FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Cotton Kings

Sultan Deluxe Shine

Super Fine 96% Bomull, 4% Polyester

Gratis frakt
Spara 389 kr 389 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Cotton Kings
 • Innehåll:
  96% Bomull, 4% Polyester
 • Vikt:
  250 g
 • Löplängd:
  1000 m
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  3 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 29 m x 27 v
 • Rekommenderad virknål:
  4 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 23 m x 27 v
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 30ºC / Får inte torktumlas
 • Hashtag:
  #hobbiisultandeluxeshine

Sultan Deluxe Shine är den glamorösa versionen av Sultan Deluxe. Här får du samma vackra cake-garn i mjuk bomull, men de vackra färgerna och färgskiftena har åtföljts av en fin och tunn glimmertråd.

Sultan Deluxe Shine är superhärlig att arbeta med. Som med mycket annat cake-garn består garnet av fyra tunna bomullstrådar, men här är garnet lätt tvinnat. Detta gör det betydligt lättare att få med alla fyra trådar när du virkar eller stickar.

Den karakteristiska färgförändringen sker gradvis över nystanets löplängd på 1000 meter. Färgerna ändras bara med en tråd i taget, och därmed uppnås de långa och graderade färgskiftena. Det ger det vackraste färgspelet som nu även kompletteras med lite bling från glimmertråden

Du kan naturligtvis både virka och sticka med Sultan Deluxe Shine. Du bör dock vara uppmärksam på att det generellt går åt mindre garn vid stickning än vid virkning. Därför kan du få en del garn över om du exempelvis väljer att sticka en sjal. Det är oftast inte problematiskt, men det kan vara en bra idé att börja med den färg i garnnystanet som du vill ska vara den dominerande färgen i sjalen.

Sultan Deluxe Shine är otroligt passande för sjalar och halsdukar, där färgerna verkligen framhävs. Garnet är dock också superfint till toppar, blusar eller tunikor, som får en dip-dye-effekt när de gradvisa färgspelen dyker upp.


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (20)

Siri

Lika trevligt som Sultan Deluxe men med en effektfull glittertråd. Jag köpte färgen Regent Rose och vill uppmärksamma om att glittertråden är rosa/cerise och inte silvrig som det ser ut på Hobbiis bild och som jag hade förväntat mig. Jag använder detta i ett pågående projekt, en sjal, som en accent till det vanliga Sultan-garnet och det blir fint tycker jag. Återkommer med en bild när projektet är klart :-)


Nadia

Virkar en poncho som startprojekt och kommer köpa det här garnet fler gånger. Helt fantastisk effekt och känsla i garnet. Den lilla glittrande effekten ger extra sparkel till vardagen och gör att jag bara vill fortsätta virka ännu fler kläder med garnet ☺️.


Julia

Älskar att jobba med dessa garner och glittertråden livar upp ett redan livfullt garn ännu mer! Dessa Sultan Deluxe kommer nog alltid vara mina favoritgarner :D


Elin

Så fint och lättarbetat garn. Och glittertråden följer med utan problem. Kommer antagligen att köpa fler nystan av detta garn


Yen

Jättefina färger! Barnen älskar glittret o tycker garnet är jättemysig o mjuk. Inget klagomål på kli än


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn