Se alla erbjudanden här!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spara upp till 60%

We Love Yarn

Mega Ball 400 g

Medium 100% Akryl

Spara 219 kr 219 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  We Love Yarn
 • Innehåll:
  100% Akryl
 • Vikt:
  400 g
 • Löplängd:
  1200 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  4,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 Cm = 20 m x 29 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 v
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiimegaball

Ett mjukt och härligt akrylgarn i MEGA nystan om hela 400 gram till ett MEGA skarpt pris! Du får hela 1200 meter garn i dessa nystan, så du är säker på att det räcker även till de större projekten. 

Det finns ingenting som river i detta garn som både håller sig snyggt och håller formen efter tvätt. Användningsområden är många – använd det till tröjor, cardigans, halsdukar och mössor som känns härligt mjuka mot huden, eller virka en mjuk värmande pläd. De långa fibrerna gör det här garnet mindre benäget för att bli nopprigt.

Mega Ball 400 g är super praktiskt att använda då det är extra slitstark och kan tvättas i maskin på 40 grader. – Därför är det också perfekt till barnkläder eller andra stickade projekt som ska kunna hålla till lite av varje när det gäller tvätt.

Garnet är producerat i en av världens bästa fabriker inom konstgarn därför är du säker på att få en extra hög kvalitet samt att det tagits extra hänsyn till miljön under produktionen.

Föredrar du samma garn i mindre nystan, så titta på vårt Classic Acrylic. Det är samma ganrkvalité, men i nystan om 50 g. 

Proffstips: på grund av storleken på nystanet rekommenderar vi att du startar det från utsidan. Att starta på garnet från insidan kan resultera i mer trassel då mittendelen kan kollapsa när du använt en bit av garnet.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (5)

Ingrid

Jag verkligen älskar dessa enormt stora nystan som mycket sällan har en knut i sig. Garnet är mjukt, lättskött och makalöst skönt att sticka i, både för hand och med min stickmaskin av mellanmodell.
Jag har gjort otaliga tröjor, koftor och småplagg av garnet som blev kvar ur nystanet till både mig själv, barn och barnbarn. Jag hämtade nyss ut en laddning med ytterligare åtta nystan i olika färger på utlämningsstället. Det blir troligen inte den sista beställningen. Både Megaball och Megaball Aran är lika sköna att sticka med.


Emelie

Otroligt garn som jag använder till en stor variation av slutprodukt! För tillfället hunnit mig ca halvvägs genom det ljusgula (02), vilket är delt en otroligt vacker vårig/sommargul färg. Av ca halva garnet har jag fått ut, sockar i stl 43-45, stl 34-36 och bebis 0-6mån, samt nyfödd tröja+mössa OCH mössa till vuxen.
Extra bonus för att det är otroligt MJUKT, inte tidigare stött på denna typ av garn men sådan här mjukhet, älskar de och håller på med ny beställning på ytterligare några färger 😍


Annette

Just nu så är jag helt inne på att virka barnboksfigurer. Dessa virkar jag i Friends cotton 8/4. Garnet är lätt att virka med. Det är också lätt att dra upp om något går fel i virkningen. Har tvättat figurerna flera gånger då dessa tillbringar sin mesta tid på en småbarnsavdelning på förskolan. De behåller sin färg och färgar inte av sig. Garnet är också slitstark då många barn biter i dem.


DZINTRA BERZINA

Tyvärr har jag inte än börjat att sticka det härliga garnet Mega Ball men garnet har så härliga färger att jag kan inte sluta och titta på. Och mjuk är det också. Jag har handlat mycket hos hobbi och alltid varit mycket nöjd.
Jag hinner inte att sticka så mycket jag har köpt och har hemma. Jag lägger garnet i vitrin skåpet och har stor glädje bara att jag tittar på dem.


Kelly

I bought the "Parakeet" green color. This yarn was fantastic. It was super soft and in the 1200 meters of yarn there was neither a single knot nor abnormality. The quality was excellent and it was very easy to work with. I highly recommend this if you are making a bigger project using a solid color, I had very few ends to weave in at the end of the project!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn