KnitPro Stickor

KnitPro är erkända för att göra material i allra högsta kvalitet till bra priser. I mer än 5 år har de varit en av de ledande producenterna av stickor, virknålar och annat tillbehör till den stora stick- och virkmarknaden på internationell basis. Just nu levererar de deras fantastiska produkter till mer än 50 länder över hela världen.

KnitPros många fördelar

Hos oss kan du hitta många olika varianter av stickor från KnitPro, så det finns något för allas smak. Oavsett om du tycker om trä, aluminium, bambu, akryl, metall eller kolfiber, så har vi stickorna till dig. De många olika variationer av Knit Pros stickor är både för dig som är erfaren stickare och för dig som är nybörjare. De har nämligen valt att lägga huvudparten av deras fokus på utveckling av produkter där alla kan vara med.  
 
Skillnaden med att köpa stickor från KnitPro är att du kan vara säker på att kvaliteten är på topp. Oavsett om du sitter med ett stort eller ett litet projekt så är det otroligt viktigt att ha stickor som är behagliga att jobba med och som ligger bra i handen. På så vis undviker du också bättre stick-belastningar.

Bra till vardagen

Som du nog har fått en känsla av redan är KnitPros produkter ytterst lämpliga att använda i vardagen. På grund av den höga kvaliteten och de innovativa produkterna har de blivit en favorit för många som stickar över hela världen.
 
Här hos oss kan du både få KnitPro stickor som set eller köpa dem styckvis allt efter vad som passar ditt behov. Så gå på upptäcktsfärd i det stora KnitPro universum som nu ligger för dina fötter.  

Beställ KnitPro stickor online – enkelt och snabbt:

Här hos oss i Hobbii.se önskar vi att vara de bästa och snabbaste med leverans av KnitPro stickor och annat garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter du har beställt det online. Vi sätter nämligen en ära i att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa oss om du har frågor om några av våra produkter. Vi har alltid full ångerrätt på varor som är beställda via vår webbshop.

Kontakta Hobbii.se:

Du er alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om våra KnitPro stickor eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär så svarar vi så fort vi bara kan. Du kan också ringa oss på nummer 08-525 03888 eller maila kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att bjuda dig välkommen som kund hos oss.
SPARA 20%

Bamboo Jumperstickor - KnitPro

Från 47 kr  Från 59 kr
SPARA 20%

Bamboo Rundsticka - KnitPro

Från 79 kr  Från 99 kr
SPARA 18%

Basix Aluminium jumperstickor - KnitPro

Från 14 kr  Från 17 kr
SPARA 19%

Basix Aluminium rundstickor - KnitPro

Från 21 kr  Från 26 kr
SPARA 20%

Basix Aluminium strumpstickor - KnitPro

Från 20 kr  Från 25 kr
SPARA 19%

Basix Birch Jumperstickor - KnitPro

Från 30 kr  Från 37 kr
SPARA 13%

Cubics Rundstickor 40 cm Trä - KnitPro

Från 100 kr  Från 115 kr
SPARA 12%

Cubics Rundstickor 80 cm Trä - KnitPro

Från 75 kr  Från 85 kr
SPARA 20%

Karbonz rundstickor - KnitPro

Från 111 kr  Från 139 kr

Karbonz Startset - Ändstickor - KnitPro

KnitPro Karbonz Startset - Ändstickor kommer i 4 populära storlekar från 3-4.5mm.

789 kr
SPARA 12%

Karbonz Strumpstickset 15 cm - KnitPro

KnitPro Karbonz Strumpstickset 15 cm kommer i 5 storlekar från 2-4mm.

759 kr  859 kr Slutsåld
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn