Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Dahlia

Fine 100% Bomull

Spara 239 kr 239 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% bomull
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  800 m
 • Garngrupp:
  Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 v
 • Rekommenderad virknål:
  3,5 - 4 mm
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiidahlia

Hobbii Dahlia är det perfekta “cake-garnet” med de snygga långa färgskiftena. De fyra trådarna i Dahlia är inte spunna med varandra, vilket ger garnet sin helt speciella färgeffekt.

Alle färgvarianter i Dahlia är noga balanserade för att ge det vackraste färguttryck. De gradvisa färgskiftena ger närmast en dip-dye effekt, som kommer extra fint till sin rätt i virkade eller stickade sjalar. Garnet är också perfekt till beklädnad och andra projekt, såsom filtar, halsdukar eller kläder till både barn och vuxna.

Hobbii Dahlia består av 100 % ren bomull och kommer i stora nystan om 200 gram, så det går cirka ett nystan till en sjal. Den mjuka bomullen gör garnet helt perfekt till sjalar då bomull har lite tyngd. Det ger sjalen ett vackert och naturligt fall, när den används.

Du kan själv justera färgupplevelsen, när du arbetar med Hobbii Dahlia. Garnet är designet med en ”easy start” från garnets mitt, men du kan också ge ditt projekt ett helt annat uttryck genom att börja på garnet utifrån. Det ändrar färgskiftet så ett garnnystan som exempelvis går från ljust till mörkt, istället går från mörkt till ljust.

Tips: Du kan göra arbetet med fyra trådar lättare genom att trä trådarna genom en liten pärla innan du börjar använda garnet. Då kommer trådarna att följas åt under hela arbetet.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (16)

Sandra

Jag köpte färgen Deep Impact (03) för tyckte den var så fin när jag såg den på bild. Och när jag fick hem färgen, jag är så förälskad. Ännu finare i verkligheten!! Jag älskar den! Kommer definitivt köpa fler av denna vackra nystan. Lätt och bra att virka med. Det är en ren glädje att virka med Deep Impact (03), sånna fantastiska färgskiftningar. Självklart 5 av 5 stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hade jag kunnat ge fler stjärnor i betyg hade jag gjort det. 🌸


Sandra

Köpte detta garn nyligen och virkade en Lost in Time sjal i färgen Melody Harmony. Är så otroligt nöjd med både garnet och färgen! Ibland har jag problem med trassel när jag börjar från mitten med cake-garn, men faktiskt inte alls med detta. Kommer garanterat köpa igen


Mimmi

Otroligt härligt garn att virka med och älskar hur färgerna ändras och blir under projektets gång. Virkat en tröja, virknål stl 3.5 stl L. Ett nystan räcker men inte till sista varvet med fm om man vill ha en tjockare avslutning i nedre kanten 😊


Sari

Trevligt garn att virka sjalar av. Har virkat flera stycken. Ett nystan räcker till en stor sjal. Med hjälp av markeringen på garnet är det lätt att börja virka från mitten. Det går även bra att börja virka från utsidan av nystanet.


Emmie

Älskar garnet! Enkelt att virka i utan trassel och snygga färgövergångar. Färgerna är inte så intensiva i färgerna som vissa garner kan bara vilket passar mig utmärkt. Helnöjd! Favoriten just nu är färg nr 09, chocolate rose.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn