Viking

Viking of Norway har existerat sedan januari 2007 och har sin huvudbas på Oltedal i Rogaland, var de sitter i stora, fina, traditionella textillokaler från 1908. Namnet Viking of Norway relaterar till en gammal lokal vikinghistoria. Slaget om Hafrsfjord är en stor del av Norges historia och stod mellan Harald Hårfagre och andra mindre kungar. Slaget betraktas som den avgörande kampen i Harald Hårfagres samling av Vestlandet och därmed också Norge.

Viking av Norway består av många nyckelpersoner med många års erfarenhet inom textilproduktion, produktutveckling och norsk design. Något som är speciellt är att Viking av Norway var det första norska företaget som kom ut med det populära och otroligt mjuka mjölkgarnet.

Viking-garnets många egenskaper

Viking-garn används mycket av oss här uppe i de nordiska länderna eftersom det oftast består av olika former av ull (merino-ull, alpacka, australiensk ull m.m.) Därför passar det också särskilt bra till det nordiska klimatet, då det värmer riktigt bra och skyddar oss mot kylan.

Garn från Viking innebär också det fantastiska mjölkgarnet som är mjukt som bomull och har samma egenskaper som silke och ull. Utöver detta menar man också att mjölkgarn har en helande effekt på huden, så det passar extra bra till personer med allergi eller små barn. Mjölkgarn från Viking finns i många härliga, naturliga färger, så här finns stor möjlighet för att virka eller sticka en fin blus till sommar- eller vinterbruk. Mjölkgarn har en kylande effekt när det är varmt och värmer dig när det är kallt.

Utöver mjölkgarn från Viking, kan du även här hos Hobbii glädjas av strumpgarn från Viking, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att sticka härliga strumpor som helt säkert kommer glädja varje person som mottar dem. Strumpgarnet finns i många härliga färger som sätter igång fantasin. Sist men inte minst erbjuder vi också det som kallas sportgarn, som används för att sticka ulliga sportstrumpor som är ytterst användbara. Detta garn kan dock också användas till att virka eller sticka vantar, tröjor, koftor eller liknande tillbehör.

Beställ Viking-garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Viking-garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt Viking-garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

SPARA 22% 10 kr
Populär

Baby Ull - Viking

100% Merino Ull

35 kr  45 kr

Populär

Cream Mjölkgarn - Viking

78% Mjölkfiber, 22% Nylon

59 kr

SPARA 36% 14 kr
Populär

Naturgarn - Viking

100% Ull

25 kr  39 kr

SPARA 6% 5 kr
Populär

Nordlys - Viking

75% superwash-ull 25% nylon

81 kr  86 kr

SPARA 27% 8 kr
Populär

Sportsgarn - Viking

100% Ull

22 kr  30 kr

Populär

Sportsragg Raggsocksgarn - Viking

60% ull 20% nylon 20% akryl

25 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn