FRI FRAKT! 🚚 Spara upp till 60% • Fynda! Köp här >>

Hobbii

Twister Glitter

Fine 53% Bomull, 43% Akryl, 4% Polyester

Gratis frakt
Spara 389 kr 389 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Sista chansen Januari-rea!
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  53% Bomull, 43% Akryl, 4% Polyester
 • Vikt:
  250 g
 • Löplängd:
  1000 m
 • Garngrupp:
  Fine
 • Rekommenderade stickor:
  3,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 26 m x 35 v
 • Rekommenderad virknål:
  4,5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 20 m x 26 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 30ºC / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiitwisterglitter

Är du helt betagen av Twister? Isåfall kommer du också att älska Twister Glitter. Det supermjuka cake-garnet har de vackraste färgförloppet som utspelar sig i äventyrliga färgkombinationer. Twister Glitter finns i exakt samma färgkombinationer som den vanliga Twister, men nu har de vackra färgerna fått sällskap av en glittertråd.

Det är en fröjd att arbeta med Twister Glitter, eftersom du under arbetets gång kan följa det gradvisa färgförändringarna. Du får en hel kilometer garn i ett nystan, så det finns gott om garn till att göra en sjal eller en halsduk där färgerna verkligen kommer till sin rätt.

Den vackra bomullen av hög kvalitet i Twister Glitter kombineras med akryl. Det ger ett lättare och mer formstabilt resultat utan att kompromissa med garnets andningsförmåga eller komfort. Glittertråden består av polyester och är så tunn och fin att man inte känner av den.

Twister Glitter finns i många olika varianter, allt från sprudlande till harmoniskt dämpade eller helt galna färgkombinationer. Det ger garnet och ditt handarbete massor av personlighet.

Om du vill göra en sjal, tänk då på att det generellt går åt mindre garn vid stickning än vid virkning. Därför är det inte säkert att du kommer använda ett helt nystan om du stickar. Den färg du börjar med kommer förmodligen att bli den dominerande färgen, så det är en bra idé att överväga om du vill börja från utsidan eller insidan av nystanet.

Vill du använda Twister Glitter till ditt nästa projekt? Du kan även kombinera Twister Glitter med den enfärgade Twister Solid – till exempel om du vill ha en enfärgad kant. Färgnumren i glitterversionen följer våra Twister-färger.Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (87)

Annette

Så underbart garn. Glittret gör ju garnet helt magiskt! Garnet känns inte vasst alls. Och det är lätt att arbeta med. Underbara färger att välja på, men skulle gärna se fler färger!


Eva

Gjort mycket i vanliga twister, och provade denna gång att göra en sjal i twister glitter.
Glittertråden gjorde sjalen ännu finare och festligare och sjalen fick ett helt annat lyster.


Amanda

Mitt absoluta favoritgarn såhär långt. Fantastisk glittertråd i som ser magisk ut i handarbeten utan att göra garnet rivigt. Mer mer mer!!!


Eva

Vackert, glittrigt garn som är väldigt lätt att virka med. Stort nystan (1 km) som är lagom till en rejäl sjal.


Sandra

Äntligen med glitter! 🙏❤️ Lika mjukt och fint som vanliga Twister. Hoppas det blir fler färger! 😍


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn