Polyester

Polyestergarn är ett mycket populärt och användbart garn till både stickning och virkning. Det är slitstarkt, elastiskt och inte minst miljövänligt.

Bra till vardags

Polyestergarn är ett garn, som är otroligt användbart till många olika vardagsprojekt. Detta främst för att det är lätt att vårda. De garner som vi kan erbjuda och som antigen är 100 % polyester eller bara innehåller polyester är alla garn, som lämpar sig bra till vardagsplagg som filtar, nallar, koftor, mössor eller tröjor. Polyester användas t ex ofta tillsammans med bomull, då det ger plaggen en extra hållbarhet

Därutöver är polyestergarn också ett garn, som man står ut att arbeta med under en längre tid. Det är inte hårt att sticka eller virka med, även om du har haft en lång dag, så du kan lugnt sätta ner en vardagskväll och påbörja ditt nästa projekt utan att det kräver för mycket energi.

De många fördelarna med polyester

Utöver att polyester är slitstarkt och inte mist elastiskt, så låter det också huden andas, vilket gör det ytterst lämpligt till babyplagg. Detta är i stor kontrast till de syntetiska fibrer där inte huden får andas lika bra. Om man vill vara säker på att få ett garn som håller formen, så vill den optimala blandningen vara bomull och polyester, då detta inte minst är en blandning som inte skrynklar lika lätt och tål maskintvätt.

Om du är en av dem som ofta besväras av känslig hud, är polyestergarn ett riktigt bra val för dig, då dessa fibrer inte irriterar din hud och därmed lämpar sig bra till personer med känslig hud.  

Beställ polyestergarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av polyestergarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt polyestergarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Polyester

Kerstin Roos

Ett trevligt garn mjukt och skönt garn till ett bra pris

madde

Mjukt och gosigt garn bra pris få färger

Marie

Fint garn i härliga färger, men för mig som nybörjare inom virkning var det väldigt svårarbetat. Kan tänka mig att någon med mer erfarenhet har bättre användning för det, alternativt de som stickar som det ju faktiskt framgår i beskrivningen :)

Malin

kommer inte köpa detta garn igen.. väldigt trådigt och tjockt... nästan strävt och inte mjukt i mitt tycke. snabb leverans av hobbii dock!

Sylva Malm

Skönt garn att sticka med men jag hade oturen att få flera nystan vitt där det mitt inne i nystanet var smutsgult, det syntes inte i lampljus men väldigt tydligt i dagsljus tyvärr stickar jag oftast framför tv n så jag upptäckte det inte förrän jag skulle sy i knappar Jag reklamerade det och det var inga problem att få ersättning blev väldigt trevligt bemött

Carin

Svårarbetat då det delar sig lätt. Inget garn jag skulle rekommendera.

Eva Andersson

Jättemjukt men ändå slitstarkt

Katarina Olmarker

Mitt absoluta favoritgarn! Har virkar mycket med det- amigurumi speciellt och det blev fint och mjukt! Färgerna är underbara!

Malin

Ja, garnet delar på sig och är därför lite pyssligt att virka med. Men det blir fint resultat.

Inga-Lisa Brolin

Underbara färger på ett mjukt garn. Lite pyssligt att arbeta med för garnet delar sig gärna, men det går bättre efterhand.

Populär
SPARA 14% 19 kr
Populär

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micropolyester

120 kr  139 kr

SPARA 50% 14,50 kr
Populär

Cot'n Shine - Bumbo

97% bomull, 3% polyester

14,50 kr  29 kr

Populär

Cotton Light - Drops

50% Bomull, 50% Polyester

15 kr

Populär

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

37 kr

Populär

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskos, 35% Polyester

72 kr

SPARA 10% 14 kr
Populär

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

125 kr  139 kr

Populär

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskos, 20% Polyester

78 kr

Populär

Soft Raggi - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester

69 kr

Populär

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

36 kr

SPARA 32% 64 kr
Populär

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

135 kr  199 kr

Populär

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

159 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn