⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

We Love Yarn

Classic Acrylic Aran Color Pack

Medium 100% Akryl

Spara 209 kr 209 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  We Love Yarn
 • Innehåll:
  100% akryl
 • Vikt:
  5 x 100 g
 • Löplängd:
  5 x 175 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  5,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 16 m x 21 v
 • Rekommenderad virknål:
  6 mm
 • Tvättanvisning:
  Tvättas vid 40ºC / Torktumla på låg temperatur.
 • Hashtag:
  #hobbiiclassicacrylicaran

Härligt garnpaket med 1/2 kg We Love Yarn-akryl

Ett mjukt och tjockt akrylgarn i massor av glada färger – och till ett superbra pris! Du känner kanske till Classic Acrylic, och detta är en gosig och kraftigare variant av samma garn men till stickor 5,5 mm.

Classic Acrylic Aran bär Oeko-tex märket och spinnes av världens bästa producenter av akrylgarn. Glöm allt om stickig och kliande akryl! Classic Acrylic Aran är så fint och behagligt, och det känns härligt mjukt mot huden. Användningsområdena är många; använd det till tröjor, cardigans, halsdukar och mössor. Sticka eller virka en mjuk och varm filt eller andra inredningsdetaljer.

Med en bred palett av snygga färger, finns det många möjligheter för vackra färgsammansättningar, t.ex. till i mönsterstickning, dämpade eller färgglada ränder, m.m.

Classic Acrylic Aran är praktiskt och enkelt att sköta då det kan tvättas i maskin på 40 grader. Önskar du att undvika animaliska fibrer, då är faktiskt hela serien av Classic Acrylic ett bra val.

Ju tjockare garn, ju färre meter per nystan. Därför har vi fått denna Aran version uppnystad i 100g nystan, i stället för standard 50g (för Classic Acrylic). Då blir det färre garnändar att fästa i större projekt! 

Tycker du, det hade varit roligare att få ett jättenystan? Kolla då in vårt Mega Ball Aran. Garnkvaliteten är densamma, men här får du hela 400g i ett enda nystan.

OBS: Observera att det tyvärr har uppstått ett tryckfel på etiketten: Rätt stickfasthet är 16 maskor x 21 varv för 10 x 10 cm. 

Garnet är OEKO-TEX® certifierat (nr. 2076-311). Hitta mer info om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/.

Maja

Så himla mjukt och skönt!
Jag tycker att många tjockare garn kan bli lite tunga, men detta håller sig lätt och luftigt. Mycket garn för pengarna, och går snabbt att virka med. Dröm-garn helt enkelt! Det blir fler köp, jag är helt såld 😍


Sandra

Vackra färger och överlag bra kvalité till ett bra pris. Supermysigt att virka cardigans med, har gjort en i Mauve och planerar en till i Powder Blush!


Corinn

Vackert garn som passar även dom små gällande kläd-projekt. Garnet blir mjukt och lätt, utan den minsta antydan till stickig yta!


Alexandra

Mycket fint och fylligt garn. Lättvirkat. Ett tjockare garn men blir inte tungt 😊


Anette

Superhärligt garn att virka en kofta med. Färgen stämde bra överrens med bilden.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn