Garn

Hos oss hittar du ett stort urval av kvalitetsgarn till låga priser. Oavsett vilket stick- eller virkprojekt du är i gång med, så har vi garnet för dig och i en mängd av färger. Vår ambition är att kunna leverera garn till hela Norden. Därför vet vi också hur viktigt det är att ha något för alla smaker oavsett om du är en erfaren handarbetare eller bara nybörjare.

Garn till alla lägen

Oavsett om det är sommar eller vinter, om du ska på fest eller bara mysa hemma i soffan, om du håller på med ett projekt till en kille eller tjej, så har vi garnet. Vi säljer allt från bomullsgarn, ullgarn och lingarn till megagarn, ekologiskt garn och akrylgarn. Vi vågar alltså nästan lova att det finns något för varje smak. För oss behöver inte häg kvalitet betyda höga priser. Därför har vi också dragit ner på priserna i botten och har alltid superbra erbjudanden där alla kan vara med.

Gratis mönster till alla

Vi har ett stort urval av olika mönster, som de flesta kan följa med i. Här hittar du både mönster på disktrasor, grytlappar, filtar, väskor och mycket mer. Gå på upptäcktsfärd i de många mönstren här.

Beställ garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Garn

Pia

Det var det roligast någonsin jag har virkat i detta gran!! Jag köpte gran I Roskilde, Danmark som jag råkade av en slump denna hobbii butiken (jag var i Danmark på semester) och gick in av nyfikenhet! Blev då himmla glad när jag insåg att den där garnet kan jag virka en matta! Tog reds på lite mer och köpte garn o virknål! Det var flera som hajade till när dom hörde att jag virkade en matta i denna garn och var tvungen att skicka en bildbevis! Så jag kommer att verkligen virka I såna garn snart igen!

Robert Sahlgren

Hade jag kunna gett mer stjärnor hade ja gjort de! Helt fantastiskt garn. Ska inte ljuga jag vart oerhört skeptiskt i början när ja Pack upp deen tänkta ja ger de en chans och ja älskar det verkligen så oerhört fint och lätt arbetet att de har blivigt mitt nya standard garn! Har alltid gillat mer 8/8 garn men detta är ett helt fantastiskt garn och paketen kommer i så fina färgkombinationer! Passar perfekt till babykläder och filtar

Jannet

Jag blev nyfiken när jag såg garnen första gången. Ville känna att testa virka och sticka med . Jag har virkat en filt till min kära mamma I råvit och mocka.Hon älskar den!!!, och nu beställde jag och virkade en till mig själv i råvit, mocka, mörk violett och ljusblå. Jag använde förstås den stooora.. virknålen. Merino Chunky är super härlig och mjuk att jobba med. Filten blev superfin. Älskar den!!!! 😍

Robert Sahlgren

Ett fanatiskt garn i super fina kombinationer rekommenderas varmt har bytt ut mina ndra 8/8 garner mot detta. Super enkelt att jobba med och oerhört mjukt resultat. Trivs verkligen att arbeta med detta garnet som vart ett felköp men gav de en chans och de ångrar ja verkligen inte! Färgerna är harmoniska o varma och är lätta att matcha!

Yvonne Horn

Underbart garn att jobba med virkar disktrasor i glada färger att ge bort i presenter och det kan jag säga uppskattas mycket.Dessa disktrasor är bra för vår natur och miljö då de tål att tvättas många många gånger utan att tappa färg eller form.Toppen med andraord och kan varmt rekomenderas🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Gunvor Andersson

Helt underbart garn att virka sjalar, plädar och även dukar med. Älskar garnpaket som gör det lättare att beställa . Det borde finnas även paket med bara en färg i paketet så man kan göra det man vill av garnerna. Ibland vill man ha bara vitt eller någon annan färg . Det är ett önskemål som kanske kan infrias.

Gunvor Andersson

Ett helt underbart garn att virka i och man kan få färger efter min egen smak utan att rulla på det. Idéerna är många när man har så många färger att välja ibland. Garn paketen är en härlig Idé spruta. Synd bara att det inte finns garn paketen med bara 1 färg i om man vill göra en kofta eller dylikt.

