⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰     🧼🪣 Fröken Olssons vårstädning 🪣 🧼      Spara upp till 54%

Leverans

Leverans

Dina varor levereras tryggt och säkert med DHL. Lägsta fraktkostnad är 54 kr och det är gratis frakt vid köp över 699 kr. Vår leveranstid är 2-4 vardagar med DHL. Om en vara är restnoterat kommer vi göra dig uppmärksam på detta på din orderbekräftelse. Observera! Om du har gett samtycke till att varan kan ställas utan underskrift, kan Hobbii.se inte hållas ansvarig för försvunna eller skadade varor vid leverans.

Leveranstid

Vi eftersträvar att alltid leverera varan så fort som möjligt. Finns varan inte i lager, kan det dock förekomma väntetid. Kontakta oss för information om leveranstid på utvalda varor.

Leveransvillkor

Hobbii kan inte hållas ansvarig för omkostnader en felleverans måtte medföra.

Goda råd vid leverans

Kontrollera emballaget för skador och fel innan du skriver under på fraktbrevet. Är du osäker på om varan är skadat på grund av skador i emballaget, kan du motta varan med förbehåll. (Detta skrivs på fraktbrevet). Är emballaget/varan synligt medtaget ska du avvisa den och låta fraktombudet ta den retur.Har du ytterligare frågor angående leverans är du välkommen till att kontakta oss här eller på telefon 08-525 038 88 :)

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn