SPARA 20% 50 kr Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 50% bomull, 50% akryl
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor Stickor 3 - 4 mm / virknål 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 26m x 35v
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC / Torkas plant

Hobbii

Twister

50% bomull, 50% akryl

Du sparar 50 kr

249 kr  Från 199 kr


Välj färg:

Nytt super-mjukt cakegarn med vackra skiftningar, som ger dig festligt sprudlande/harmoniskt dämpade/crazy vilda färgkombinationer.
Kanske känner du redan till cake-garner som t.ex. Mayflowers och Cotton Kings Twirls. Blir du sugen på något gott, ska du veta, att cake bara är en benämning för på vilket sätt garnet är nystat på. Vårt eget Twister utmärker sig genom att vara tvinnat, vilket gör det enkelt att sticka med.

De fantastiska färgerna vecklar ut sig under vägs och det är en fröjd att följa färgernas långsamma skiftningar. Här får du en hel kilometer med garn, och det räcker med ett enda nystan för att kunna sticka eller virka en hel sjal eller halsduk. Den sköna bomullen har fått sällskap av akryl, som ger ett lättare och mera formstabilt resultat. Twister är som gjort för sjalar och halsdukar, men har många andra användningsmöjligheter. Det är för övrigt också lätt att hantera då det kan tvättas i maskin. Var uppmärksam på, att garnet er hopknutet där trådarna skiftar färg. Det kan helt enkelt inte undvikas med 1000 meter garn i 5 olika färger.

Generellt går det åt mera garn till virkning än till stickning. Därför kan du uppleva, när du stickar, att du inte får använt hela nystanet vid stickning av t.ex. en sjal. Det beror så klart på vilket projekt och mönster du väljer. Det brukar ju inte vara ett problem att det är för mycket garn - men det är värt att tänka på när du börjar sticka, vill du börja med den innersta eller yttersta tråden i nystanet?

Vi är redan helt betagna i Twister, och har glatt oss otroligt mycket över att få introducera det för er! 
Mycket nöje.

Se mönster till garnet här: Mönster (4)

Lena

Jag bara älskar det här garnet. Jag tycker mycket om hur det skiftar, det smälter ihop. Det blir hur snyggt som helst. Jag rekommenderar det här garnet till fler. Har sagt till mina vänner att gå in på sidan och kolla. Jag kommer köpa mer av det här garnet.


Maria

Har hittat ett nytt favoritgarn! Ett fantastiskt mjukt och härligt garn att virka med och sjalen jag nästan är klar med kommer användas flitigt. Underbara färger på de två nystan jag köpte och fler nystan lär inhandlas framöver.


Margaretha Amrén

Wow vilket garn, Jättesnygga färgskiftningar och så mjukt och lätt arbetet blir. Lättstickat garn.Jag stickar sjalar. Köpte 3 Nystan och kommer defenitift köpa fler.Rekomenderar ❤️Ett nystan per sjal går det åt


Helene Karlberg

Fantastiskt bra garn. Virkade en sjal av det o inte en enda gång trasslade sig garnet. Smidigt och följsamt, kommer absolut att köpa det igen. Blev ett bra färgspektra, bra komposition av färger.


Kerstin

Ett härligt garn mycket behagligt att virka med. Härliga färger. Uppskattar mycket den lilla lappen EASY START så man inte behöver leta efter staren på garnet, en bra idé.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 50% bomull, 50% akryl
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor Stickor 3 - 4 mm / virknål 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 26m x 35v
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn