Lär dig hur du skapar bedårande pompoms utan ansträngning med vår steg-för-steg-guide till hur du använder Hoop Pompom Maker. Säg adjö till tråkig hand-lindning och hej till fluffiga, roliga hantverksäventyr!



Är du redo att dekorera och tillföra något kul till dina stick- eller virk projekt? Pompoms är det perfekta sättet att lägga till lite färg och glädje till dina projekt.

Och det bästa är? De är otroligt enkla att göra! I denna handledning visar vi hur du gör fluffiga pompoms med hjälp av garn och vår praktiska Hoop Pompom Maker. Låt oss börja detta lilla DIY-projekt!


Detta Behöver Du

Du behöver bara ett par saker för att skapa dina egna pompoms.


Steg 1: Förbered Dig

Samla ihop ditt garn och välj ut de färger du vill ha på dina pompoms. Hoop Pompom Maker finns i fyra olika storlekar för mindre och större pompoms, så välj den som passar bäst till ditt projekt.




Steg 2: Öppna din Hoop Pompom Maker

Börja med att välja två ringar i samma färg. Öppna spännena om så behövs. Placera ringarna ovanpå varandra, var noga med att de låser ihop ordentligt. Det gör de om spännena är mitt för varandra, vilket gör att de upphöjda prickarna på en ring sömlöst passar in i motsvarande hål i den andra ringen.


Steg 3: Linda garnet

Linda garnet runt de två halvorna på Hoop Pompom Maker, en åt gången. Linda inte för hårt. Ju mer garn du lindar, ju fylligare pompom får du. Ha kul och mixa och matcha olika färger för en levande och multifärgad look!




Steg 4: Stäng Hoop Pompom Maker

När du är nöjd med mängden garn, stänger du din Hoop Pompom Maker genom att stänga spännena. Var noga med att allt garn hålls på plats.




Steg 5: Klipp Garnet

Med hjälp av en skarp sax klipper du garnet längs utsidan i hålrummet mellan ringarna på Hoop Pompom Maker. Var noga med att klippa igenom alla lager av garn.




Steg 6: Gör en Knut

Ta en garntråd och för in den mellan halvorna på Hoop Pompom Maker. Knyt en knut runt garnet för att skapa en pompom.


Steg 7: Ta Loss Din Pompom

Lossa försiktigt de två delarna av Hoop Pompom Maker för att få loss din pompom. Skaka om den lite försiktigt för att göra den fluffig och forma den.


Steg 8: Trimma Och Forma

Med hjälp av en sax trimmas ojämna garnändar för att få en jämn, rund och snygg form på din pompom. Var inte rädd för att skapa andra former och storlekar om du känner för det!




Steg 9: Sätt Fast Din PomPom

Nu när din pompom är färdig kan du sätta fast den på ditt stick-eller virkprojekt. Du kan enkelt knyta eller sy fast den på ditt valda projekt och njut av den lekfulla touch den skapar!

Och det var det - ett enkelt och roligt sätt att göra pompoms med garn! Med Hoop Pompom Maker, kan du skapa otaliga pompoms med restgarn. Hitta ditt Hoop Pompom Maker Set här.

Dina handgjorda pompoms tillför en dekorativ och festlig avslutning på alla projekt. Prova att göra pompoms till dina virkade och stickade kuddar, halsdukar och filtar, eller gör hemmagjorda dekorationer och accessoarer med pompoms. Var kreativ, och låt fantasin flöda fritt med färgglada pompoms!



1. Gör ett DIY Diadem med pompoms för en färgglad outfit! 2. Dekorera ditt hem med färgglada pompoms. 3. Denna Kawaii Glasstrut Kudde med pompoms är bara sååå underbar! 4. Skäm bort en kär liten vän med denna Triple Pompom - Barn Mössa.