Lena Blomqvist

Väldigt mjukt och härligt garn. Köpte detta garn som min mamma sedan stickar sockor av som jag delar ut till de gamla på äldreboendet jag jobbar. De är så tacksamma eftersom de är lite frusna om fötterna och färgerna är ju ett extra plus. Väldigt bra att de går att tvätta i maskin.

Berit Wederbrand

Mycket nöjd med garnet Havana. Har virkat en flickklänning storl. 4 år det gick åt 162 g. Mönstret som jag använt är ett gratismönster från hobbii, PLAY TIME KLÄNNING, design Catalina Ungureano. Har börjat virka ytterligare klänning i samma mönster. Bra!!!

Eleonor Hjärtström

Helt underbart garn! Mjukt och skönt som inte är ett dugg stickigt! Snabbstickat. Jag stickar en kofta på rundsticka med det röda garnet. Enda nackdelen är att jag skulle behöva några nystan till. Ärmarna får bli kortare än jag tänkte från början...

Populärt i denna kategorin

Rainbow Cotton 8/4 - Hobbii

Super Fine 100% Bomull

17 kr

Rainbow Cotton 8/8 - Hobbii

100% Bomull

20 kr
SPARA 52%

Tivoli XL - Hobbii

Medium 100% HB Akryl

14 kr  29 kr
SPARA 40%

Starlight - Hobbii

Medium 60% Superwash Ull, 25% Polyamid, 15% Reflextråd

36 kr  60 kr
SPARA 48%
Nyhet

Malaga Print - World of Yarn

Medium 100% Premium HB Akryl

39 kr  75 kr
SPARA 40%

Happy Feet - Hobbii

75% Superwash Ull, 25% Nylon

21 kr  35 kr
SPARA 36%

Happy Feet Print - Hobbii

75% Superwash ull, 25% Nylon

27 kr  42 kr
SPARA 33%

Ribbon Bandgarn - Mayflower

60% Bomull, 20% Polyamid, 20% Viskos

60 kr  89 kr
SPARA 52%

No.1 Multi - Lammy garn

100% Akryl

14 kr  29 kr
SPARA 35%

Cotton 8/8 - Cotton Kings

100% Bomull

17 kr  26 kr
SPARA 45%

Malaga - World of Yarn

Medium 100% Premium HB Akryl

30 kr  55 kr
SPARA 47%

Hurricane - Hobbii

100% HB Akryl

84 kr  159 kr
SPARA 29%
Nyhet

Cookie - Järbo

100% Akryl

70 kr  99 kr
SPARA 10%

Mega Ball 400 gram - We Love Yarn

100% Akryl

125 kr  139 kr
SPARA 25%

Tencel Bamboo - Go Handmade

Super Fine 40% Lyocell, 60% Bambu

44 kr  59 kr
SPARA 5%

Rainbow 8/4 Stonewash - Hobbii

100% bomull

20 kr  21 kr
SPARA 28%

Fur Lux - Go Handmade

Medium 100% Polyester

47 kr  65 kr
SPARA 10%

Ribbon - Hobbii

100% Bomull

89 kr  99 kr
SPARA 33%
Nyhet

Manarola - World of Yarn

Light 100% Akryl

50 kr  75 kr
SPARA 23%

Luva - Järbo

Super Bulky 70% Akryl, 30% Ull

27 kr  35 kr
SPARA 20%

Baby Merino - Hobbii

100% Merinoull

52 kr  65 kr
SPARA 15%

Simple Wool - Happy Sheep

100% Superwash Ull

33 kr  39 kr
SPARA 23%

Easy Care - Mayflower

100% Merinoull

50 kr  65 kr
SPARA 29%

Happy Feet XL Print - Hobbii

75% superwash ull, 25% nylon

30 kr  42 kr
SPARA 24%

Bohème Velvet Double - Go Handmade

Medium 100% Polyester

42 kr  55 kr
SPARA 26%

Cotton 1 - Mayflower

Super Fine 50% Bomull, 50% HB Akryl

29 kr  39 kr
SPARA 40%

Cosmo - Mayflower

100% Superwash Ull

27 kr  45 kr
SPARA 28%

Tonga - Mayflower

80% Akryl, 10 % Ull og 10 % Alpacka

50 kr  69 kr

Baby Merino XL - Hobbii

Light 100% Merinoull

65 kr
SPARA 26%

Happy Feet XL - Hobbii

75% superwash ull, 25% nylon

26 kr  35 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn