Polyester

Polyestergarn är ett mycket populärt och användbart garn till både stickning och virkning. Det är slitstarkt, elastiskt och inte minst miljövänligt.

Bra till vardags

Polyestergarn är ett garn, som är otroligt användbart till många olika vardagsprojekt. Detta främst för att det är lätt att vårda. De garner som vi kan erbjuda och som antigen är 100 % polyester eller bara innehåller polyester är alla garn, som lämpar sig bra till vardagsplagg som filtar, nallar, koftor, mössor eller tröjor. Polyester användas t ex ofta tillsammans med bomull, då det ger plaggen en extra hållbarhet

Därutöver är polyestergarn också ett garn, som man står ut att arbeta med under en längre tid. Det är inte hårt att sticka eller virka med, även om du har haft en lång dag, så du kan lugnt sätta ner en vardagskväll och påbörja ditt nästa projekt utan att det kräver för mycket energi.

De många fördelarna med polyester

Utöver att polyester är slitstarkt och inte mist elastiskt, så låter det också huden andas, vilket gör det ytterst lämpligt till babyplagg. Detta är i stor kontrast till de syntetiska fibrer där inte huden får andas lika bra. Om man vill vara säker på att få ett garn som håller formen, så vill den optimala blandningen vara bomull och polyester, då detta inte minst är en blandning som inte skrynklar lika lätt och tål maskintvätt.

Om du är en av dem som ofta besväras av känslig hud, är polyestergarn ett riktigt bra val för dig, då dessa fibrer inte irriterar din hud och därmed lämpar sig bra till personer med känslig hud.  

Beställ polyestergarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av polyestergarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt polyestergarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.
Populär
SPARA 22% 30 kr
Nyhet Populär

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micropolyester

109 kr  139 kr

Populär

Cot'n Shine - Bumbo

97% bomull, 3% polyester

29 kr

Populär

Cotton Light - Drops

50% Bomull, 50% Polyester

15 kr

Populär

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

37 kr

Populär

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskos, 35% Polyester

72 kr

SPARA 29% 40 kr
Populär

Luxus Macaroni - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

99 kr  139 kr

Populär

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskos, 20% Polyester

78 kr

Populär

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester elsatan

68 kr

Populär

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

36 kr

SPARA 32% 64 kr
Populär

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

135 kr  199 kr

SPARA 13% 20 kr
Populär

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

139 kr  159 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn