Go Handmade

När man säger Go Handmade, så säger man också kvalitet. Go Handmade-garn är nämligen av en kvalitet utöver det vanliga. Här är det noggrant tänkt på alla detaljer och inget lämnas åt slumpen. De olika garnerna är alla mycket användbara och kan användas till flera saker. 

Go Handmades många fördelar:

Den största fördelen med Go Handmade är kvaliteten på garnet. Det finns inget tvivel om att kvaliteten är på topp när du köper Go Handmade - vilket självklart också smittar av sig på de projekt som du gör. Hos oss här på Hobbii har vi just nu nio olika Go Handmade-garner att erbjuda:

  • Teddy
  • Vintage
  • Soft
  • Tencel
  • Twist
  • Broderigarn - 6 pack
  • Cosy
  • Little One's Cotton
  • Couture

Detta är nio helt olika garner som alla är riktigt charmiga på sitt eget sätt. De är alla nio användbara till all världens projekt, som kan vara allt från gosedjur och tröjor till filtar och snuttefiltar.

Handarbeteskit och böcker

Utöver att Go Handmade gör härliga garner, så gör de också handarbeteskit, som både är för dem som virkar och de som stickar. Det finns därför många olika slags projekt som du kan komma igång med, och det enda du behöver göra är att klicka in kittet till din kundvagn, så har du allt du behöver.

Böckerna som Go Handmade har skrivit innehåller alla härliga mönster på antingen virkade eller stickade djur. Mönstren är gjorda så att de både lämpar sig för den rutinerade handarbetaren och nybörjaren. Så det är helt klart något för alla. Kollektionerna, fotografierna och utvecklingen av de många olika djuren och mönstren är något som kvinnorna bakom Go Handmade har skapat själva. Därför kan du också vara säker på att allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Beställ Go Handmade online - snabbt och enkelt:

Här hos Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverans av Go Handmade garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt det online. Vi sätter nämligen pris på att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se:

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt Go Handmade-garn eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi snabbast möjligt. Du kan också ringa till oss på telefon 08 - 525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Se ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Go Handmade

Jennie

Mjukt och fint garn, fungerar fint! Mycket nöjd :)

Christel Falk

Jättesjuka garn, väldigt följtsamt att arbeta med

Linnea

Väldigt fint och lent garn. Trasslar inte och är väldigt lätt att arbeta med. Jag är mycket nöjd!

Anita Persson

Bra garn. Roligt att få garnet i flera olika nyanser. Då kan man själv välja vilken nyans man vill använda.

Emma

Superfint och mjukt garn som går lätt att arbeta med!! Älskar de olika nyanserna man kan välja mellan. Helt perfekt!!👌🏻👌🏻

Annica Andersson

Mjukt och skönt. Fina färger!

Karin haraldsson

Älskar teddygarn. Ska sticka många nallebjörnar

Mona Franzen

Supermjukt och härligt garn, kommer att bli en jättemysig nalle

Rose-Marie Bergeling

härliga färger och ett mjukt skönt teddygarn

Jennie Malmborg

Wow! Bästa, skönaste garnet jag virkat med! Helt underbart, blir en perfekt snuttefilt! Ska köpa mer för att göra en nalle senare!

SPARA 17%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester 

34 kr  41 kr

Tencel - Go Handmade

40% Lyocell, 60% Bambu

49 kr

Couture - Go Handmade

100% Akryl

39 kr

Vintage - Go Handmade

70% Ull, 30% Bambu

35 kr

Soft - Go Handmade

70% Bambu, 23% Bomull, 7% Akryl

41 kr

Cosy - Go Handmade

60% Bomull, 40% Akryl

49 kr

Twist - Go Handmade

100% akryl

27 kr

Broderigarn 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

29 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn