❗️ FRI FRAKT till nya kunder - Klicka här❗️   🎈SUPERREA 🎈   Spara upp till 60%

Villkor och bestämmelser för Hobbii Plus

Dessa villkor och bestämmelser gäller från 1. Augusti 2021.

Det är viktigt att du tar dig tid till att noggrant läsa igenom Hobbii Plus villkor och bestämmelser innan du anmäler dig. - Du måste ju veta vad du anmäler dig till. 😊

Det är Hobbii A/S CVR.nr. 36909587, Dortheavej 8, 2400 København NV (Danmark), som står bakom Hobbii Plus.

Frågor gällande Hobbii Plus hänvisas till kundservice på tel: 08-525 03888 eller via [email protected] Hobbii Plus är en naturlig förlängning av ditt Hobbii medlemskap, som ger dig en lång rad fördelar. För att få ta del av Hobbii Plus så måste du först vara medlem av Mitt Hobbii.

De villkor och bestämmelser som ska tillgodoses för Hobbii Plus kompletterar de villkor och bestämmelser som finns för Mitt Hobbii, vilka finns tillgängliga här. Vid eventuella olikheter har villkor och bestämmelser för Hobbii Plus företräde.
Hobbii Plus fördelar

Som Plus medlem får du extra många poäng, erbjudanden och mycket mer kärlek. Här kan du läsa mer om de fördelar du får med Hobbii Plus:

  • Du får dubbelt så många poäng på dina köp när du handlar. Därmed går det också blixtsnabbt att tjäna ihop poäng som kan användas i poängshoppen.
  • Som Plus medlem får du alltid minst 10% rabatt på allt i poängshoppen.
  • Varje månad kan du helt gratis ladda ned 3 Plus-mönster.
  • I varje Plus-order skickar vi med en liten gratis gåva. Det kommer självklart att vara en ny spännande gåva varje gång du handlar.
  • Varje dag får du en exklusiv 'Plus Deal' som gäller i 24 timmar.
  • Varje vecka får du en Plus-skraplott, som kan ge dig ända upp till 25.000 poäng!
  • Som plus-medlem belönar vi dig varje månad med en poäng-gåva. Poäng-gåvan stiger och stiger ända tills du når ett loft på 1000 poäng.
  • Early Bird: Tillgång till produktlanseringar före alla andra. Det kräver att du anmäler dig till Early Bird-nyhetsbrevet.
  • Vi lägger regelbundet till flera fördelar.

Utöver ovanstående fördelar så får Plus-medlemmar självklart också ta del av de helt vanliga fördelar som ingår vid ett gratis Hobbii-medlemskap: En översikt över dina beställningar, snabbare checkout, önskelista-funktionen, osv.


Pris

Det kostar 79 kr i månaden (inkl. moms) att vara Hobbii Plus-medlem. Betalningen för ditt Hobbii Plus-medlemskap dras automatiskt via det betalningskort som du väljer att ansluta. Du kan när som helst byta det anslutna betalningskortet. Det tillkommer inga avgifter, och du kan när du vill avregistrera dig igen under ”inställningar”.


Medlemskapet är personligt och får inte missbrukas.

Medlemskapet av Hobbii Plus är personligt och får endast nyttjas av dig.


Uppsägning av Hobbii Plus.

Du har ingen bindningstid som Hobbi Plus-medlem, och du kan när du vill säga upp ditt medlemskap på Hobbii.se under ”inställningar”. Du kan också alltid få hjälp genom att kontakta vår kundservice på tel: 08-525 03888 eller via mail: [email protected]

Hobbii Plus-medlemskapet fortlöper månadsvis från den dag du anmäler dig.

å om du tillexempel anmäler dig till Hobbii Plus den 6:e januari, dras betalningen för den första medlemsperioden samma dag, därefter kommer en automatisk förnyelse av medlemskapet att ske den 6:e februari osv.

Vid uppsägelse av medlemskapet kommer den automatiska förnyelsen av ditt medlemskap att stoppas. Du kommer därför endast att betala för den nuvarande månad som redan är förbetald.

Du kommer självklart att ha tillgång till Hobbii Plus och alla Plus-fördelar resten av den kvarvarande medlemsperioden efter din uppsägning. Därefter förlorar du din åtgång till fördelarna.

Du förlorar självklart inte dina ihoptjänade poäng vid uppsägelse av Hobbii Plus.


Omregistrering

Skulle du ångra din Plus-uppsägning är du alltid välkommen att registrera dig igen. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att din månadsvis (stigande) poäng-gåva kommer att börja om vid uppsägning av Hobbii Plus.


Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra villkor och bestämmelser för Hobbii Plus och de tillhörande medlemsfördelarna.

Detta gäller både utfasning av fördelar och införande av nya fördelar för Plus-medlemmar.

Väsentliga ändringar av Hobbii Plus-medlemskapet kommer att meddelas skriftligt med en månads varsel på den email som uppgivits vid registrering.

Icke väsentliga ändringar av Plus-fördelarna kan genomföras utan varsel.


Ångerrätt

Du har en ångerrätt på 14 dagar vid registrering av Hobbii Plus. Du ska då ge oss besked om att du ångrar medlemskapet genom att kontakta vår kundservice.

Ångrar du din registrering under de 14 första dagarna av medlemskapet har vi rätt till att begära ett belopp som står i rimligt förhållande till den period som har gått sedan du registrerade ditt Hobbii Plus-medlemskap.

Ångerrättsfristen gäller från registreringsdatumet.

Om du ångrar din registrering av Hobbii Plus ska du kontakta kundservice på tel: 08-525 03888 eller via mail: [email protected].


Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn