Polyester

Polyestergarn är ett mycket populärt och användbart garn till både stickning och virkning. Det är slitstarkt, elastiskt och inte minst miljövänligt.

Polyestergarn är ett garn, som är otroligt användbart till många olika vardagsprojekt. Detta främst för att det är lätt att vårda. De garner som vi kan erbjuda och som antigen är 100 % polyester eller bara innehåller polyester är alla garn, som lämpar sig bra till vardagsplagg som filtar, nallar, koftor, mössor eller tröjor. Polyester användas t ex ofta tillsammans med bomull, då det ger plaggen en extra hållbarhet.

Därutöver är polyestergarn också ett garn, som man står ut att arbeta med under en längre tid. Det är inte hårt att sticka eller virka med, även om du har haft en lång dag, så du kan lugnt sätta ner en vardagskväll och påbörja ditt nästa projekt utan att det kräver för mycket energi.

De många fördelarna med polyester

Utöver att polyester är slitstarkt och inte mist elastiskt, så låter det också huden andas, vilket gör det ytterst lämpligt till babyplagg. Detta är i stor kontrast till de syntetiska fibrer där inte huden får andas lika bra. Om man vill vara säker på att få ett garn som håller formen, så vill den optimala blandningen vara bomull och polyester, då detta inte minst är en blandning som inte skrynklar lika lätt och tål maskintvätt.

Om du är en av dem som ofta besväras av känslig hud, är polyestergarn ett riktigt bra val för dig, då dessa fibrer inte irriterar din hud och därmed lämpar sig bra till personer med känslig hud.

Beställ polyestergarn online – snabbt och enkelt

Hos oss på Hobbii.se vill vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av polyestergarn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt dem online. Vi sätter nämligen stor ära vid att hålla en hög standard på vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har några frågor angående våra produkter. Du har alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt polyestergarn eller behöver hjälp med att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnr. 08-525 03888 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss.

Detta säger våra kunder om Polyester

Nina Peterson

Men oj oj oj vilket garn! Så mjukt o lent så man bara smäller av. Min man satt i soffan o gosa med nystanet när han trodde att ingen såg. Kärlek!

Lena Lundmark

Gjorde de stickade Barbie-klänningarna till rena festklänningar. Lättstickat trots sitt lite "vassa" utseende och känsla.

Maria Leinvall

Så fina glittriga garn. Önskar det fanns i brons eller koppar med. Blir pricken över i på mitt arbete med hästluvor

Lisa Åkesson

Ett underbart härligt mjukt garn att virka gosedjur i Ett förlåtande garn om det skulle bli en liten miss

Helene

Underbart garn, luftigt, lätt och gosigt.

Britt Georgsson

Ett mycket bra garn. Mjukt, skönt och varmt och framför allt mycket trevligt att sticka i. Har stickat sockar, fingervantar och en tröja till barnbarnet. Stickade sockar till kompisen och det första hon sa när hon tog på dem " oj, va varm jag blir om foten" Det tycker jag är ett gott betyg för detta garn.

Anna

Supermjukt och härligt garn som bildar ett fint mönster när man stickar. Alla jag har visat resultatet för tror att det är flera olika garner! Trodde först att det skulle vara lite krångligt att sticka med då det är väldigt elastiskt men det är hur enkelt som helst. Kommer garanterat sticka mer med detta garn!

Åse

Köpte detta garn efter att sett min facebook väns strumpor, fottisar tror jag det kallas, små korta skaft. De var de mest perfekta jag jag sett. När garnet anlände ville bara trycka upp det i ansiktet o gosa med detta underbara garn. Längtar tills jag lärt mig sticka sockar, läser sockskolan snart :)

Mona Dohrmund

Äntligen ett garn som verkligen lyser framtid:)) Perfekt till yogasockor! Stickar för fullt och hoppas verkligen att alla yogafantaster går upp ögonen för dessa superstrumpor. Lättstickat, mjukt och skönt för foten!

Pia Einefors

Ett helt underbart garn att sticka med, både sockar och annat. Jag har stickat flera babyplagg och ett antal sockar och det blir väldigt jämnt och fint med ett härligt mönster i de melerade färgerna.

SPARA 24%

Bohème Velvet Double - Go Handmade

100% Polyester

42 kr  55 kr
SPARA 24%

Bohème Velvet Fine - Go Handmade

100% Polyester

42 kr  55 kr
SPARA 34%

Fur Lux - Go Handmade

100% Polyester

43 kr  65 kr

Teddy - Go Handmade

100% Polyester 

49 kr
SPARA 12%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

36 kr  41 kr

Curly - Go Handmade

59% Polyester, 12% Nylon, 29% Akryl

55 kr
SPARA 14%

Comfy Velour 200g - Mayflower

100% Micropolyester

120 kr  139 kr
SPARA 36%

Cot'n Shine - Bumbo

 97% bomull, 3% polyester 

21 kr  33 kr
SPARA 37%

Soft Raggi - Wonderbag - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester Elastan

259 kr  410 kr
SPARA 7%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Återvunnen bomull, 7% Polyester.

129 kr  139 kr

Soft Raggi 100g - Järbo

65% Akryl, 30% Bambu, 5% Polyester Elastan

82 kr

Broderigarn 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

29 kr

Bumbo Air - Bumbo

70% Akryl, 22% Polyester, 8% Ull

69 kr
SPARA 26%

Comfy Print - Mayflower

100% micropolyester

129 kr  175 kr

Nora Madeira Effektgarn - Madeira

80% Viskos, 20% Polyester

83 kr
SPARA 25%

Bohème Velvet Double Mix - Go Handmade

100% Polyester

419 kr  555 kr

Lamé Madeira Effektgarn - Madeira

65% Viskos, 35% Polyester

75 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn