FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Friends

Friends Cotton 8/4

Super Fine 100% Bomull

Information om garnet

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  Friends
 • Innehåll:
  100% Bomull
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  160 m
 • Garngrupp:
  Super Fine
 • Rekommenderade stickor:
  2,5 - 3 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 26 m x 36 v
 • Rekommenderad virknål:
  3 - 3,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 21 m x 26 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Får inte torktumlas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiifriendscotton8/4

Vi kan verkligen inte få nog av vår fantastiska Friends Cotton 8/4

Bomull är ett fantastiskt, starkt, hållbart, andningsbart, absorberande och lätt naturmaterial. Friends Cotton 8/4 har inte mindre än alla dessa egenskaper och är gjord av 4 trådar spunna tillsammans.  

Alla nyanaser har valts ut med omtanke för att skapa ett komplett utbud som sträcker sig från starka färger till pastell och mörkare färger. 

Hela sortimentet kommer med vår "easy start" utdragbara flik, vilket gör det mycket lättare att hitta början på ditt nystan. 

Bomull är också lätt att ta hand om vilket gör Friends Cotton 8/4 så mångsidigt att du kan göra vad som helst av det. Behöver du lite inspiration? Vi rekommenderar det för saker till hemmet som disktrasor, grytlappar, väskor och mattor. Det passar även bra till alla sorters plagg till spädbarn, barn och vuxna. Och låt oss inte glömma gosedjur, amigurumis och söta djur. Bomull ger en fin maskdefinition och kommer fungera perfekt till strukturmönster.

Som om inte allt detta vore nog är en annan bra sak med vårt Friends Cotton-garn att det är veganfärgat.  

Visst är du redan lite kär i Friends Cotton 8/4

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Om Friends familjen

Färgerna på garnerna som ingår i Friends familjen är bokstavligen vänner! 

Detta betyder att färgnumren motsvarar samma färg i alla olika Friends garner. Beställer du två olika garner med samma färgnummer kommer de att matcha. Observera att det kan skilja sig åt något från fiber till fiber. 

Ha det så kul med att kombinera och matcha dom i alla dina projekt.


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (404)

Sofie

Virkade en liten nät- och tvättpåse till återanvändbara rengöringspads. Påsen virkades hårt med 2 mm virknål och det var perfekt med stabilitet och tjockhet. Rengöringspadsen virkades med 2,5
mm virknål, också alldeles perfekt med tjockheten. Rekommenderar! Allsidigt garn som jag använt till många projekt. Några av rengöringspadsen virkades med Rainbow cotton, vilket gör att blanda med Friends cotton utan att det märks.


Rebecka

Har använt detta garn till olika virknings- och stickningsprojekt och tycker det funkat bra och är lätt att arbeta med. Har även kunnat blanda det med andra bomullsgarn jag har i liknande tjocklek vilket är ett stort plus. Jag beställde olika nyanser av grönt och ljusblå/turkos och tyckte färgerna och bilderna på hemsidan stämde bra överrens med garnens färger i verkligheten.


Lena

Köpte förpackningen med 10 mininystan i pastellfärg. Har tidigare köpt smånystan av andra märken, det här var det mjukaste och finaste jag sett!
Väldigt fina färger också! Blir perfekt som detaljer på amiguramis till barnbarnen.


Adina

Stickade en mössa till min sambo med garnet. Han hade väldigt specifika krav på hur mössan skulle kännas (inte stickigt eller strävt) och blev supernöjd med resultatet! Mjukt och lättarbetat garn att sticka med! 🤩 Och prisvärt!


Vanja

Jag virkar mycket amigurumi och detta garn är perfekt till det. Lättvirkat, går utmärkt att repa upp och finns i så många fina färger till ett bra pris. Storfavorit som jag alltid har ett rejält lager av hemma.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn