Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Polyester
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  120 m
 • Garngrupp:
  Super Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  6 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 9 m x 18 v
 • Rekommenderad virknål:
  7 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 8 m x 9 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC/ Får inte strykas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiihoneybunny

Det kommer vara ett nöje att skapa med vårt Honey Bunny och vi lovar att det kan inte bli mjukare än det här.

Honey Bunny är ett super bulky velour garn gjort av 100% polyester. Dess textur är silkeslen och har en lätt glans.

Du kan använda det till stickning med stickor 6 mm, eller virkning med 7 mm virknål. Garnet kommer vara idealt för de tighta och enkla maskorna. Färgpaletten är varierad så du kan välja mellan både dämpade och starka färger.

Detta chenille garn kan användas till massa underbara plagg: tröjor, koftor, mössor och halsdukar, eller varför inte till heminredning som mysiga kuddöverdrag och filtar. Honey Bunny är OEKO TEX certifierat, du kan därför med gott samvete använda garnet till små barn. Släpp loss kreativiteten genom att skapa kläder, nallar och andra gosedjur.

Tips: bind en liten knut i änden på garnet när du startar och avslutar ditt nystan, eller bränn försiktigt änden på garnet för att hjälpa till att säkerställa att fibrerna inte glider av när du fäster trådarna.

Vad väntar du på? Kom i mysstämning med vårt Honey Bunny

Kolla in alla versioner av Honey Bunny här: Honey Bunny Shine, Honey Bunny Big, Honey Bunny Candy och Honey Bunny Candy Mini

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (70)

Daniella

Jätte mysigt och mjukt garn! Passar perfekt till gosedjur och andra saker till barn och bebisar. Var lite svårt att se maskorna i början men man vänjer sig snabbt. Köper alltid detta garnet nu för tiden! Enda negativa är när man drar i tråden efter MR eller när man syr fast något med tråden, då kan den klumpa sig och de fluffiga dras bort. Men om man är försiktig och inte ger sig på att sy för långt så fungerar det utmärkt.


Dhoha

Har virkat tossor med detta garn och de blev så fina och såå mjuka, älskar att färgen skiftar lite i nyanser precis som sammet. Bra att tänka på är att om man är nybörjare och ska virka med detta garn så är det bra att ta en ljusare färg för att se maskorna, jag hade marinblått och det blev lite utmanande men det gick! Garnet är väldigt mjukt och tjockt så tossorna blev varma och sköna! Rekommenderar starkt!


Hanna

Jag har virkat mina senaste projekt i detta garn då baby snuggle var slutsålt i flera färger. Jag virkar framförallt gosedjur. Garnet är supermjukt och gosigt. Som nybörjare kan det vara svårt att se maskorna precis som med de flesta velourgarn eller pälsartade garn men man vänjer sig och sedan går det snabbt. Jag upplever det som aningens tunnare än baby snuggle men det går bra att blanda sorterna i samma projekt.


Carola

Virkade en korg för att stoppa ner min vita blomkruka i. Nu passar den inredningen bättre.
Använde färgen nougat och virknål 6.
Fantastiskt garn att arbeta i och det går rätt fott att se resultat. Jag bränner varje garnända så att det inte fäller garn. Har virkat 20 kuddar i detta garn.
Vad jag märkt hår det inte att göra en magisk ring men jag virkar istället 4lm som jag virkar ihop som en ring.


Anna

Var bara tvungen att testa detta garn när jag såg det och jag är inte besviken hur nöjd som helst. Använt Baby Snuggle men kommer köpa detta i fortsättningen till de där projekten som kräver super super mjuka resultat. Tycker att jag fick ett snyggare resultat med Honey Bunny än med Baby Snuggle och det håller bättre om man gör fel och måste repa upp ( men är ändå ömtåligt att repa upp )


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn