KnitPro Stickor

KnitPro är erkända för att göra material i allra högsta kvalitet till bra priser. I mer än 5 år har de varit en av de ledande producenterna av stickor, virknålar och annat tillbehör till den stora stick- och virkmarknaden på internationell basis. Just nu levererar de deras fantastiska produkter till mer än 50 länder över hela världen.

KnitPros många fördelar

Hos oss kan du hitta många olika varianter av stickor från KnitPro, så det finns något för allas smak. Oavsett om du tycker om trä, aluminium, bambu, akryl, metall eller kolfiber, så har vi stickorna till dig. De många olika variationer av Knit Pros stickor är både för dig som är erfaren stickare och för dig som är nybörjare. De har nämligen valt att lägga huvudparten av deras fokus på utveckling av produkter där alla kan vara med.  
 
Skillnaden med att köpa stickor från KnitPro är att du kan vara säker på att kvaliteten är på topp. Oavsett om du sitter med ett stort eller ett litet projekt så är det otroligt viktigt att ha stickor som är behagliga att jobba med och som ligger bra i handen. På så vis undviker du också bättre stick-belastningar.

Bra till vardagen

Som du nog har fått en känsla av redan är KnitPros produkter ytterst lämpliga att använda i vardagen. På grund av den höga kvaliteten och de innovativa produkterna har de blivit en favorit för många som stickar över hela världen.
 
Här hos oss kan du både få KnitPro stickor som set eller köpa dem styckvis allt efter vad som passar ditt behov. Så gå på upptäcktsfärd i det stora KnitPro universum som nu ligger för dina fötter.  

Beställ KnitPro stickor online – enkelt och snabbt:

Här hos oss i Hobbii.se önskar vi att vara de bästa och snabbaste med leverans av KnitPro stickor och annat garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter du har beställt det online. Vi sätter nämligen en ära i att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi har alltid full ångerrätt på varor som är beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se:

Du er alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra KnitPro stickor eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa oss på nummer 08-525 03888 eller maila kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att bjuda dig välkommen som kund hos oss.
SPARA 11%
SPARA 20%

Basix Birch Jumperstickor - KnitPro

Från 28 kr  Från 35 kr
SPARA 19%

Cubics Rundstickor 60 cm Trä - KnitPro

Från 93 kr  Från 115 kr
SPARA 11%

Cubics Rundstickor 80 cm Trä - KnitPro

Från 76 kr  Från 85 kr
SPARA 14%

Cubics Utbytbara Ändstickor - KnitPro

Från 90 kr  Från 105 kr
SPARA 11%

Dreamz set med Jumperstickor - KnitPro

Från 1.329 kr  Från 1.489 kr

Karbonz Startset - Ändstickor - KnitPro

KnitPro Karbonz Startset - Ändstickor kommer i 4 populära storlekar från 3-4.5mm.

789 kr
SPARA 20%

Karbonz strumpstickor - KnitPro

Från 102 kr  Från 127 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn