Hobbii

Garnväska

Välj färg:

Praktisk, lätt och rymlig garnväska till förvaring av ditt garn, tillbehör, mönster, stickor och/eller virknålar. Väskan rymmer upp till 25 garnnystan à 50 gram - beroende på om det är bomull, ull eller akryl. I toppen av väskan finns det 2 hål, där du kan trä igenom ditt garn och väskan kan därför också användas som garnhållare.

Det medföljer ett litet etui samt en axelrem som enkelt kan monteras på väskan, vilket gör den lätt att transportera.
Väskan är enkel att använda och på sidan är det:
  • 1 fack med blixtlås
  • 2 öppna fack med små utvändiga fickor
  • 10 fickor till strickor
  • 8 fack till virknålar i olika storlekar

Axelremmen kan bli upp till 110 cm lång. 
Allt i allt en väska som är perfekt för dig som älskar att ha dina stick- eller virk grejer med på vägen.

Höjd: 32 cm
Diameter: 27 cm
Material: Polyester
OBS: Garn och tillbehör medföljer inte.

Amanda

Förliten 😂
En helt perfekt väska, mycket fack och förvaringsmöjligheter.
Riktigt snygg i färgen (den blå) men för mig som stickar vantar med lovikkagarn så fick det tyvärr inte plats många nystan. Typ 4 nystan bara, men dom är ju rätt stora åxå.

Men helt perfekt för den som har mer smånystan 👌

Kan helt klart rekommendera denna väskan till alla som vill ha en grym förvaring till sina arbeten och tillbehör, man blir inte besviken 😊


Carina Burman

Min julklapp till mig själv! Så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig! Massor med fack och utrymme inne i väskan och på utsidan ännu mera fack och plats för stickor och virknålar och annat smått och gott. Och den är snygg. Så glad att jag beställt denna väska. :)


Stefanie

Köpte den för mig själv för att organisera alla pågående projekt och verktyg och det funkar underbart! Har även plats för en virkskål i även fast det inte behöhs då man kan kör direkt ur väskan! Mycket plats för små grejer också.


Zandra

Underbar väska. Rymlig och enkel att ta med. Många fack och snygg design. Jag stoppar mina virknålar i fodralet som följer med dock eftersom jag är rädd att de små ska ramla ut om jag förvarar i de små ”fickorna” på sidan.


Johanna

Supernöjd med väskan! Många bra fack och även på insidan av väskan vilket är perfekt när det finns småbarn i hemmet. Nu behöver jag inte plocka fram allt varje gång jag ska sätta igång 🙂


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn