Ekologiskt garn

Ekologiskt garn är för dig som tycker det är extra viktigt med hållbarhet. Hos Hobbii känner vi att vi har ett miljömässigt ansvar och därför är vi också stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av olika ekologiska garner till dig som önskar virka eller sticka med gott samvete. Alla våra eko-garn är framställda av 100 % ekologiska ingredienser och hållbara färgämnen i enlighet med GOTS (Global Organic Textile Standards) och kommer endast från certifierade återförsäljare.

Det ekologiska garnets många fördelar

Något du kan vara helt säker på när du köper ekologiskt garn hos oss är att det är av högsta kvalitet. När du köper ekologiskt garn hos oss kan du välja mellan både 100 % ekologisk bomull och 100 % ekologisk ull. Utöver detta finner du också blandningsgarn av bomull och ull. Men det finns självklart många andra fördelar med att köpa ekologiskt garn. För inte nog med att du skonar miljön så är ekologiskt garn också otroligt snällt mot huden. Om du exempelvis har och göra med känslig hud så kan du med fördel använda ekologiskt garn som kommer kännas helt fantastiskt och varken riva, klia eller störa på andra sätt.  

Bra till vardags

Med ekologiskt garn kan du i stort sett virka eller sticka vad som helst. Det kan vara allt från tröjor, mössor, vantar eller halsdukar till mjukisdjur och skallror till bebisar som säkrar att din bebis kan bita i det utan att få kemikalier i munnen. Utöver detta är ekologiskt garn också otroligt lätt att jobba med. Så om du är nybörjare inom antingen virkning eller stickning, kan du med fördel använda ekologiskt garn som garanterat ger dig en god start på din fortsatta virknings/stickningsprocess samt ett fint slutresultat.

Hos Hobbii är vi väl medvetna om att du i din vardag tar många beslut. Därför vill vi gärna göra det enkelt för dig när du har lite fritid för att virka eller sticka, och därför ska du inte bekymra dig över varken kemikalier eller dålig kvalitet när du väljer att köpa ditt garn hos oss. Vi har nämligen försäkrat oss om att allt är av fullständig toppkvalitet.

Beställ ditt ekologiska garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av ekologiskt garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt ekologiska garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Ekologiskt garn

Maja Lind

Mycket mjukt och härligt garn! Fin lyster också. Lätt att jobba med. Härliga färger, helt suveränt med ett ekologiskt garn som är så bra!

Lena

Använder enbart ekologiskt garn och ert rainbow 8/4 är absolut det bästa på marknaden. Har testat andra märken men inte blivit nöjd. Just nu virkas det disktrasor för fullt till nära och kära som tänker på miljön!

Anette Lennartsson

Jättefint å bra garn. Härligt med ekologiskt garn när man virkar små djur å andra ting till små barn👍🏻

Marie Moberg

Otroligt prisvärt ekologiskt garn dom är mjukt och följsam och liknar Tildegarn i kvalitet.

Kirsi

Som stickutbildad uppfyller detta garn mina krav på ett bra ekologiskt garn. Härlig sammetsaktig känsla, precis som det ska vara när bomullsfibern är utan gifter ;)

Marie-Helene

Alba är ett underbart garn att virka till baby i. Är väldigt mjukt passar bra till babyfilt, snuttefilt och gosedjur. Dessutom är det drygt och räcker länge. Ytterligare. Ett plus är att det är ekologiskt.

Isabelle Gustafsson

Funkar jätte bra att virka gosedjur med. Slitstarkt och lagom mjukt. Skönt att arbeta med och trådar sig inte nämnvärt. Bästa garnet jag använt hittills!

Nathalie

Underbart garn att jobba med! Älskar att det finns i så många färger! Då det är slitstarkt och giftfritt passar det utmärkt till virkade babyleksaker!

Malin

Ett lätt, mjukt garn som är skönt att arbeta med samtidigt som det är mycket vackra färger att välja mellan. Är väldigt nöjd!

SPARA 43%

Rainbow Organic 8/8 - Hobbii

100% Ekologisk Bomull

17 kr  30 kr
SPARA 18%

Rainbow Organic 8/4 - Hobbii

100% Ekologisk bomull

23 kr  28 kr
SPARA 17%

Organic Ekologisk 8/4 bomull - Mayflower

100% Ekologisk bomull

24 kr  29 kr
SPARA 22%

Nature (Ekologisk Ull) - Hobbii

100% Ekologisk Ull

54 kr  69 kr
SPARA 15%

Alba - BC Garn

100% ekologisk bomull

39 kr  46 kr

Semilla Fino - BC Garn

100% ekologisk ull

66 kr
SPARA 20%

Semilla Cablé - BC Garn

100% ekologisk ull

55 kr  69 kr

Semilla - BC Garn

100% ekologisk ull

59 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn