Cake garn

Cake garner kännetecknas av stora och runda nystan, där färg förloppet skiftar från innerst till ytterst. Hos oss hittar du cake garner i akryl, bomull, ull och kombinationer av dessa. Det finns något för envar smak, antingen du gillar naturliga material eller hellre vill ha garn som håller färgerna och i tvätt.

Cake garnets många egenskaper

Alla fördelar och egenskaper som cake garn har, gör det lätt att använda i vardagen. Det är självklart en smaksak om man vill ha syntetiskt garn eller ej, men det finns som tur är olika sorters cake garner att välja mellan. En av många bra saker med cake garner är att de skiftar färg. På så sätt slipper du att fästa trådar hela tiden, men får ändå en massa olika färger i ditt handarbete. Det betyder också att cake garner är väldigt brukar vänliga, så om du är nybörjare, är det lätt att arbeta med detta garn då du inte behöver bekymra dig om att skifta och fästa en massa garnändar. Det är därför ett perfekt val för dig, som önskar flera färgskiftningar i ditt arbete utan allt för mycket besvär.

Bra i vardagen

Det som också är bra med cake garner är att du kan både sticka och virka med dem. Det ger dig otroligt många möjligheter om du bara släpper loss din fantasi. Det ger dig också chansen att göra en mängd olika vardags projekt, så som sjalar, mössor, vantar, filtar, ponchos och fina tröjor med cake garner. På så sätt kan du säkra att du sätter lite färg på vardagen. Älskar du att arbeta med garner som snabbt och enkelt ger levande och snygga mönster, så er cake garner helt säkert något du måste prova.

Beställ cake garn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera cake garner och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra cake garner eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Cake garn

Agnes

Jätteskön garn att virka med, mjukt och mysigt. Jag passade på att köpa fem olika färger: 3, 4, 6, 11 och 12 till lika många olika projekt.. Jag tror att en "kaka" räcker långt nog, annars får jag väl köpa fler 😉

Annette Gustafsson

Så härligt garn! Mjukt och lätt att arbeta med och jättefin färgskiftning i Winter som jag virkar en lite större sjal i.

Laila

Vilket garn! Jag har stickat sockor i detta garn köper flera färger till mer sockor.

Natallia

Fint garn. Lätt att jobba med. Perfekt för barntröjor

Lizzy Bergman

Ett härligt garn, virkat en halsduk av det.

Monika

Mjukt och skönt garn.Lätt att arbeta med-

Annelie Jakobsson

Mycket fint garn, nöjd med produkten

Annica Lindroos

Helt underbart garn!!! Av 4 nystan virkade jag en jättepläd som alla slåss om i TV-soffan, till och med hundarna! Jag kommer att virka minst en till så fort ekonomin tillåter!!!! Färgerna är magiska!

Eva Winberg

Har stickat med detta vackra garn tidigare och det var roligt att se de fina färgövergångarna efter hand som man stickade. Blir nog en sjal till i detta trevliga garn.

Marguerite Johansson

Toppengarn till schalar. Härliga färger. Lätt att sticka med och mjukt och behagligt mot huden. Rekommenderas varmt. Kommer absolut att köpa fler nystan.

SPARA 40%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomull

89 kr  149 kr
SPARA 44%

Twister - Hobbii

50% bomull, 50% akryl

139 kr  249 kr
SPARA 36%

Hurricane - Hobbii

100% HB Akryl

89 kr  139 kr
SPARA 22%

Cookie - Järbo

100% Akryl

77 kr  99 kr
SPARA 17%

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% Bomull

199 kr  239 kr
SPARA 17%

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

199 kr  239 kr

Lollipop - Hobbii

20% Ull, 80% HB Akryl

139 kr

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomull 50% akryl.

229 kr
SPARA 39%

Flashy Colors Metallic - Lammy

39% Akryl, 39% Polyamid, 19% Mohair, 3% Metallic

139 kr  229 kr
SPARA 19%

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomull, 48% akryl och 4% metall

219 kr  269 kr

Mayflowers 3 - Mayflower

50% bomull och 50% akryl

229 kr
SPARA 23%

Shine - Mayflower

48% bomull, 48% akryl och 4% paljetter

199 kr  260 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Ull

99 kr
SPARA 33%

Flashy Colors - Lammy

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

179 kr  269 kr
SPARA 13%

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

829 kr  956 kr

Comfy Print - Mayflower

100% micropolyester

175 kr
SPARA 24%

Magic Color Garn Print - Lammy

50% Bomull och 50% Akryl

259 kr  339 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn