Se alla erbjudanden här!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spara upp till 60%

Hobbii

Liten Garnväska

Spara 140 kr 349 kr 489 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Material:
  Polyester & canvas
 • Mått:
  30,5 x 15,5 x 20,5 cm
 • Tvättråd:
  Torkas av med en fuktig trasa
 • OBS!:
  Garn och tillbehör medföljer inte

Vår lilla garnväska är en fiffig liten sak, som passar perfekt till dina mindre projekter, som strumporna, barntröjan, grytlapparna etc.

Som alltid på våra garnväskor så hittar du både yttre och inre fack, så du kan enkelt hålla ordning på mönster, stick/virkprojekt samt alla dina oumbärliga tillbehör. Vi vill ju inte riskera att sax och alla tillbehör far runt tillsammans med ditt projekt i en ända röra i väskan, eller hur?

Väskan kommer i neutrala nyanser och är superpraktisk och funktionellt inredd. Vi hoppas att du blir riktigt glad för den.

Anneli

En väldigt trevlig väska! Den är skapligt liten och kompakt. Men rymmer mycket och den känns rejäl.
Det enda jag har att anmärka på är att det gärna hade kunnat fått finnas fler fack för virknålar. Helst inuti väskan istället för på utsidan där de riskerar att haka i grejer och åka ur sin placering. Sen tycker jag att innertyget är lite för strävt. Hade gärna kunnat få va ett lite glansigt tyg. Plus däremot för att innertyget är ljust.
I det stora hela en väldigt trevlig väska!


Jessica

This bag is the perfect size for carrying your current project(s) and all the bits and bobs you need to work on it. It has plenty of compartments to keep things organized. I haven't lost my scissors a single time since I started using this bag!


Boel

Underbar! Lilla mönsterpärmen får plats. Allt du behöver för ett projekt. Så smidigt med både hål och öppna sidor att dra garnet ur. Så liten och smidigt på resande fot och så rymlig. Snygg och praktisk med!


Caspian

Älskar denna väskan. Underlättar så mycket för mina projekt. Bra plats med tanke på att den inte är enorm. Hjälper en hel del med att se till så att man tillbehör har en plats där de hör hemma.


Susanna

Mycket trevlig väska. Däremot något tight sydd i resåren till virknålarna. Jag har samma som på bilden, men mina går inte i utan våld. Så jag använder den delen till annat ”bra att ha nära”


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn