Populära erbjudanden just nu!   ❄️☀️ VINTER-BESPARINGAR ☀️❄️   Spara upp till 57%

Hobbii

Honey Bunny Big

Jumbo 100% Polyester

Spara 229 kr 229 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Polyester
 • Vikt:
  300 g
 • Löplängd:
  120 m
 • Garngrupp:
  Jumbo
 • Rekommenderade stickor:
  10 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 6 m x 10 v
 • Rekommenderad virknål:
  12 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 5 m x 6 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC/ Får inte strykas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiihoneybunnybig

Det kommer vara ett nöje att skapa med vårt Honey Bunny Big och vi lovar att det kan inte bli mjukare än det här.

Honey Bunny Big är ett jumbo velourgarn av 100 % polyester och den tjockare versionen av vår underbara Honey Bunny. Färgpaletten är mestadels nedtonad och lugn.

Det här chenillegarnet kommer att vara din bästa vän för dina heminredningsprojekt som kuddöverdrag, filtar och bekväma puffar, samt accessoarer som mössor, halsdukar och pannband. Dess textur är silkeslen och har en lätt glans.

Du kan använda det till stickning med stickor 10 mm, eller virkning med 12 mm virknål. Garnet kommer vara idealt för de tighta och enkla maskorna. Färgpaletten är mestadels nedtonad och lugn. Det här chenillegarnet kommer att vara din bästa vän för dina heminredningsprojekt som kuddöverdrag, filtar och bekväma puffar, samt accessoarer som mössor, halsdukar och pannband. 

Honey Bunny Big är OEKO TEX certifierat, du kan därför med gott samvete använda garnet till små barn. Släpp loss kreativiteten genom att skapa kläder, nallar och andra gosedjur.

Tips: bind en liten knut i änden på garnet när du startar och avslutar ditt nystan, eller bränn försiktigt änden på garnet för att hjälpa till att säkerställa att fibrerna inte glider av när du fäster trådarna.

Vad väntar du på? Kom i mysstämning med vårt Honey Bunny Big.

Kolla in alla versioner av Honey Bunny här: Honey Bunny, Honey Bunny Shine, Honey Bunny Candy och Honey Bunny Candy Mini

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (3)

Lovisa

Man får otroligt mycket garn per nystan! Det är så mjukt och enkelt att jobba med. Det enda negativa är att det luddar i ändarna, så det är en bra idé att antingen bränna änden eller göra en liten, stram knut. Min tanke var från början att virka en kofta, men det blev för tungt och tjockt, så jag gav mig på att virka en rund filt istället med "scalloped edges" som blev jättesöt! :)


Kaylee

Verkligen ett fantastiskt garn som har blivit min favorit. 🤩🤩 håller på att göra en filt nu med färg nr 75 och det blir magiskt mjukt och härligt❤️😍🤩🧶


Emelie

Inget dåligt att säga om det här garnet, priset kanske något högt men samtidigt får man hela 300g i ett nystan. Supermjukt och härligt att jobba med!


Tina

Så stort och härligt nystan med garn. Det krävs inte många rader av detta garn för att det ska hända nåt i handarbetet 😊


Malin

Jättebra garn förutom att det luddar lite så tips är att bränna en ände


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn