⏰  SLUTAR OM 48 TIMMAR   ⏰        🖤 BLACK FRIDAY 🖤      Spara upp till 80%!

Go Handmade

Happy Chunky Double - 300g

100% Polyester

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0mm 0ss
Spara 140 kr 169 kr 309 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Go Handmade
 • Innehåll:
  100% polyester
 • Vikt:
  300 g
 • Löplängd:
  200 m
 • Garngrupp:
  Super Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  6 - 10 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiihappychunkydouble300g

Happy Chunky är ett underbart, mjukt och gosigt chenille garn av hög kvalité. Det är perfekt till dina super-chunky virkprojekt, som all slags inredning: filtar, badrumsmattor, kuddar, korgar, väskor eller en mjuk, läcker puff. Du kan självklart också sticka med det.

Happy Chunky Double har en sensoriskt stimulerande yta och passar perfekt till baby- och barnsaker, t.ex. den helt ljuvliga mysfilten att lägga de minsta på när det är dags att leka lite på golvet.

Garnet har p.g.a. sin fluffiga kvalité ett brett spann i sin stickfasthet.  Vi kan därför inte ange en bestämd stickfasthet, då vi menar att det beror dels på mönstret och dels på den som stickar.

Happy Chunky är inte bara en utsökt kvalitetsprodukt, det har också AZO certifikat och är därmed ett garn som alla kan känna sig fullständigt trygga med att använda.

Ett AZO certifikat dokumenterar att garnet har genomgått en mängd tester och godkänts av gällande europeiska lagar.


Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 22.HCN.95901). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (5)

Johanna

Väldigt mysigt och lättjobbat garn. Fick dra upp och börja om ett par gånger men det påverkade inte garnet så som jag var rädd för att det skulle göra. Jag fick testa olika storlekar på virknålar innan jag hittade rätt. Köpte tre nystan till en babyfilt men det räckte med två, får hitta på något annat kul med det sista!


Alexandra

Virkar en filt med detta garn och är väldigt nöjd! Vill dock bara säga att det går åt så mycket mer garn än jag först trodde, så behövt köpa till dubbelt så mycket. Antagligen för att det är så tjockt.


Odinne

Virkat en chunky cardigan som jag blev jätte nöjd med. Använde virknål 6 & 9 i färgen ljusbrun. Som nybörjare gillar jag att experimentera och det var inget problem att maska upp garnet och göra om :)


Carina Eklund

Beställt svart, grå och vit till en virkad badrumsmatta. Riktigt fin och gosig. Enda nackdelen var den vita färgen var svårjobbad. Som att den var behandlad mot nåt. ”Tuggmotstånd”


Jonna Lundahl

Otroligt mjukt garn, fick dra upp och börja om en gång och det påverkade inte garnet alls! Jag virkar med en 8 mm virknål och resultatet blir fantastiskt mjukt och lagom robust.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn