BADA

Ekologisk Handgjord Tvål

4.000 poäng

Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Välj Doft

Fast tvål till händer, kropp & ansikte!

När du stickar eller virkar så är det ingen tvekan om att du använder dina händer mycket, och är i kontakt med många olika material i ditt arbete. Därför tycker vi det är viktigt att värna om sina händer och ta väl hand om dem. Vi vill nog påstå att det finns inget som är bra nog när det kommer till att vårda sina handarbetshänder ;-)

Här får du en 100% ekologisk och hållbar tvål, baserad på kallpressad rapsolja odlad på Stevns i Danmark. Rapsolja har ett naturligt högt innehåll av E-vitamin, som både verkar mjukgörande och skyddande på huden. Rapsoljan ger dessutom tvålen den vackra gyllene färgen.

Den kallrörda tvålen har ett överskott av oljor och efterlämnar en ren och mjuk hud. Tvålen har ett krämigt och tätt skum.

Välj mellan flera ljuvliga dofter!

Innehåll: Ekologisk kallpressad rapsolja, ecocert-certificerad kokosolja, ekologiska eteriska oljor, ekologiska torkade blommor/örter – och inget annat.

Emballage: Tvålaskan är av oblekta återvinnigs-fibrer och är producerad i Danmark. Pappret är Svanmärkt och färgerna är livsmedelsgodkända.

Vikt: Ca 100g

Josefin

Fantastisk tvål! Doftar underbart.


Johanna

Rekommenderar starkt dessa tvålar


Johanna

Härligt miljövänliga tvålar


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn