Polyester

Polyestergarn är ett mycket populärt och användbart garn till både stickning och virkning. Det är slitstarkt, elastiskt och inte minst miljövänligt.

Bra till vardags

Polyestergarn är ett garn, som är otroligt användbart till många olika vardagsprojekt. Detta främst för att det är lätt att vårda. De garner som vi kan erbjuda och som antigen är 100 % polyester eller bara innehåller polyester är alla garn, som lämpar sig bra till vardagsplagg som filtar, nallar, koftor, mössor eller tröjor. Polyester användas t ex ofta tillsammans med bomull, då det ger plaggen en extra hållbarhet

Därutöver är polyestergarn också ett garn, som man står ut att arbeta med under en längre tid. Det är inte hårt att sticka eller virka med, även om du har haft en lång dag, så du kan lugnt sätta ner en vardagskväll och påbörja ditt nästa projekt utan att det kräver för mycket energi.

De många fördelarna med polyester

Utöver att polyester är slitstarkt och inte mist elastiskt, så låter det också huden andas, vilket gör det ytterst lämpligt till babyplagg. Detta är i stor kontrast till de syntetiska fibrer där inte huden får andas lika bra. Om man vill vara säker på att få ett garn som håller formen, så vill den optimala blandningen vara bomull och polyester, då detta inte minst är en blandning som inte skrynklar lika lätt och tål maskintvätt.

Om du är en av dem som ofta besväras av känslig hud, är polyestergarn ett riktigt bra val för dig, då dessa fibrer inte irriterar din hud och därmed lämpar sig bra till personer med känslig hud.  

Beställ polyestergarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av polyestergarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt polyestergarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Polyester

B.Skoog

Ett mycket bra garn. Skönt att sticka med och bra passform på sockarna.

Heike Kalling-Sudra

Jättefint garn. Super mjuk och lätt stickad. Fint mönster i många olika färger.

Rose-marie Löfving

Det underbaraste garn jag nånsin stickat med, sockorna blir helt underbara. Kvalitet så det heter duga.

Helena Sköldebrink

Ett härligt garn till sockor åt barnbarnen. Mjuka och sköna och ett fint mönster!

Anna

Supermjukt och härligt garn som bildar ett fint mönster när man stickar. Alla jag har visat resultatet för tror att det är flera olika garner! Trodde först att det skulle vara lite krångligt att sticka med då det är väldigt elastiskt men det är hur enkelt som helst. Kommer garanterat sticka mer med detta garn!

Viktoria Sundvall

Helt underbart garn som jag stickat strumpor, ridstrumpor, ridvantar, bebiskläder och torgvantar till person med ledbesvär som detta garn värmer på helt rätt sätt för lindra smärtan i handlederna.

Susann Sköld

Underbart garn, härlig känsla och vilket resultat

Britt Georgsson

Ett mycket bra garn. Mjukt, skönt och varmt och framför allt mycket trevligt att sticka i. Har stickat sockar, fingervantar och en tröja till barnbarnet. Stickade sockar till kompisen och det första hon sa när hon tog på dem " oj, va varm jag blir om foten" Det tycker jag är ett gott betyg för detta garn.

Anna-Karin Andersson

Helt underbart garn! Sååå roligt att sticka med och resultatet blev supersköna och snygga sockor!

Elisabeth Edh

Otroligt mjukt garn att sticka med, snygga mönster som bildas på sockarna.

SPARA 7%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

129 kr  139 kr
SPARA 17%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester 

34 kr  41 kr
SPARA 12%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

36 kr  41 kr
SPARA 14%

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micropolyester

120 kr  139 kr

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester

82 kr

Broderigarn 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

29 kr

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

159 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskos, 20% Polyester

83 kr
SPARA 36%

Cot'n Shine - Bumbo

 97% bomull, 3% polyester 

21 kr  33 kr
SPARA 55%

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

99 kr  220 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskos, 35% Polyester

78 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn