Rico Design

Rico Design är en av de ledande grossisterna i Europa inom försäljning av konst och olika hantverk och textilier. Det är en verksamhet med 150 anställda som har huvudkontor i Tyskland. De senaste åren har deras produktsortiment utvecklats löpande med nya innovativa och kreativa idéer som gör att det finns något för alla smaker. 

Rico Designs många goda egenskaper

De 3 olika garnerna som vi erbjuder från Rice Design är alla av fantastisk kvalitet med olika syften. Du kan exempelvis hitta 100 % bomull, 100 % polyester och ett blandgarn. 

De 3 olika garnerna som du kan finna i vårt sortiment är:
  • Rico Creative Bubble (100 % polyester)
  • Rico Fashion Cotton Spray (100 % bomull)
  • Rico Creative Glühwürmchen (54% akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber)
Dessa tre garner passar väldigt bra till vardagsbruk. Med Creative Bubble kan du virka eller sticka dina egna skrubbvantar eller skursvampar, då de har en exfolierande effekt. Fashion Cotton Spray ger dig möjlighet att skapa vackra sommarblusar, halsdukar eller cardigans. Och sist men inte minst så kan du med Creative Glühwürmchen skapa fina vinterprojekt som kan lysa upp i de mörka vintermånaderna, då garnet har en snygg reflextråd. 

Rico Design har blivit ett garn som många stickning- och virkningsentusiaster använder sig av, då det är ett garn av hög kvalitet. Vi är också själva helt galna i detta läckra garn, som ovan nämnt kan användas både för sommar- och vinterprojekt.

Beställ Rico-garnet online - snabbt och enkelt

Här hos oss på Hobbii.se önskar vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Rico-garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt det online. Vi sätter nämligen pris på att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har frågor angående några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt Rico-garn eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 08-525 0388 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss. 
SPARA 9% 5 kr
Populär

Baby Dream - Rico Design

50% Polyamid, 50% Akryl

49 kr  54 kr

Populär

Cotton Soft Print - Rico Design

50% Akryl, 50% Bomull

45 kr

Populär

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

37 kr

SPARA 20% 15 kr
Populär

Fashion Cotton Spray - Rico Design

100% Bomull

59 kr  74 kr

SPARA 18% 26 kr
Populär

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber

119 kr  145 kr

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn