Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 50 g
Löplängd 75 m
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20 m x 24 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Vit 95ºC / Får inte torktumlas / Kan strykas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiirainbowcotton88

Hobbii

Rainbow Cotton 8/8

Light100% Bomull

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
10 14% 18 kr
15 19% 17 kr
20 33% 14 kr

21 kr  Från 21 kr

Välj färg: Färg

Här får du den tjockare utgåvan av vårt bästsäljande bomullsgarn, Rainbow Cotton 8/4

Rainbow Cotton 8/8 är spunnet med 8 trådar och är därför dubbelt så tjockt som den klassiska 8/4 kvalitén, som endast är spunnet med 4 trådar. Detta underbara bomullsgarn består av 100% mjuk och naturlig bomull och du är garanterat ett garn i toppkvalitet till ett tvättäkta lågpris. Varje nystan har dessutom EasyStart, som gör det enkelt att dra ut tråden från mitten av nystanet. 

Färgkartan bjuder på många fantastiska färger, så se till att gå på upptäcktsfärd och hitta de färger som passar bäst till ditt nästa projekt. 

Rainbow Cotton 8/8 lämpar sig för både stickning och virkning – så det är bara om att ge dig i kast med interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnplagg, kläder och allt annat du kan komma på. Vi har såklart designat ett par gratis mönster, som du hittar under fliken "Mönster".

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/

Se mönster till garnet här: Mönster (40)

Halime

Jättefint och mjukt garn. Gör inte ont i fingrarna då den är så mjuk och går smidigt att arbeta med. Jag beställer alltid detta garn! Det enda som jag vill kritisera är ni på Hobbii – färgerna på era bilder stämmer inte alls med verkligheten. Många gånger har man blivit förvånad att garnet är i en helt annan nyans än bilden, och blir lite besviken. Ni borde jobba mer med era bilder och få till färgerna lite bättre. Finns det planer på att införa en sorts färgkarta, så man kan få en liten prov på alla era garner och sen kunna beställa rätt färg?


Johanna Johansson

Detta är, i alla fall för mig, det bästa garnet för till exempel mössor och vantar då det är mjukt och jag känner ofta att andra material kan börja klia (jag är lite känslig 😂). Jag har även gjort ett strandnät enligt ett av era mönster av rainbow 8/8 som jag blev suuupernöjd med! Lättarbetat och starkt. Det enda är att färgen ibland är annorlunda från bilden på hemsidan, som ofta är skarpare och klarare än i verkligheten så se gärna över bilderna så att det inte blir en så stor skillnad mellan bild och produkt 😊


laura

I bought this yarn to make a hand bag as a gift, I came out better than i expected it to, the color was really nice and the yarn was nice and soft, I was a bit warey to use cotton as i thought it would be hard to use but it was total differrent so easy to use , i have now ordered more and am happy with the color . I would love it if there was a shop that you had that i could go to and see all the yarn.


jessica

jättehärligt garn,lättvirkat och behagligt. Jag har tidigare virkat med 8/4 garn av ett annat märke men tivdes inte med det då det var lite i tunnaste laget för mig. detta 8/8 garn är perfekt och många härliga färger är ett stort plus. Håller just nu på att virka min första kjol.


Ywonne Brundell

Jag stickar kjolar. Gör just nu två samtidigt :) Det är super att det finns så många färger att välja mellan! Mjukt och härligt garn.... Allteftersom kjolarna växer fram (det går fort) är det största problemet : vilka färger ska jag välja till nästa projekt ? :)


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% bomull
Vikt 50 g
Löplängd 75 m
Rekommenderade stickor 3,5 - 4 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 20 m x 24 v
Garngrupp Light
Tvättanvisning Tvättas vid 40ºC / Vit 95ºC / Får inte torktumlas / Kan strykas vid låg temperatur
Hashtag #hobbiirainbowcotton88

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn