Ekologiskt garn

Ekologiskt garn är för dig som tycker det är extra viktigt med hållbarhet. Hos Hobbii känner vi att vi har ett miljömässigt ansvar och därför är vi också stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av olika ekologiska garner till dig som önskar virka eller sticka med gott samvete. Alla våra eko-garn är framställda av 100 % ekologiska ingredienser och hållbara färgämnen i enlighet med GOTS (Global Organic Textile Standards) och kommer endast från certifierade återförsäljare.

Det ekologiska garnets många fördelar

Något du kan vara helt säker på när du köper ekologiskt garn hos oss är att det är av högsta kvalitet. När du köper ekologiskt garn hos oss kan du välja mellan både 100 % ekologisk bomull och 100 % ekologisk ull. Utöver detta finner du också blandningsgarn av bomull och ull. Men det finns självklart många andra fördelar med att köpa ekologiskt garn. För inte nog med att du skonar miljön så är ekologiskt garn också otroligt snällt mot huden. Om du exempelvis har och göra med känslig hud så kan du med fördel använda ekologiskt garn som kommer kännas helt fantastiskt och varken riva, klia eller störa på andra sätt.  

Ekologiskt garn till stickning och virkning

Med ekologiskt garn kan du i stort sett virka eller sticka vad som helst. Det kan vara allt från tröjor, mössor, vantar eller halsdukar till mjukisdjur och skallror till bebisar som säkrar att din bebis kan bita i det utan att få kemikalier i munnen. Utöver detta är ekologiskt garn också otroligt lätt att jobba med. Så om du är nybörjare inom antingen virkning eller stickning, kan du med fördel använda ekologiskt garn som garanterat ger dig en god start på din fortsatta virknings/stickningsprocess samt ett fint slutresultat.

Hos Hobbii är vi väl medvetna om att du i din vardag tar många beslut. Därför vill vi gärna göra det enkelt för dig när du har lite fritid för att virka eller sticka, och därför ska du inte bekymra dig över varken kemikalier eller dålig kvalitet när du väljer att köpa ditt garn hos oss. Vi har nämligen försäkrat oss om att allt är av fullständig toppkvalitet.

Köp ditt ekologiska garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av ekologiskt garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt ekologiska garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Ekologiskt garn

Lena

Använder enbart ekologiskt garn och ert rainbow 8/4 är absolut det bästa på marknaden. Har testat andra märken men inte blivit nöjd. Just nu virkas det disktrasor för fullt till nära och kära som tänker på miljön!

Anette Lennartsson

Jättefint å bra garn. Härligt med ekologiskt garn när man virkar små djur å andra ting till små barn👍🏻

Marie Moberg

Otroligt prisvärt ekologiskt garn dom är mjukt och följsam och liknar Tildegarn i kvalitet.

Tone Viman Brekkvassmo

Virkade dukar i dessa färger, skulle bli fint. Rainbow är ett bra garn.

Helen

Har inte hunnit testa det ännu men ser hur bra som helst ut

Eva Egelmyr

Underbart mjukt garn att virka med sen "trådar" det sig inte utan är väl spunnet. Slutför en väska till barnbarnet med hål varv för dragband som sen fästes mot kanten till botten så den kan bäras över axeln. Mönstret från Hobbii så klart, Virkad garnväska. Gjorde botten i fm. Sidan i halvstolpar, la in 10 varv blått och avsluta med bågar och kontrast färg med picot

Linnéa

Lättarbetat garn, passar bra till barnsaker tycker jag. Dock är det lite svårt att bestämma färger utifrån hur det ser ut på hemsidan. Jag upplever att färgerna är skrikigare/skarpare i verkligheten, så tänkt på det när du väljer färg!

Ingrid Wisjö

Virkar en filt inspirerad av mormorsrutor. Har fått ihop massor av rutor, som vartefter ska virkas ihop. Skönt garn att virka med. Har inte virkat på 30år, men har äntligen kommit igång igen :) Det är urkul!

Linda Strandberg

Underbart garn i milda härliga färger. Stickade disktrasor till min mor av det, fick sedan så många önskningar från andra som också vill ha, så kan varmt rekomendera detta till mjuka project i bomull:)

Mia

Härligt tjockt bomullsgarn - blev två bebisvantar stickade i detta garn. Lite hårt (som bomullsgarn tenderar att vara), och "delar sig" lite ibland. Annars underbart att sticka med. Prisvärt.

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

Super Fine100% Ekologisk Bomull

28 kr
SPARA 17%

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

Light100% Ekologisk Bomull

25 kr  30 kr
SPARA 12%

Nature (Ekologisk Ull) - Hobbii

Super Fine100% Ekologisk Ull

61 kr  69 kr
SPARA 11%

Cotton 8/4 Egyptisk Øko Print - Mayflower

Fine100% bomull

31 kr  35 kr
SPARA 31%

Baby Cotton - Hobbii

Super Fine100% Bomull

31 kr  45 kr

Rainbow Cotton 8/4 Organic Print Color Bag - Hobbii

Super Fine100% Ekologisk Bomull

169 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn