Polyester

Polyestergarn är ett mycket populärt och användbart garn till både stickning och virkning. Det är slitstarkt, elastiskt och inte minst miljövänligt.

Polyestergarn är ett garn, som är otroligt användbart till många olika vardagsprojekt. Detta främst för att det är lätt att vårda. De garner som vi kan erbjuda och som antigen är 100 % polyester eller bara innehåller polyester är alla garn, som lämpar sig bra till vardagsplagg som filtar, nallar, koftor, mössor eller tröjor. Polyester användas t ex ofta tillsammans med bomull, då det ger plaggen en extra hållbarhet.

Därutöver är polyestergarn också ett garn, som man står ut att arbeta med under en längre tid. Det är inte hårt att sticka eller virka med, även om du har haft en lång dag, så du kan lugnt sätta ner en vardagskväll och påbörja ditt nästa projekt utan att det kräver för mycket energi.

De många fördelarna med polyester

Utöver att polyester är slitstarkt och inte mist elastiskt, så låter det också huden andas, vilket gör det ytterst lämpligt till babyplagg. Detta är i stor kontrast till de syntetiska fibrer där inte huden får andas lika bra. Om man vill vara säker på att få ett garn som håller formen, så vill den optimala blandningen vara bomull och polyester, då detta inte minst är en blandning som inte skrynklar lika lätt och tål maskintvätt.

Om du är en av dem som ofta besväras av känslig hud, är polyestergarn ett riktigt bra val för dig, då dessa fibrer inte irriterar din hud och därmed lämpar sig bra till personer med känslig hud.

Beställ polyestergarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av polyestergarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt polyestergarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Polyester

Frida

Ett supermysigt och otroligt mjukt garn! Virkade en snuttefilt för att testa, blev jätteglad över resultatet. Väldigt härligt att ha mot huden också så jag skulle gott och väl kunna tänka mig en tröja i det här garnet 🙂

Paula

Jag föredrar att sticka detta garn tillsammans med ett annat enfärgat garn. Har stickat sockor och gillar elasticiteten som garnet ger. Härligt garn som kommer att räcka till hur mycket som helst! 👍🏼👍🏼👍🏼

Ninnia Ramström

Det var väldigt spännande att virka med det här garnet för första gången! Men man lärde sig hantera det snabbt. Fantastiskt mjukt och lent. Perfekt för ett mjukisdjur jag virkade till en kompis barn.

Marketta Juutilainen

bästa garn till strumpor..stickade flera julklappar o alla var förtjusta i sina strumpor..hoppas ni har kvar det här garnet o får flera färger in..måste sticka till barnbarnen flera strumpor :)

Erika Rockborn

Virkat två gosekaniner i detta fantastiska garn! Virkade efter mönster i boken ”Virkade vänner” Otroligt mjuka och gosiga blev de. Barnbarnen älskar dem👍🏻

Kristina Blomberg

Passar perfekt till mina julänglar! De försvann så fort att jag måste beställa nytt garn, som levererades snabbt och direkt i min brevlåda!

Lena Lundmark

Gjorde de stickade Barbie-klänningarna till rena festklänningar. Lättstickat trots sitt lite "vassa" utseende och känsla.

Maria Leinvall

Så fina glittriga garn. Önskar det fanns i brons eller koppar med. Blir pricken över i på mitt arbete med hästluvor

Camilla

Underbart mjukt och gosigt garn som man inte kan sluta känna på. Stickar en kudde till min systerdotter.

Iréne Torstensson

Perfekt till pulsvärmare, mjukt och härligt att sticka i

SPARA 35%

Baby Snuggle Print - Hobbii

Super Bulky100% Polyester

49 kr  75 kr
SPARA 25%

Bohème Velvet Double - Go Handmade

Medium100% Polyester

41 kr  55 kr
SPARA 35%

Baby Snuggle Solid - Hobbii

Super Bulky100% Polyester

49 kr  75 kr
SPARA 16%
Nyhet

Diablo Glitter - Hobbii

Lace37% Akryl, 31% Polyamid, 28% Mohair, 4% Polyester

46 kr  55 kr
SPARA 25%

Bohème Velvet Fine - Go Handmade

Super Fine100% Polyester

41 kr  55 kr
SPARA 24%

Happy Chunky Double - 50g - Go Handmade

Bulky100% Polyester

42 kr  55 kr
SPARA 28%

Fur Lux - Go Handmade

Medium100% Polyester

47 kr  65 kr
SPARA 18%

Happy Chunky Fine - 50g - Go Handmade

100% Polyester

45 kr  55 kr

Teddy - Go Handmade

100% Polyester 

49 kr
SPARA 11%

Curly - Go Handmade

Fine59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

49 kr  55 kr
SPARA 15%

Wolong Socksgarn - World of Yarn

Super Fine63% Akryl, 30% Bambu, 7% Elastan

81 kr  95 kr
SPARA 23%

Happy Chunky Double - 300g - Go Handmade

100% Polyester

239 kr  309 kr

Broderigarn 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

29 kr
SPARA 11%

Soft Raggi 100g - Järbo

Fine65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester Elastan

73 kr  82 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

Lace65% Viskos, 35% Polyester

75 kr
SPARA 18%

Wolong Color Bag - World of Yarn

Super Fine63% Akryl, 30% Bambu, 7% Elastan

389 kr  475 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

Super Fine80% Viskos, 20% Polyester

83 kr

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Ull

69 kr
SPARA 11%

Bohème Velvet Double Mix - Go Handmade

Medium100% Polyester

499 kr  559 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn