SPARA 8% 20 kr Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 50% bomull, 50% akryl
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor Stickor 3 - 4 mm / virknål 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 26m x 35v
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC / Torkas plant

Hobbii

Twister

50% bomull, 50% akryl

Du sparar 20 kr

249 kr  Från 229 kr


Välj färg:

Nytt super-mjukt cakegarn med vackra skiftningar, som ger dig festligt sprudlande/harmoniskt dämpade/crazy vilda färgkombinationer.
Kanske känner du redan till cake-garner som t.ex. Mayflowers och Cotton Kings Twirls. Blir du sugen på något gott, ska du veta, att cake bara är en benämning för på vilket sätt garnet är nystat på. Vårt eget Twister utmärker sig genom att vara tvinnat, vilket gör det enkelt att sticka med.

De fantastiska färgerna vecklar ut sig under vägs och det är en fröjd att följa färgernas långsamma skiftningar. Här får du en hel kilometer med garn, och det räcker med ett enda nystan för att kunna sticka eller virka en hel sjal eller halsduk. Den sköna bomullen har fått sällskap av akryl, som ger ett lättare och mera formstabilt resultat. Twister är som gjort för sjalar och halsdukar, men har många andra användningsmöjligheter. Det är för övrigt också lätt att hantera då det kan tvättas i maskin. Var uppmärksam på, att garnet er hopknutet där trådarna skiftar färg. Det kan helt enkelt inte undvikas med 1000 meter garn i 5 olika färger.

Generellt går det åt mera garn till virkning än till stickning. Därför kan du uppleva, när du stickar, att du inte får använt hela nystanet vid stickning av t.ex. en sjal. Det beror så klart på vilket projekt och mönster du väljer. Det brukar ju inte vara ett problem att det är för mycket garn - men det är värt att tänka på när du börjar sticka, vill du börja med den innersta eller yttersta tråden i nystanet?

Vi är redan helt betagna i Twister, och har glatt oss otroligt mycket över att få introducera det för er! 
Mycket nöje.

Se mönster till garnet här: Mönster (10)

Carola Lundkvist

Ett mycket fint garn, vackra färgövergångar. Smidigt att virka med och är följsamt.
Kvalitén är hög och garnet är mjukt och skönt. Jag virkar en sjal och den kommer bli ganska stor men inte tung då garnet är såpass lätt. Ett nystan räcker till en stor sjal vilket är bra då färgskiftningarna blir snyggast då.
Jag kan starkt rekommendera detta garnet.


Agnes

Ett trevligt garn, som går att virka många vackra saker av.
Jag köpte tre nystan till en jättefin lite större filt, där jag kommer att använda alla nystan samtidigt. Jag valde färgerna 07, 10 och 17. Ett varv av varje, där jad inte klipper garnet, utan det får följa med på kanten.
Den kommer att bli vacker när den blir klar!


Nina Ekman

Fantastiskt vackert garn!! Virkar just nu i färgen Jungle, och en vacker sjal växer fram. Otroligt roligt och inspirerande att virka med dessa garner, man blir glad av det :)). Twister har en lätt glans och fin struktur! Det kommer att bli många fler sjalar och ponchos!


Lena

Jag bara älskar det här garnet. Jag tycker mycket om hur det skiftar, det smälter ihop. Det blir hur snyggt som helst. Jag rekommenderar det här garnet till fler. Har sagt till mina vänner att gå in på sidan och kolla. Jag kommer köpa mer av det här garnet.


Inger Ahlberg

Helt otroligt garn att virka med.
Man blir helt paff när man virkar. Det blir en sådan upplevelse med alla nyanser som framkommer.
Rekommenderar att börja virka i TWISTER
Går som en dans. Väntar på att få börja på nästa garnkaka.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 50% bomull, 50% akryl
Vikt 250 gram
Löplängd ca. 1000 meter
Rekommenderade stickor Stickor 3 - 4 mm / virknål 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = ca. 26m x 35v
Tvättanvisning Maskintvätt 40ºC / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn