Virkade halsduken vände vid 58 vara och fick ganska mycket garn över. Jag vägde nystanet och virkningen och beslutade att vända var väl lite feg där. Men av det överblivna garnet till att göra tofsar. Halsduken blev jätte läcker.

Agnes

Jätteskön garn att virka med, mjukt och mysigt. Jag passade på att köpa fem olika färger: 3, 4, 6, 11 och 12 till lika många olika projekt.. Jag tror att en "kaka" räcker långt nog, annars får jag väl köpa fler 😉

Maria

Jag blev glatt överraskad av Hurricane-garnet. Så mjukt och skönt garn. Ingen statisk eller plastig känsla alls, som det kan vara i akryl. Har virkat 2 mössor och det räcker till en liten mössa till på ett nystan!

Tone Viman Brekkvassmo

Acryl är oxå en favorit. Jag dras till detta garn eftersom färgerna är så fina. Har dock inte testat just detta garn men får en känsla av det är härligt att sticka eller virka med det.

Helena Jonsson

Väldigt härligt garn att virka i. Har virkat en tröja, 2 poncho, en filt och ytterligare en filt är på gång av färgerna 1, 3 och 8. Och det blir så snyggt med färgskiftningarna.

Laila Henriksson

Vilket härligt garn att arbeta med. köpte nummer 1 Winter . Det är ett underbart garn vilka skiftningar det blev. Både i en socka och mössa och en babyfilt.

Kristin

Trode det skulle vara strävt och otäckt men åh så mjukt. Håller nu på med ett par mjuka sockor till min man och efter de ett par till min son.

Elisa

Väldigt vackert garn 🧶 som är någorlunda lättarbetat. Jag håller på med en stor mormorsruta, och färgskiftningen är väldigt vacker

Ing-Marie

Jag blev glatt överraskad av hur mjukt och skönt det var att arbeta med garnet. Två nystan räckte till en poncho och en mössa

Annette Gustafsson

Så härligt garn! Mjukt och lätt att arbeta med och jättefin färgskiftning i Winter som jag virkar en lite större sjal i.

SPARA 26%

Twirls - Cotton Kings

Fine100% Bomull

111 kr  149 kr
SPARA 32%

Twister Solid - Hobbii

Fine55% Bomull, 45% Akryl

58 kr  85 kr

Honolulu - World of Yarn

Fine52% Bomull, 48% Akryl

185 kr
SPARA 24%

Twister - Hobbii

Fine55% Bomull, 45% Akryl

189 kr  249 kr
SPARA 17%

Twirls Deluxe - Cotton Kings

Fine100% Bomull

199 kr  239 kr

Twirls Shadow - Cotton Kings

Fine100% Bomull

149 kr
SPARA 13%

Cookie - Järbo

Medium100% Akryl

86 kr  99 kr

Lollipop - Hobbii

Medium20% Ull, 80% HB Akryl

139 kr

Universe - Hobbii

Super Fine98% Premium Akryl, 2% Polyester

89 kr
SPARA 24%

Dolce Cashmere - Hobbii

Fine65% Superwash Ull, 25% Polyamid, 10% Kashmir

309 kr  409 kr
SPARA 16%

Manaya (Limited Edition) - Hobbii

Medium65% Ull, 35% Akryl

189 kr  225 kr
SPARA 4%

Color Bomb - Cotton Kings

Fine50% Bomull, 50% Akryl

229 kr  239 kr
SPARA 5%

Twirls Nation - Cotton Kings

Fine100% Bomull

141 kr  149 kr

Picazzo (Limited Edition) - Hobbii

Medium65% Akryl, 35% Merinoull

225 kr
SPARA 14%

Fandango (Limited Edition) - Hobbii

Medium60% Superwash Behandlad Merinoull, 40% Polyamid

219 kr  255 kr

Flashy Colors - Lammy garn

Medium40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

269 kr

Hurricane - Hobbii

Light100% HB Akryl

159 kr
SPARA 24%

Dolce Cashmere Wonderbag - Hobbii

Fine65% Superwash Ull, 25% Polyamid, 10% Kashmir

1.239 kr  1.636 kr

Ylle - Järbo

Medium100% Superwash Ull

99 kr

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

956 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn