Happy Sheep

Hobbii är stolta över att vara enda distributören av Happy Sheep, och du är därför alltid säker på att få det bästa priset.

Ull, ull och mera ull! Hos Happy Sheep utvecklar man ullgarner till mjuka och snygga stick- och virkprojekt. Vi har både superwash-behandlad ull, merino ull, ull till tovning och självklart en härlig ull att sticka strumpor med. Du hittar alltid ett stort och spännande urval av snygga färgpaletter, oavsett om du tycker om dämpade enfärgade nystan eller om du hellre vill ha fräscha multifärgade nystan.

Ullens många goda egenskaper

Ullen har den fördelen att den både kan värma och kyla. Det är alltså en naturlig temperaturreglerande produkt som kan ta upp till 35% fukt utan att bli våt och kall. Många tänker på ull som en mycket varm produkt, men ull är faktiskt generellt riktigt praktiskt i det svenska klimatet och kan användas året runt.

Om du vill ge din ull extra omvårdnad är det viktigt att tvättanvisningarna noga följs. Några ullsorter ska tvättas för hand, och andra är superwash-behandlade och kan tvättas i maskin. Följ tvättanvisningarna som anges på banderollen. Vi rekommenderar dessutom alltid att det används ulltvättmedel.

Ull är en mycket allsidig garnkvalité och passar speciellt bra till kläder. Det finns också speciellt mjuka ullkvaliteter för babyn.

Happy Sheeps ullgarn

Letar du efter något specifikt? Här är en genomgång av de olika ullgarnerna från Happy Sheep:

Simple Wool är superwash-behandlat och tål maskintvätt i 30 grader med ulltvättmedel. Tycker du om ullens gosiga och naturliga isolerande egenskaper är Simple Wool perfekt till tröjor, cardigans, jackor, barnkläder och mycket mer. Simple Wool kommer i många fina färger, med en lätt melering, som är nog för att ge ett vackert färgspel.

Starlight är en härlig, kraftig ullblandning med reflextråd som är tvinnad in i garnet. Reflextråden liknar bara en melerad effekt men lyser upp i mörkret när den träffas av en ljuskägla. Perfekt till de mörka månaderna när det är så viktigt att man syns i trafiken. Starlight är också superwash-behandlat och kan maskintvättas i 40 grader med ulltvättmedel.

Woolpower är ett skönt, tjockt ullgarn med en lite rustik look som kommer i stora läckra 100 grams nystan. Garnet passar utmärkt till varma filtar, tröjor och cardigans. Woolpower kan också tovas och passar då perfekt till tovade sockor, vantar och massor av härlig inredning.

Woolpower Print är samma garn som Woolpower, men med färgskiftningar, där färgerna glider snyggt från den ena till den andra och därmed skapar vackra överraskande nyanser.

BabyWool passar till allt från baby- och barnprojekt till tröjor och cardigans till hela familjen. Det sköna garnet är 100% klifritt och passar därför utmärkt till stora och små med känslig hy. BabyWool är superwash-behandlat och du kan därför enkelt tvätta det i maskin på 40 grader på ullprogram, utan att förstöra fibrerna.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Happy Sheep garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Happy Sheep garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Happy Sheep garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Happy Sheep garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Happy Sheep

Eva Simonsson

Det är ett härligt varmt och mysigt garn och det blir ett härligt resultat med de olika färgerna. Jag stickar en pläd och den blir fantastisk när den blir färdig.

Elvira Karlsson

Jag har stickat ett par tovade tofflor i färg 105. Super härligt garn att sticka med och jag älskar färgerna. Jätte bra att tova med, blev nöjd med resultatet.

Carina

Fantastiskt garn kan rekommendera det til er som vill njuta av stickning .och vackert blir det.jättebra att ni säljer detta garn till mig Carina

Elin Åhs

Mycket lättvirkat och vackert garn, har virkat en mössa som blev varm och skön och nu en halsduk, väldigt fina övergångar mellan färgerna.

Catarina Silen

Fantastiskt garn att virka av. Lätt och följsamt. Gjorde fina tofflor som jag tovade och är verkligen nöjd med resultatet.

Susanne Jansson

För nybörjare, som Jag är, så är detta ett perfekt garn om man vill ha mönster på arbetet utan att byta garn.

Jennie sundgren

Lättstickat och härligt garn! Stickar ulltofflor till hela familjen. Fantastiskt bra resultat när en tovar.

Ingela

Stickat tröjor till barnbarn. Blir sköna. Ger värme mer lagom när luft och ull får dela på utrymmet.

Holmqvist

Härligt garn. Påminner Lovikagarn. Varmt och mjukt. Perfekt till tåfflor för makens frusna fötter.

Hanna Vesterström

Underbart garn att sticka med, härliga tofflor till barnbarnen . Går jätte bra att tova med.

SPARA 29%

BabyWool - Happy Sheep

100% Ull

42 kr  59 kr
SPARA 23%

Simple Wool - Happy Sheep

100% Superwash Ull

27 kr  35 kr
SPARA 31%

Woolpower - Happy Sheep

100% Ull

41 kr  59 kr
SPARA 28%

Sock yarn - Lucky Bag - Happy Sheep

75% Superwash ull, 25% nylon

289 kr  399 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn