Cake garn

Cake garner kännetecknas av stora och runda nystan, där färg förloppet skiftar från innerst till ytterst. Hos oss hittar du cake garner i akryl, bomull, ull och kombinationer av dessa. Det finns något för envar smak, antingen du gillar naturliga material eller hellre vill ha garn som håller färgerna och i tvätt.

Cake garnets många egenskaper

Alla fördelar och egenskaper som cake garn har, gör det lätt att använda i vardagen. Det är självklart en smaksak om man vill ha syntetiskt garn eller ej, men det finns som tur är olika sorters cake garner att välja mellan. En av många bra saker med cake garner är att de skiftar färg. På så sätt slipper du att fästa trådar hela tiden, men får ändå en massa olika färger i ditt handarbete. Det betyder också att cake garner är väldigt brukar vänliga, så om du är nybörjare, är det lätt att arbeta med detta garn då du inte behöver bekymra dig om att skifta och fästa en massa garnändar. Det är därför ett perfekt val för dig, som önskar flera färgskiftningar i ditt arbete utan allt för mycket besvär.

Bra i vardagen

Det som också är bra med cake garner är att du kan både sticka och virka med dem. Det ger dig otroligt många möjligheter om du bara släpper loss din fantasi. Det ger dig också chansen att göra en mängd olika vardags projekt, så som sjalar, mössor, vantar, filtar, ponchos och fina tröjor med cake garner. På så sätt kan du säkra att du sätter lite färg på vardagen. Älskar du att arbeta med garner som snabbt och enkelt ger levande och snygga mönster, så er cake garner helt säkert något du måste prova.

Beställ cake garn online - snabbt och lätt

Här hos oss på Hobbii.se vill vi vara både bäst och snabbast på att leverera cake garner och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt varorna online. Vi sätter en ära i att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss, om du har frågor kring några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda från vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra cake garner eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa till oss på tlf.nr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen som kund hos oss.  

Detta säger våra kunder om Cake garn

Agnes

Jätteskön garn att virka med, mjukt och mysigt. Jag passade på att köpa fem olika färger: 3, 4, 6, 11 och 12 till lika många olika projekt.. Jag tror att en "kaka" räcker långt nog, annars får jag väl köpa fler 😉

Maria

Jag blev glatt överraskad av Hurricane-garnet. Så mjukt och skönt garn. Ingen statisk eller plastig känsla alls, som det kan vara i akryl. Har virkat 2 mössor och det räcker till en liten mössa till på ett nystan!

Tone Viman Brekkvassmo

Acryl är oxå en favorit. Jag dras till detta garn eftersom färgerna är så fina. Har dock inte testat just detta garn men får en känsla av det är härligt att sticka eller virka med det.

Laila Henriksson

Vilket härligt garn att arbeta med. köpte nummer 1 Winter . Det är ett underbart garn vilka skiftningar det blev. Både i en socka och mössa och en babyfilt.

Kristin

Trode det skulle vara strävt och otäckt men åh så mjukt. Håller nu på med ett par mjuka sockor till min man och efter de ett par till min son.

Ing-Marie

Jag blev glatt överraskad av hur mjukt och skönt det var att arbeta med garnet. Två nystan räckte till en poncho och en mössa

Annette Gustafsson

Så härligt garn! Mjukt och lätt att arbeta med och jättefin färgskiftning i Winter som jag virkar en lite större sjal i.

Erika

Jätteskön garn att virka med, mjukt och mysigt. Jag gillar jättefin färgskiftning i garnet.

Laila

Vilket garn! Jag har stickat sockor i detta garn köper flera färger till mer sockor.

Anna

Mycket lätt garn att arbeta med åh fin färg blir de. Snart klar med min poncho.

SPARA 47%

Hurricane - Hobbii

100% HB Akryl

84 kr  159 kr
SPARA 29%
Nyhet

Cookie - Järbo

100% Akryl

70 kr  99 kr
SPARA 19%

Twirls - Cotton Kings

100% Bomull

121 kr  149 kr
SPARA 17%

Lollipop - Hobbii

20% Ull, 80% HB Akryl

115 kr  139 kr
SPARA 19%

Twister Solid - Hobbii

55% Bomull, 45% Akryl

69 kr  85 kr
SPARA 12%

Twister - Hobbii

55% Bomull, 45% Akryl

219 kr  249 kr

Twirls Deluxe - Cotton Kings

100% Bomull

239 kr
SPARA 23%

Shine - Mayflower

48% Bomull, 48% Akryl, 4% Paljetter

199 kr  260 kr
SPARA 20%

Mayflowers 3 - Mayflower

50% bomull och 50% akryl

183,20 kr  229 kr
SPARA 50%

Magic Color Garn Print - Lammy garn

50% Bomull och 50% Akryl

169,50 kr  339 kr

Ylle - Järbo

100% Superwash Ull

99 kr
SPARA 30%

MayFlowers Party - Mayflower

48% bomull, 48% akryl och 4% metall

188,30 kr  269 kr
SPARA 20%

Mayflowers 4 - Mayflower

50% bomull 50% akryl.

183,20 kr  229 kr
SPARA 33%

Flashy Colors - Lammy garn

40% Akryl, 40% Polyamid, 20% Mohair

179 kr  269 kr

Color Bomb - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

239 kr

Color Bomb Wonderbag - Cotton Kings

50% Bomull, 50% Akryl

956 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn