Rico Design

Rico Design är en av de ledande grossisterna i Europa inom försäljning av konst och olika hantverk och textilier. Det är en verksamhet med 150 anställda som har huvudkontor i Tyskland. De senaste åren har deras produktsortiment utvecklats löpande med nya innovativa och kreativa idéer som gör att det finns något för alla smaker. 

Rico Designs många goda egenskaper

De 3 olika garnerna som vi erbjuder från Rice Design är alla av fantastisk kvalitet med olika syften. Du kan exempelvis hitta 100 % bomull, 100 % polyester och ett blandgarn. De 3 olika garnerna som du kan finna i vårt sortiment är:
Dessa tre garner passar väldigt bra till vardagsbruk. Med Creative Bubble kan du virka eller sticka dina egna skrubbvantar eller skursvampar, då de har en exfolierande effekt. Fashion Cotton Spray ger dig möjlighet att skapa vackra sommarblusar, halsdukar eller cardigans. Och sist men inte minst så kan du med Creative Glühwürmchen skapa fina vinterprojekt som kan lysa upp i de mörka vintermånaderna, då garnet har en snygg reflextråd.
Rico Design har blivit ett garn som många stickning- och virkningsentusiaster använder sig av, då det är ett garn av hög kvalitet. Vi är också själva helt galna i detta läckra garn, som ovan nämnt kan användas både för sommar- och vinterprojekt.

Få inspiration av andra

Vill du se specifika garner som använts till olika projekt eller saknar du ytterligare inspiration till de olika mönstren? På Hobbii.se kan du se bilder av andra kunders resultat. Klicka in på respektive Rico-garn och välj ”Bildgalleri”. Här kan du också själv ladda upp dina egna färdiga projekt till stor inspiration för både oss och många andra. Tusen tack.

Beställ Rico-garnet online - snabbt och enkelt

Här hos oss på Hobbii.se önskar vi vara några av de bästa och snabbaste inom leverering av Rico-garn och garntillbehör. Därför får du alltid dina varor senast tre vardagar efter att du har beställt det online. Vi sätter nämligen pris på att hålla en hög standard i vår kundservice och du kan alltid ringa till oss om du har frågor angående några av våra produkter. Vi ger alltid full returrätt på varor beställda via vår webshop.

Kontakta Hobbii.se

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vårt Rico-garn eller behöver hjälp att beställa. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, så svarar vi så snabbt som möjligt. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 08-525 0388 eller maila till kundservice@hobbii.se. Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss. 

Detta säger våra kunder om Rico Design

Camilla

Detta garn blev en favorit direkt! Mjukt och skönt att bära, samt väldigt trevligt att arbeta med. Jag har stickat med detta, inte virkat, och det är toppen. Reflexen fungerar över förväntan, barnen syns väldigt bra ute i kvällsmörkret nu :) Och som andra säger, ett nystan räcker för en mössa till en vuxen.

Ewa Karlsson

En glad överraskning att det var så mjukt & skönt + bra reflexeffelt. Gjort en halskrage i glada färger, ny favorit :-) Nu ska det bli en varm fin sjal som oxå gör att jag synd ute i vintermörkret. Blivit ett favoritgarn så mer kommer det bli gjort i det här garnet.

Klara

Mjukt och härligt garn som uppskattas av både stora och små. Stickade en mössa till ett av barnen och behövde direkt beställa i fler färger då alla i familjen ville ha en egen mössa. Dessutom mycket praktiskt och smidigt med reflex inbyggt, ett riktigt favoritgarn!

Solan Letth Lönnberg

Lättstickat garn passar utmärkt till benvärmare, handledsvärmare, mössa eller halsduk för att synas under den mörka årstiden. Fördel är att reflextråden inte syns i de gråa garnet jag använt när det är ljus så man märker inte att det är ett reflexgarn.

Marit

Ett helt underbart garn, så mjukt och härligt! Blev en virkad mössa till min tonårsdotter som normalt inte gärna bär mössa men uppskattade denna. Ett nystan räcker alldeles lagom till en mössa. Rekommenderas varmt..!

Helene Dyrelöv

Jag har bara hunnit sticka en mössa. Jätteskönt garn och lätt att sticka i. Hela nystanet räckte till en mössa. Skönt när det går jämt upp :) Inga restgarner som blir liggandes

Diana

Roligt garn att jobba med, gjort en fin mössa och en tubhalsdukt till mig själv. Nu syns jag bra och håller mig varm om hals och öron.

Katarina

Härligt mjukt och skönt garn som är superkul att jobba med. Har virkat en stor sjal att ha som "reflexväst" i höstmörkret

Anita Svensson

Mjukt och skönt reflexgarn som blir en varm mössa åt barnbarnen. Ett nystan räcker till en mössa och det blir lite över.

marie-louise vennerström

Härligt mjukt garn att virka av! Gjort 2 goa reflexmössor, som faktiskt syns när ljuset faller på i mörkret!

SPARA 12%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

36 kr  41 kr
SPARA 59%

Glühwürmchen - Rico Design

54% Akryl, 30% Ull, 16% Glasfiber

69 kr  169 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn