Fynda!   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Cotton Kings

Sultan Shadow

Fine 100% Bomull

Spara 75 kr 134 kr 209 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Cotton Kings
 • Innehåll:
  100% bomull
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  800 m
 • Garngrupp:
  Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 25 m x 34 v
 • Rekommenderad virknål:
  3,5 - 4 mm
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiisultanshadow

Mörker lär oss som regel att sätta värde på och uppskatta ljuset – och inte minst på starka klara färger. Ge lite plats åt mörkret för att se de läckra knalliga färgerna bre ut sig i Sultan Shadow.

Alla varianter i Shadow serien har utgångspunkt i djup svart, som färgerna långsamt växer ut från. Den mörka botten ger extra mycket kraft till de klara färgerna. Den får dem till att lysa upp och skapa ett blickfång.

Cotton Kings Sultan Shadow är ett skönt och mjukt cake garn i 100% bomull, som älskas och beundras för dess vackra färgskiften. Den härliga mjuka kvalitén består av 4 tunna trådar. De är inte hoptvinnade, vilket gör garnet extra mjukt och luftigt.

Färgerna i Sultan Shadow skiftar långsamt, med endast 1 tråd i taget. Detta ger en fantastiskt snygg färgövergång. Det gör det extra spännande att sticka och virka med, för man bara måste se hur nästa färgmöte i det kreativa projektet brer ut sig. Det går åt ca ett nystan till en sjal/halsduk.

Tips: Innan man börjar använda Sultan Shadow nystanet så dras alla 4 trådar genom en liten pärla, då följs trådarna åt genom hela arbetet.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (20)

Matilda

Köpte det här garnet i färg nummer 10 och jag virkade en sjal. Jag älskade att garnet var upprullat så att man tar från mitten och att det inte trasslade sig så mycket (med mig är trassel oundvikligt). Färgskiftningen sker oerhört långsamt och diskret. Garnändan var även markerad med easystart, något jag önskar att alla nystan hade. Det var mjukt och lätt, passar perfekt just till sjalar.


Mikaela

Fick nr 03 i present, UUUUUNDERBAR FÄRG! Första gången jag virkat med ett så trådigt garn. Det var lite trixigt i början, men snart var det en fröjd att jobba med. Ska du testa detta garn för första gången så ta ett enklare mönster, jag virkade sjalen Sunrise vilken jag blev mycket nöjd med.


Mia

Fick 4 Shadow Sultan i en lyckopåse, har använd på upp en Black / Turquoise till en jättefin sjal. Lite pilligt med tråden men väldigt mjukt garn som säkerligen kommer att värma då det är kallt. Behöver virka en till själ med Shadow Sultan då min sambo tog min första skapelse!


Sofia

Sultan Shadow är perfekt till alla typer av handarbetsprojekt; luftiga toppar, dramatiska sjalar och till och med till sommarkjolar. Jättefint och högkvalitativt garn!


Christina

Det blev en sjal i Black/blue, trodde det skulle vara svårare än det var med trådarna. Skulle önska större nystan bara. Otroligt mjukt och skön bomull.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn