Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Baby Snuggle Print

Super Bulky 100% Polyester

Spara 87 kr 87 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Polyester
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  120 m
 • Garngrupp:
  Super Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  6 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 9 m x 18 v
 • Rekommenderad virknål:
  7 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 8 m x 9 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC/ Får inte strykas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiibabysnuggleprint

Tjockt, gosigt och supermjukt – så kan man nog bäst beskriva Baby Snuggle Print

Baby Snuggle Print är ett mikrofibergarn, och kanske känner du igen typen av garn som används mycket till gosedjur, filtar och supermjuka morgonrockar. Den chenille liknande ytan bidrar till att göra garnet så ofattbart mjukt, att man nästan inte kan låta bli att känna på det. 

Baby Snuggle Print har en sensoriskt stimulerande yta, och är därför ett mycket bra val till baby-och barnsaker, t.ex. till en otroligt fantastisk filt eller det mjukaste, kramvänligaste gosedjur. Garnet passar också väldigt bra till inredning som t.ex. kuddar eller en gosig puff.

Du kan självklart också använda garnet till att virka eller sticka något till dig själv. Härliga mjuka tröjor i Baby Snuggle Print känns som att svepa in sig i en jättekram.  

Börja och avsluta alltid ditt arbete i Baby Snuggle på följande sätt:
1. Bind en liten, men stram knuta i änden på garnet, när du börjar på ditt arbete och återigen, när du avslutar det

eller

2. Bränn försiktigt, väldigt försiktigt, änden på garnet. Det kommer att smälta till en liten hård kula.
Upprepa varje gång du avslutar och byter till nytt nystan. Det hjälper till att säkerställa att fibrerna inte “glider av” garnet, när du arbetar med det.

Baby Snuggle Print bär Oekotex-märket, och kan också tvättas i maskin, vilket nästintill är en nödvändig egenskap om garnet ska användas till små barn.

Om du föredrar en enfärgad variant så hittar du Baby Snuggle Solid här på sidan. Du hittar länken högre upp på sidan, precis över denna text. 


Print versionen har en aning mindre volym än Solid, men kan stickas och virkas på samma storlek sticka/virknål. Det kan dock ha betydelse om du mixar Print och Solid i samma projekt, och vi rekommenderar därför att man använder dem var för sig. Då Snuggle är ett tjockt garn, där få maskor snabbt blir till flera cm, kommer det att vara skillnad i storleken på de färdiga projekten i dessa två varianter. 

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (54)

Diana

Ett lätt, mjukt och underbart garn att virka med och har såna fina och bra färger som syns tydligt både i nystanet och i alstret. Det är följsamt och så otroligt lent att det var svårt att ge bort presenten jag gjorde till svägerskans son.


Emelie

Super mjukt och vackert. Som andra har skrivit så är det lite svårare att se maskorna pga mönstret. Upplever att den äldre uppgåvan är tunnare och mjukare (vilket jag uppskattade) än den nya. Upplever detta även på solid färgerna.


Jenna

Mjukt, mysigt och lättarbetat garn som ger otroligt fina skapelser av de små färgskiftningarna. Ger liv åt annars enfärgade projekt och garnet har en snygg matt yta som ger härlig gosedjurskänsla.


Signe

Super mjukt garn! Väldigt enkelt att arbeta med och det är absolut en av de bästa garnen jag någonsin använt, mycket bra om man vill virka gossedjur eller en filt. Rekommenderar verkligen !


Amanda

Otroligt mjukt och lätt garn. Detta mönstrade är något större än det helfärgade baby snuggle garnet. Rekommenderar verkligen att virka med detta, mjukare garn finns inte.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn