Stickor

Det är så viktigt att man har rätt verktyg att jobba med! Vilka stickor man fördrar är ju helt upp till var och en, därför hittar du här ett brett urval av stickor från jumperstickor till utbytbara rundstickor i trä, klassiska rundstickor, strumpstickor. Ja till och med set med fina utbytbara stickor. Altt du behöver hittar du här.

Du hittar de bästa stickorna på hobbii.se

Hobbii.se erbjuder stickor för alla slags stickningar. Vi har ett stort urval av stickor i olika storlekar för alla smaker. Du kan alltid gå in på vår webbutik och titta på vårt stora och kvalitetsmedvetna utbud av stickor. Stickar du redan eller drömmer du om att lära dig sticka? Vi har stickorna för dig!

Vi har allt för ditt stickprojekt

Stickning är en gammal tradition som är minst lika fin idag. På hobbii.se hittar du allt du behöver för att komma igång. Vi har bland annat:

  • Stickor som håller för många timmar stickning
  • Stickor i många olika former och färger
  • Stickor för kvalitetsmedvetna användare
  • Stickor till de lägsta priserna
  • Garn i bomull, akryl och ull
  • Garn i olika tjocklek
  • Kataloger och böcker med stickmönster

Snabb leverans och full returrätt

På Hobbii.se erbjuder vi snabba leveranser på varorna. Vi skickar alltid varorna så fort beställningen tas emot. Du kan därför räkna med att få hem dina stickor och andra varor inom tre vardagar från att ordern tas emot. Vi vill ge våra kunder de bästa villkoren, och de innebär att vi erbjuder full returrätt på oanvända varor. Du kan alltid returnera dina varor om du ångrar ditt köp.

Beställ dina stickor idag

Du kan se hela vårt utbud av stickor här på sidan och här kan du också läsa beskrivningarna av de olika stickorna. Genomför ditt köp idag så kan du vara redo att börja sticka om ett par dagar. I webbutiken hittar du även ett stort urval av garn. Tveka inte att ta kontakt med vår kundservice, genom att ringa 08-525 03888 eller mejla kundservice@hobbii.se, om du vill ha hjälp och råd. 

Detta säger våra kunder om Stickor

Elisabeth Edh

Var i valet och kvalet vilka rundstickor jag skulle välja, hade aldrig stickat med utbytbara ändstickor över huvud taget, än mindre med kvadratiska stickor. Efter många om och men beslutade jag mig för att chansa på KnitPro Cubics Deluxe set, delvis för att jag tyckte dom var så snygga. När jag fick hem dom kunde jag knappt sluta känna på dom, eftersom dom var så varma och lena. Härliga stickor att sticka länge med, som jag redan fått komplettera med ytterligare en kabel, eftersom jag har flera projekt på gång. :) Kabeln kunde gärna få vara lite smidigare, men maskorna glider lätt över skarven mellan kabel och ändsticka om man dragit ihop dem ordentligt. Jag är helnöjd med mina KnitPro Cubics och skulle gärna komplettera med strumpstickor av samma modell om det inte skulle bli så dyrt.

Kerstin Larsson

Jag är mycket nöjd med stickorna köpte 1,7 mm då jag stickar fingervantar till vintern och behöver mycket fina stickor till fingrarna . Det blir mycket bra. Jag hade letat och ringt runt till ett flertal affärer som påstod att de går inte att skaffa pga de kommer att gå sönder. Det är lögn Ni hade ju och hållbarheten är god

Malin

Sköna att jobba med. Känns som om spetsen är något vassare än vanligt men det är ingen nackdel på garnet jag har stickat med. Leveransen var snabb, beställde en kväll å stickorna kom efter två dagar. Skulle få ett mail när varorna var packade vilket jag inte fick så jag blev glatt överraskad när leveransen kom.

Laila Henriksson

Hej Jag har stickat med dessa stickor i åratal nu finns inget bättre än dessa stickor eftersom jag inte tål att sticka med metall. Vilken strålande uppfinning ! Har inte ångrat detta köp var dyra då när jag köpte dem men vilken bra investering när man stickar mycket. passa på nu när de är så billiga.

Margaretha Amrén

Vilka fina stickor. Garnet glider jättebra,spetsiga vilket jag gillar, lätta och sköna att hålla i. Litet litet minus är att jag fick en skada på toppen på en av mina stickor så den blev svårstickad med. Men det har bara hänt på ett par av 16 stickor.Så jag ger full poäng ändå.

Bodil

Supernöjd! Sköna stickor som även är vackra att se på. Väskan att förvara dem i är ett plus om man som jag är ute och reser med husvagn en hel del. Då är chansen stor att man har med sig "rätt" stickor om man hittar ett vacker garn man inte kan vara utan under resans gång. :)

Kajsa Hylmö

Superbra! Garnet glidet fint över skarvarna och lagom på stickorna. De är lätta att hålla i och jag får inte längre ont i händerna då jag stickar med dessa mjukt 4-kantiga stickor. Nackdel, storleksmarkeringen på stickorna slits av ganska snabbt - men det finns ju stickmått!

Lena Jonsson

Garnet glider lätt över stickorna. Jag föredrar att sticka med plaststickor just för att maskorna inte fastnar och jag är en som stickar hårt. Det är svårt att få tag i bra plaststickor i Sverige, speciellt i mindre storlek. Så dessa passade mig jättebra.

Tina Tallnäs

Jag tycker dessa stickor är helt underbara att sticka med. De är lätta och garnet glider så lätt. Jag ger dessa stickor full poäng och rekommenderar verkligen dessa stickor. Spetsen på stickorna är bra. De är helt enkelt underbara att sicka med.

Eva Karldson

Dessa stickor är helt underbara att sticka med. Dessutom så lätt att byta storlek på stickorna om man behöver. Jag stickar bara med dessa nu vad jag än ska sticka så blir det på rundsticka. Älskar dessa. Bästa presenten på länge.

Populärt i denna kategorin

SPARA 49%

Zing Jumperstickor - KnitPro

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta jumperstickor.

Från 28 kr  Från 55 kr

Crasy Trio - addi

Från 205 kr

Cubics Strumpstickor - KnitPro

KnitPro Cubics strumpstickor i björk, har en unik fyrkantig ergonomisk form som ger komfort för handen.

Från 120 kr

Zing set med strumpstickor - KnitPro

KnitPro Zing är underbara, ultra lätta och släta Strumpstickor.

Från 359 kr
Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn