Hobbii

Den ultimata Garnväskan

Välj färg:

Namnet säger allt! Denna garnväska är den ultimata garnväskan. Den är funktionell, har massor av fack och massor av plats, så du kommer aldrig att fattas utrymme när du stickar på den poncho som du alltid önskat dig, eller virkar på den filt som ska hålla dig varm året runt. 

Denna garnväska har all den plats, och kan rymma allt det du alltid har önskat dig att en garnväska ska kunna innehålla.

Den har massor av fack, både invändigt och utvändigt, där man kan förvara olika stickor och virknålar, massor av extra garn, och alla de tillbehör som man behöver när man arbetar med sitt favorit projekt. 

Ska du ut och resa, eller till sommarstugan, och vill du gärna ta med flera olika projekt, då är vår ultimata garnväska din bästa vän. Väskan är enkel att packa in i bilen och den är perfekt att ha stående vid sidan om din favoritfåtölj eller soffa.

Det rekommenderas tvätta väskan för hand. Undvik direkt solljus efter tvätt för att undvika att färgerna bleknar. 

Vi hurrar för många mysiga stick- och virk stunder tack vare din kommande favorit garnväska.

Material: Polyester & canvas
Mått: 38 x 25 x 30 cm
Innermått: 36 (längd) x 23 (höjd) x 28 cm (bredd) 

OBS: Garn och tillbehör medföljer inte.

Lilian

Alltså dessa underbara garnväskor, har köpt både den mindre för 389 och gav dessutom en till min väninna. Så såg jag den här och köpte jag den med. Äntligen har jag full kontroll på mina garner, stickor, måttband, sax mm + mina projekt. Helt otroligt bra så tusen tack Hobbii.


Solveig Dalin

Hobbii har överträffat sig själv! Har köpt mycket från Hobbii och alltid varit nöjd, men denna garnväskan!!!
Helt fantastisk och rymmer allt både nödigt och onödigt som jag vill bära runt på! Så otroligt glad att jag köpte den. Och som vanligt snabb leverans!


Caspian

Upptäckte att jag älskar den. Får plats med mer cake-garn än jag trodde skulle få plats. Har mer koll på var allt mitt garn är nu än tidigare. Rekomenderar denna till många. Underlättar för att ha med sig större projekt med.


Elin

Helt perfekt present till min mamma som vi i familjen köpte och fyllde med lite garn! Helt perfekt och kan väll säga att jag blev avundsjuk på min mammas fina väska😍 den rymmer ju allt!


Sabine

Många olika fack för småsaker, mönster m.m.. Plats för många nystan inne i väskan. Perfekt för bilresan där stickningen måste med. Väl gjord, hållbar. Rekommenderas.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn