Go Handmade

När man säger Go Handmade, så säger man också kvalitet. Go Handmade-garn är nämligen av en kvalitet utöver det vanliga. Här är det noggrant tänkt på alla detaljer och inget lämnas åt slumpen. De olika garnerna är alla mycket användbara och kan användas till flera saker. 

Go Handmades många fördelar

Den största fördelen med Go Handmade är kvaliteten på garnet. Det finns inget tvivel om att kvaliteten är på topp när du köper Go Handmade - vilket självklart också smittar av sig på de projekt som du gör. Hos oss här på Hobbii har vi just nu nio olika Go Handmade-garner att erbjuda:

Detta är nio helt olika garner som alla är riktigt charmiga på sitt eget sätt. De är alla nio användbara till all världens projekt, som kan vara allt från gosedjur och tröjor till filtar och snuttefiltar.

Handarbeteskit och böcker

Utöver att Go Handmade gör härliga garner, så gör de också handarbeteskit, som både är för dem som virkar och de som stickar. Det finns därför många olika slags projekt som du kan komma igång med, och det enda du behöver göra är att klicka in kittet till din kundvagn, så har du allt du behöver.

Böckerna som Go Handmade har skrivit innehåller alla härliga mönster på antingen virkade eller stickade djur. Mönstren är gjorda så att de både lämpar sig för den rutinerade handarbetaren och nybörjaren. Så det är helt klart något för alla. Kollektionerna, fotografierna och utvecklingen av de många olika djuren och mönstren är något som kvinnorna bakom Go Handmade har skapat själva. Därför kan du också vara säker på att allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Go Handmade garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ Go Handmade online - snabbt och enkelt

Här hos Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverans av Go Handmade garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt det online. Vi sätter nämligen pris på att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt Go Handmade-garn eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi snabbast möjligt. Du kan också ringa till oss på telefon 08 - 525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Se ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Go Handmade

Caroline

Vackert och mjukt garn, men tyvärr stämmer inte färgåtergivningen på den rosa nr 26. Hem kom en gammelrosa. Jag tycker det på bilden ser ut som om ni snarare visar färgen Light pink än Old rose (om jag tittar på Go handmades egen sida), som tycks vara den jag fick hem.

Erika Rockborn

Virkat två gosekaniner i detta fantastiska garn! Virkade efter mönster i boken ”Virkade vänner” Otroligt mjuka och gosiga blev de. Barnbarnen älskar dem👍🏻

Carina B

Så fint garn att skapa både hår och skägg av, just nu skäggtillverkning till en av de blyga tomtarna som hobbii.se har mönster till ;-)

Helen

Verka superbra men har inte använt det ännu.

Jessica

Bra garn som blir snyggt skägg till tomtar.

Cecilia Louman

Virkade en filt till dop present i detta Boheme’ velvet. Min man som inte visat intresse för mitt handarbete, fick upp ögonen för detta mjuka garn. Nu håller jag på med en egen filt till honom med MFF emblemet, som han önskar sig i julklapp.

Vanda

Gjorde mitt första virkprojekt i form av en nalle med detta garn, enkelt för nybörjare (som mig) att jobba med. Man ser maskorna tydligt trots det mjuka lite lurviga garnet. Älskar! 😍

Nina Peterson

Men oj oj oj vilket garn! Så mjukt o lent så man bara smäller av. Min man satt i soffan o gosa med nystanet när han trodde att ingen såg. Kärlek!

My LF

Jag är supernöjd och frälst i detta garn! Fina färger och otroligt mjukt och lent, kan inte sluta virka med detta!

Lisa Åkesson

Ett underbart härligt mjukt garn att virka gosedjur i Ett förlåtande garn om det skulle bli en liten miss

SPARA 25%

Bohème Velvet Double - Go Handmade

100% Polyester

41 kr  55 kr
SPARA 25%

Bohème Velvet Fine - Go Handmade

100% Polyester

41 kr  55 kr

Teddy - Go Handmade

100% Polyester 

49 kr

Vintage - Go Handmade

70% Ull, 30% Bambu

35 kr

Tencel Bamboo - Go Handmade

40% Lyocell, 60% Bambu

59 kr
SPARA 27%

Soft - Go Handmade

70% Bambu, 23% Bomull, 7% Akryl

36 kr  49 kr
SPARA 28%

Fur Lux - Go Handmade

100% Polyester

47 kr  65 kr
SPARA 20%

Cosy - Go Handmade

60% Bomull, 40% Akryl

39 kr  49 kr

Couture - Go Handmade

100% Akryl

49 kr
SPARA 24%

Curly - Go Handmade

59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

42 kr  55 kr
SPARA 32%

Little One's Cotton - Go Handmade

100% Bomull

28 kr  41 kr

Twist - Go Handmade

100% akryl

27 kr

Broderigarn 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

29 kr
SPARA 37%

Bohème Velvet Double Mix - Go Handmade

100% Polyester

349 kr  555 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn