Information

Kategori Green Weeks
Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% akryl
Vikt 400 g
Löplängd 700 m
Rekommenderade stickor 5,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 16 m x 21 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur.
Hashtag #hobbiimegaballaran

We Love Yarn

Mega Ball Aran, 400 g

Medium100% Akryl

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
2 18% 119 kr
4 23% 111 kr
6 34% 95 kr

145 kr  Från 145 kr

Välj färg:

Vi tycker att jättenystan är super roligt! Och här är ett MEGA nystan om hela 400 gram till ett MEGA bra pris! Möt Aran versionen av det populära Mega Ball. Samma läckra kvalité, bara tjockare! Du får 700 meter garn i dessa nystan, så du är säker på att garnet inte tar slut, även till de största projekt. Här kan du sticka eller virka loss utan att behöva fästa särskilt många garnändar under arbetets gång.

Mega Ball Aran bär Oeko-tex märket och spinnes av världens bästa producenter av akrylgarn. Glöm allt om stickig och kliande akryl! Mega Ball Aran är så fint och behagligt, och det känns härligt mjukt mot huden. Användningsområdena är många; använd det till tröjor, cardigans, halsdukar och mössor. Sticka eller virka en mjuk och varm filt eller andra inredningsdetaljer.

Med en bred palett av snygga färger, finns det många möjligheter för vackra färgsammansättningar, t.ex. till i mönsterstickning, dämpade eller färgglada ränder, m.m

Mega Ball Aran är enkelt att sköta då det kan tvättas i maskin på 40 grader. Önskar du att undvika animaliska fibrer, då är faktiskt hela serien av Classic Acrylic ett bra val.

Vill du hellre ha samma garn i mindre nystan, titta då gärna på vårt Classic Acrylic Aran. Det är samma garnkvalitet, bara i påsar om 5 nystan à 100 g.

Garnet är OEKO-TEX® certifierat (nr. 2076-311). Hitta mer info om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Jennifer

Jag blev helt förälskad i den aprikosa nyansen så jag köpte hem den. Har inte börjat sticka mer än en testruta, men garnet är så underbart och så mjukt! Jag måste hitta det perfekta mönstret till garnet. Mina vänner får glatt känna på garnet och komplimentera det när de är på besök dock. Så himla mysigt är det, är genuint kär! Och priset på det för såpass mycket garn. TIll och med mormor var imponerad. :)


Nora

Blev förälskad i detta garn köpte i mörk lilla det kommer att bli en virkad cardigan. Längst efter att börja jobba med det. Jag har massa sommar projekt som jag måste avsluta.


Ella

Är väldigt nöjd med garnet då det är lätt att virka med, inga knutar och resultatet blir mysigt och fin kvalité. Man får mycket garn för pengarna.


Linda

Jag köpte det plum färgade nystanet för några månader sen. Det är ett jättefint akryl garn som är väldigt mjukt och härligt att sticka med.


Cecilia

Vilket härligt garn att virka eller sticka med , så mjukt.
Så mycket garn i ett enda nystan


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Kategori Green Weeks
Tillverkare: We Love Yarn
Innehåll 100% akryl
Vikt 400 g
Löplängd 700 m
Rekommenderade stickor 5,5 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 16 m x 21 v
Garngrupp Medium
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur.
Hashtag #hobbiimegaballaran

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn