Set med virknålar

Det finns väldigt många olika virknålsset på marknaden, och det kan vara svårt att veta vilken som passar de egna händerna. På Hobbii.se har vi ett liten men genomtänkt urval av virknålsset. Det är stor skillnad på kvaliteten på virknålsset, men på hobbii.se garanterar vi kvaliteten på alla virknålsset som vi erbjuder. Vill du köpa en enda virknål?

Virknålsset med hög kvalitet

På hobbii.se erbjuder vi bland annat virknålsset från varumärkena KnitPro och Drops. Vi har virknålsset för olika projekt. Om du exempelvis funderar på att testa tunisisk virkning/hakning, har vi många virknålsset från KnitPro som är sammansatta för detta ändamål. Vi har även virknålsset med belysning som är praktiska om du virkar där det inte är tillräckligt ljust.

Vi hjälper dig att välja

Är du osäker på vilket virknålsset som är det rätta för ditt projekt? Då ger vi dig gärna råd och vägledning. Alla våra medarbetare har stor kunskap om våra olika produkter, och de kan beskriva de olika fördelarna med virknålsseten. Om du exempelvis vill kunna virka snabbt, har KnitPro utvecklat ett virknålsset med räfflor av björkträ som ger ett stadigt grepp vid snabb virkning. KnitPro har dessutom många olika set som kan användas i flera timmar utan att du
får ont i händerna.

Beställ virknålsset i vår webbutik

På hobbii.se erbjuder vi virknålsset från bl.a. Knitpro och Drops till konkurrenskraftiga priser och med snabb leverans.  Om du vill ha råd eller får problem med din beställning är det bara att kontakta oss på telefon 08-525 03888 eller mejla till kundservice@hobbii.se. 

Populärt i denna kategorin

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn