Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% polyester
Vikt 100 g
Löplängd 120 m
Rekommenderade stickor 6,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 10 m x 14 v
Garngrupp Super Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC/ Får inte strykas / Torkas plant
Hashtag #hobbiibabysnugglesolid

Hobbii

Baby Snuggle Solid

Super Bulky100% Polyester

Köp mer- Spara mer

Antal Spara Styckpris
5 16% 63 kr
7 24% 57 kr
10 40% 45 kr

75 kr  Från 75 kr

Välj färg:

Tjockt, gosigt och supermjukt – så kan man nog bäst beskriva Baby Snuggle Solid.

Baby Snuggle Solid är ett mikrofibergarn, och kanske känner du igen typen av garn som används mycket till gosedjur, filtar och supermjuka morgonrockar. Den sammetsliknande ytan bidrar till att garnet blir så otroligt mjukt, så det är svårt att låta bli att röra vid det.

Baby Snuggle Solid har en sensoriskt stimulerande yta, och är därför ett mycket bra val till baby-och barnsaker, t.ex. till en otroligt fantastisk filt eller det mjukaste, kramvänligaste gosedjur. Garnet passar också väldigt bra till inredning som t.ex. kuddar eller en gosig puff.

Du kan självklart också använda garnet till att virka eller sticka något till dig själv. Härliga mjuka tröjor i Baby Snuggle Solid känns som att svepa in sig i en jättekram.

Börja och avsluta alltid ditt arbete i Baby Snuggle på följande sätt:
1. Bind en liten, men stram knuta i änden på garnet, när du börjar på ditt arbete och återigen, när du avslutar det

eller

2. Bränn försiktigt, väldigt försiktigt, änden på garnet. Det kommer att smälta till en liten hård kula.
Upprepa varje gång du avslutar och byter till nytt nystan. Det hjälper till att säkerställa att fibrerna inte “glider av” garnet, när du arbetar med det.

Baby Snuggle Solid bär Oekotex-märket, och kan också tvättas i maskin, vilket nästintill är en nödvändig egenskap om garnet ska användas till små barn.

Om du föredrar en printvariant variant så hittar du Baby Snuggle Print här på sidan. Du hittar länken högre upp på sidan, precis över denna text. 

Print versionen har en aning mindre volym än Solid, men kan stickas och virkas på samma storlek sticka/virknål. Det kan dock ha betydelse om du mixar Print och Solid i samma projekt, och vi rekommenderar därför att man använder dem var för sig. Då Snuggle är ett tjockt garn, där få maskor snabbt blir till flera cm, kommer det att vara skillnad i storleken på de färdiga projekten i dessa två varianter. 

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Se mönster till garnet här: Mönster (22)

Therese Andersson

Mitt absoluta favoritgarn!
Jag har flera nystan av varje färg och måste hela tiden fylla på, det värsta som finns är när färgerna tar slut här på Hobbii.
Mjukt, grovt och alldeles perfekt för både gosedjur, väskor, kassar och klädesplagg.
Det luddar lite, vilket är väntat med sådana garn, men det i princip upphör när alla trådar är knutna och produkten är avslutad.


Sandra Eriksson

Som nybörjare på att virka började jag mitt första projekt i detta fantastiska garn och blev förälskad direkt! 2-åringen lekte upp ett helt nystan vid ett obevakat tillfälle och 8-månaders-pojken har noggrant smakat på tråden men garnet överlevde båda de äventyren utan att tappa nämnvärt mycket ludd.


Frida

Ett supermysigt och otroligt mjukt garn! Virkade en snuttefilt för att testa, blev jätteglad över resultatet. Väldigt härligt att ha mot huden också så jag skulle gott och väl kunna tänka mig en tröja i det här garnet 🙂


Ninnia Ramström

Det var väldigt spännande att virka med det här garnet för första gången! Men man lärde sig hantera det snabbt. Fantastiskt mjukt och lent. Perfekt för ett mjukisdjur jag virkade till en kompis barn.


Evelina

Otroligt mjukt, luddar inte, går ej av om man måste repa upp. Helt underbart garn som jag virkat massa fina stora figurer i ♡


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% polyester
Vikt 100 g
Löplängd 120 m
Rekommenderade stickor 6,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 10 m x 14 v
Garngrupp Super Bulky
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC/ Får inte strykas / Torkas plant
Hashtag #hobbiibabysnugglesolid

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn