Go Handmade

När man säger Go Handmade, så säger man också kvalitet. Go Handmade-garn är nämligen av en kvalitet utöver det vanliga. Här är det noggrant tänkt på alla detaljer och inget lämnas åt slumpen. De olika garnerna är alla mycket användbara och kan användas till flera saker. 

Go Handmades många fördelar:

Den största fördelen med Go Handmade är kvaliteten på garnet. Det finns inget tvivel om att kvaliteten är på topp när du köper Go Handmade - vilket självklart också smittar av sig på de projekt som du gör. Hos oss här på Hobbii har vi just nu seks olika Go Handmade-garner att erbjuda:

  • Teddy
  • Vintage
  • Soft
  • Tencel
  • Twist
  • Broderigarn - 6 pack

Detta är seks helt olika garner som alla är riktigt charmiga på sitt eget sätt. De är alla tre användbara till all världens projekt, som kan vara allt från gosedjur och tröjor till filtar och snuttefiltar.

Handarbeteskit och böcker

Utöver att Go Handmade gör härliga garner, så gör de också handarbeteskit, som både är för dem som virkar och de som stickar. Det finns därför många olika slags projekt som du kan komma igång med, och det enda du behöver göra är att klicka in kittet till din kundvagn, så har du allt du behöver.

Böckerna som Go Handmade har skrivit innehåller alla härliga mönster på antingen virkade eller stickade djur. Mönstren är gjorda så att de både lämpar sig för den rutinerade handarbetaren och nybörjaren. Så det är helt klart något för alla. Kollektionerna, fotografierna och utvecklingen av de många olika djuren och mönstren är något som kvinnorna bakom Go Handmade har skapat själva. Därför kan du också vara säker på att allt är genomtänkt in i minsta detalj.

Beställ Go Handmade online - snabbt och enkelt:

Här hos Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverans av Go Handmade garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du beställt det online. Vi sätter nämligen pris på att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se:

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt Go Handmade-garn eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi snabbast möjligt. Du kan också ringa till oss på telefon 08 - 525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Se ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Populär
Populär

Cosy - Go Handmade

60% Bomull, 40% Akryl

44 kr

Populär

Soft - Go Handmade

70% Bambu, 23% Bomull, 7% Akryl

37 kr

Populär

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

36 kr

Populär

Tencel - Go Handmade

40% Lyocell, 60% Bambu

43 kr

Populär

Twist - Go Handmade

100% akryl

25 kr

Populär

Vintage - Go Handmade

70% Ull, 30% Bambu

32 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn