Köpvillkor

På Hobbii.se upplysas varans väsentliga egenskaper, för ytterligare upplysningareller frågor till existerande upplysningar skickas en mail till Hobbii.se via kundservice@hobbii.se

Priser

Alla varor i Hobbiis sortiment är angivna inklusive moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar och reserverar oss för eventuella feltryck och slutförsäljning. Frakt och expeditionsavgift tillkommer.

Beställning

Beställningar tas endast emot via hobbii.se. För att du ska känna dig trygg iditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har frågor om din beställning.

Betaling

  • Vi accepterar Visa och MasterCard.
  • Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort.
  • Alla transaktioner krypteras för en säker betalning.

Om kortbetalningen blir godkänd kommer beloppet att reserveras omgående och du får en orderbekräftelse skickad till din e-mail. Beloppet dras från ditt konto när vi skickar din beställning. Vid retur återbetalas pengarna till ditt kort. Om kortbetalningen inte godkänns kommer din beställning att annulleras. Vänligen kontakta din bank eller kortleverantör om du har frågor som rör detta.

Vid köp med kort skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSLstår för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all informationsom skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Det betyder att informationen går genom en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående.

Vår betalningsförmedlare DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) behandlar din kortinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS.

Presentkort

Det kan förekomma utlottning av presentkort t ex i samband med registrering till nyhetsbrevet. Vinnaren meddelas direkt via den angivna e-mail. Det finns inget utgångsdatum för detta presentkort.

Reklamation

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Om du tar emot en vara som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet "inom skälig tid" efterdet att du upptäckt det.

ForceMajeure

Vi är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt dessa Allmänna villkor, om underlåtenheten har sin grund i befriandeomständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse avstörre omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter,försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Ångerrätt/retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt enligt gällande lag.

Här hos Hobbii har vi dock valt att skippa utloppsdatum. Vi byter med ett leende även om det så var ett år sen du köpte produkterna av oss! Detta betyder att du som kund har rätt att ångra ditt köp precis när som. Varan som skickas retur måste såklart vara i nyskick och inte ha några luktgener eller annan skada som gör den osäljbar. Kostnaden för att skicka en vara retur står du själv för.

Skicka din retur till

Hobbii / BBAB Media
Norra Industrigatan 5
274 30 Skurup

Företagsinformation

Hobbii.se
Priorparken 371
2605 Brøndby

Cvr-nr: 36909587
Telefon: 08-525 038 88

Reservationer

Hobbii.se förbehåller sig rätten till att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna websida. Det är därför viktigt att du håller dig orienterat om det har förekommit ändringar.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn