Happy Sheep

Hobbii är stolta över att vara enda distributören av Happy Sheep, och du är därför alltid säker på att få det bästa priset.

Ull, ull och mera ull! Hos Happy Sheep utvecklar man ullgarner till mjuka och snygga stick- och virkprojekt. Vi har både superwash-behandlad ull, merino ull, ull till tovning och självklart en härlig ull att sticka strumpor med. Du hittar alltid ett stort och spännande urval av snygga färgpaletter, oavsett om du tycker om dämpade enfärgade nystan eller om du hellre vill ha fräscha multifärgade nystan.

Ullens många goda egenskaper

Ullen har den fördelen att den både kan värma och kyla. Det är alltså en naturlig temperaturreglerande produkt som kan ta upp till 35% fukt utan att bli våt och kall. Många tänker på ull som en mycket varm produkt, men ull är faktiskt generellt riktigt praktiskt i det svenska klimatet och kan användas året runt.

Om du vill ge din ull extra omvårdnad är det viktigt att tvättanvisningarna noga följs. Några ullsorter ska tvättas för hand, och andra är superwash-behandlade och kan tvättas i maskin. Följ tvättanvisningarna som anges på banderollen. Vi rekommenderar dessutom alltid att det används ulltvättmedel.

Ull är en mycket allsidig garnkvalité och passar speciellt bra till kläder. Det finns också speciellt mjuka ullkvaliteter för babyn.

Happy Sheeps ullgarn

Letar du efter något specifikt? Här är en genomgång av de olika ullgarnerna från Happy Sheep:

Simple Wool är superwash-behandlat och tål maskintvätt i 30 grader med ulltvättmedel. Tycker du om ullens gosiga och naturliga isolerande egenskaper är Simple Wool perfekt till tröjor, cardigans, jackor, barnkläder och mycket mer. Simple Wool kommer i många fina färger, med en lätt melering, som är nog för att ge ett vackert färgspel.

Starlight är en härlig, kraftig ullblandning med reflextråd som är tvinnad in i garnet. Reflextråden liknar bara en melerad effekt men lyser upp i mörkret när den träffas av en ljuskägla. Perfekt till de mörka månaderna när det är så viktigt att man syns i trafiken. Starlight är också superwash-behandlat och kan maskintvättas i 40 grader med ulltvättmedel.

Woolpower är ett skönt, tjockt ullgarn med en lite rustik look som kommer i stora läckra 100 grams nystan. Garnet passar utmärkt till varma filtar, tröjor och cardigans. Woolpower kan också tovas och passar då perfekt till tovade sockor, vantar och massor av härlig inredning.

Woolpower Print är samma garn som Woolpower, men med färgskiftningar, där färgerna glider snyggt från den ena till den andra och därmed skapar vackra överraskande nyanser.

BabyWool passar till allt från baby- och barnprojekt till tröjor och cardigans till hela familjen. Det sköna garnet är 100% klifritt och passar därför utmärkt till stora och små med känslig hy. BabyWool är superwash-behandlat och du kan därför enkelt tvätta det i maskin på 40 grader på ullprogram, utan att förstöra fibrerna.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Happy Sheep garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ ditt Happy Sheep garn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Happy Sheep garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående Happy Sheep garn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Happy Sheep

Angelica Mårtensson

Så fina färger som passar till hela familjen! Och inget vasst eller kliande garn som sonen avskyr. Han ville ha ett nystan som gosedjur över natten = då är det godkänt och han suckade över att det tog så lång tid att sticka hans strumpor (2 väldigt långa dagar...)

Britt Hellman

Jättefint garn som är skönt att sticka av. Men, jag beställde två paket och hoppades på att få två liknande färger av ett par nystan men i den ena påsen var det ljusa färger och i den andra mörka.

Carina Zätterquist

Ett garn som passar bra till min gamla sockstickmaskin som kan vara lite tjinkig. Kul överraskning vilka färger man får 😃

Gun

Spännande mix men jag bedömer garnet lite hårt. Dock blev vantarna rätt mjuka. Mycket tunt garn

Astrid Strand

Strumpgarn i spännande färger! Kul med slumpvis val av garn ibland!

Inger Roennewald

Bra garn till bra pris . Färgerna var fina.

Helena Rohlin

Jättenöjd. Stickat mössor och tossor

eva öquist

jättefint garn som kom idag

Ann Lindeborg

Jag köpte garnet för att sticka 3 tofflor att tova. Dessvärre visade det sig att trots tvätt i 60 grader inte ändrade garnet sig med en millimeter varesig på längden eller bredden. Med andra ord fungerar tvätt i 60 grader ypperligt bra trots att det står max 30 grader på banderollen 😀 Nu funderar jag på vad jag ska göra med 3 par alldeles för stora strumpor/tofflor😏 Garnet i sig är mjukt och jätteskönt.

Paula

Mjukt och riktigt mysigt garn. Jag virkade en mössa av det och håller nu på att virka ännu en till. Färgen stämmer även överens med bilderna och det är ett garn som är enkelt att virka med även för mig som är nybörjare. Jag är otroligt nöjd! :D

SPARA 19%

BabyWool - Happy Sheep

Fine100% Merino Ull

56 kr  69 kr
SPARA 13%

Simple Wool - Happy Sheep

Light100% Superwash Ull

34 kr  39 kr
SPARA 17%

Magic Sock Wool - Happy Sheep

Super Fine70% Superwash Ull, 30% Polyamid

82 kr  99 kr
SPARA 35%

Sock yarn - Lucky Bag - Happy Sheep

Super Fine75% Superwash Ull, 25% Nylon

279 kr  429 kr
SPARA 16%

Strumpgarn mixad påse - 5 nystan / 500 g - Happy Sheep

Super Fine75% Superwash Ull, 25% Nylon

359 kr  429 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn