Ekologiskt garn

Ekologiskt garn är för dig som tycker det är extra viktigt med hållbarhet. Hos Hobbii känner vi att vi har ett miljömässigt ansvar och därför är vi också stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av olika ekologiska garner till dig som önskar virka eller sticka med gott samvete. Alla våra eko-garn är framställda av 100 % ekologiska ingredienser och hållbara färgämnen i enlighet med GOTS (Global Organic Textile Standards) och kommer endast från certifierade återförsäljare.

Det ekologiska garnets många fördelar

Något du kan vara helt säker på när du köper ekologiskt garn hos oss är att det är av högsta kvalitet. När du köper ekologiskt garn hos oss kan du välja mellan både 100 % ekologisk bomull och 100 % ekologisk ull. Utöver detta finner du också blandningsgarn av bomull och ull. Men det finns självklart många andra fördelar med att köpa ekologiskt garn. För inte nog med att du skonar miljön så är ekologiskt garn också otroligt snällt mot huden. Om du exempelvis har och göra med känslig hud så kan du med fördel använda ekologiskt garn som kommer kännas helt fantastiskt och varken riva, klia eller störa på andra sätt.  

Bra till vardags

Med ekologiskt garn kan du i stort sett virka eller sticka vad som helst. Det kan vara allt från tröjor, mössor, vantar eller halsdukar till mjukisdjur och skallror till bebisar som säkrar att din bebis kan bita i det utan att få kemikalier i munnen. Utöver detta är ekologiskt garn också otroligt lätt att jobba med. Så om du är nybörjare inom antingen virkning eller stickning, kan du med fördel använda ekologiskt garn som garanterat ger dig en god start på din fortsatta virknings/stickningsprocess samt ett fint slutresultat.

Hos Hobbii är vi väl medvetna om att du i din vardag tar många beslut. Därför vill vi gärna göra det enkelt för dig när du har lite fritid för att virka eller sticka, och därför ska du inte bekymra dig över varken kemikalier eller dålig kvalitet när du väljer att köpa ditt garn hos oss. Vi har nämligen försäkrat oss om att allt är av fullständig toppkvalitet.

Beställ ditt ekologiska garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av ekologiskt garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt ekologiska garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Ekologiskt garn

Lena

Använder enbart ekologiskt garn och ert rainbow 8/4 är absolut det bästa på marknaden. Har testat andra märken men inte blivit nöjd. Just nu virkas det disktrasor för fullt till nära och kära som tänker på miljön!

Anette Lennartsson

Jättefint å bra garn. Härligt med ekologiskt garn när man virkar små djur å andra ting till små barn👍🏻

Marie Moberg

Otroligt prisvärt ekologiskt garn dom är mjukt och följsam och liknar Tildegarn i kvalitet.

Kirsi

Som stickutbildad uppfyller detta garn mina krav på ett bra ekologiskt garn. Härlig sammetsaktig känsla, precis som det ska vara när bomullsfibern är utan gifter ;)

Tone Viman Brekkvassmo

Virkade dukar i dessa färger, skulle bli fint. Rainbow är ett bra garn.

Jennifer

Tjockt och fint garn som känns väldigt mjukt för att vara ull

Helen

Har inte hunnit testa det ännu men ser hur bra som helst ut

Ingbrith Falk

Ett fantastiskt mjukt och följsamt garn att sticka i!

Rosa Del Barrio Nogueira

Minna äldre barn gillar detta så jag har att göra.

Anne-Marie Bakken

Härligt garn, mjukt och skönt, kliar inte heller.

SPARA 17%

Organic Ekologisk 8/4 bomull - Mayflower

100% Ekologisk bomull

24 kr  29 kr

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Ekologisk Bomull

28 kr
SPARA 20%

Nature (Ekologisk Ull) - Hobbii

100% Ekologisk Ull

55 kr  69 kr
SPARA 42%

Rainbow Cotton 8/4 Organic Print Color Bags - Hobbii

100% Ekologisk Bomull

98 kr  169 kr
SPARA 17%

Cotton 8/4 Egyptisk Øko Print - Mayflower

100% bomull

29 kr  35 kr
SPARA 27%

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

100% Ekologisk Bomull

22 kr  30 kr
SPARA 50%

Semilla - BC Garn

100% ekologisk ull

29,50 kr  59 kr
SPARA 50%

Semilla Fino - BC Garn

100% ekologisk ull

33 kr  66 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn